Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung I9000 Galaxy S  (Pročitano 171875 puta)
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Znam, mada sam se ja unapred spremio na takvu glupost, pošto sam već imao susreta sa njihovim pc kupusom iliti ono što oni zovu softver. Takođe sam probao one 3D igre koje rade bez ikakvog seckanja, ali sam ih odmah obrisao posle probanja pošto me ni najmanje ne zanimaju. 2GB za instaliranje aplikacija je i više nego dosta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.28
mob
Apple iPhone
2GB za instaliranje aplikacija je i više nego dosta.

Reci koja promena u odnosu na 140 ili koliko vec MB imao Hero/Legend  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Sony Z2
-telep,ono što mene zanima je ponašanje RAM memorije pri više aktivnih programa. Ima li česte potrebe za resetovanjem (npr... da posle nekoliko podignutih app neće da se podigne navigacija usled manjka RAM-a) ?
  Da li "jede" bateriju više od ostalih (npr HTC Legend) pri korišćenju navigacije ? Da li je, korisnički gledano, komplikovaniji od konkurentnih telefona (mislim na razliku korišćenja Android platforme u odnosu na HTC,recimo) ne računajući lošu PC podršku ?
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Nema nikakvih problema sa ramom, koristim onaj njegov default task magaer da ugasim igrice ili tako neke aplikacije koje mi ne trebaju stalno, a ovo ostalo ne diram.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Sony Z2
Nema nikakvih problema sa ramom, koristim onaj njegov default task magaer da ugasim igrice ili tako neke aplikacije koje mi ne trebaju stalno, a ovo ostalo ne diram.

-ajd` ,kada budeš imao fore,vidi ovo vezano za navigaciju (ako budeš ubacivao iGo). Ističe mi uskoro ugovor,pa sam pored svih saznanja i ja u nekoj vrsti nedoumice.

Već vidim Mikele-a, kako postavlja:

"Pitanja u vezi nedoumice,isključivo ovde ... Smile

Bojim se "Samsungaje" ne~vidjeno,a taj Galaxy S me "golica" sve vreme.
Ekran je fenomenalan (razmišljao sam i o desireu ali nikako ne mogu da pristanem na lcd).
Meni,takodje,veoma bitan taj deo priče,ali mi korisnički deo (update,podrška xda i sl...) ipak više znači...
« Poslednja izmena: 06. Nov 2010, 17:58:18 od backarelli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Bravo
Da potvrdim i ja da na Galaxy S nisam imao problema sa RAMom, a bitno je da znas (@backarelli) da generalno Android telefoni tesko mogu da imaju takvih problema jer OS mnogo bolje barata RAMom od WinMo. Cak na Androidu resetovanje uopste nije potrebno (nisam jos cuo da se nekome pojavilo "memory full" obavestenje), zbog nacina na koji se RAM oslobadja ako je potreban nekoj aplikaciji.

Citat
Meni,takodje,veoma bitan taj deo priče,ali mi korisnički deo (update,podrška xda i sl...) ipak više znači...
Ovo je jedna od stvari zbog kojih sam ja prodao Galaxy S i kupio Desire. Kad budes pred kupovinu, pitaj me za savet. Smile

@telep, je l' pocelo da te nervira "power" dugme, tj. cinjenica da je sa strane i lako se pritisne slucajno? Smile
« Poslednja izmena: 06. Nov 2010, 17:14:47 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Sony Z2
Da potvrdim i ja da na Galaxy S nisam imao problema sa RAMom, a bitno je da znas (@backarelli) da generalno Android telefoni tesko mogu da imaju takvih problema jer OS mnogo bolje barata RAMom od WinMo. Cak na Androidu resetovanje uopste nije potrebno, zbog nacina na koji se RAM oslobadja ako je potreban nekoj aplikaciji.

...heheee,evo ga moj syber brud...  Smile Da ,upravo me je to zanimalo (imah na wm probleme na Sams. sa RAM-om)

Citat
Ovo je jedna od stvari zbog kojih sam ja prodao Galaxy S i kupio Desire. Kad budes pred kupovinu, pitaj me za savet. Smile

-yeeaaahhhh.... Smile

@telep, je l' pocelo da te nervira "power" dugme, tj. cinjenica da je sa strane i lako se pritisne slucajno? Smile

-hmmmm... evo ga ! Stari Samsungain problem. Ista stvar na gomili njihovih aparata... Smiley 1  Ta problematika opšte poznata na ne samo ovom modelu...

« Poslednja izmena: 06. Nov 2010, 17:31:45 od backarelli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
@wayfaringpilgrim, Nije me počelo nervirati (ali je potrebno navikavanje, pošto je meni teško da ga pritisnem), mada je meni najbolje pozicionirano power dugme bilo na Hero-u.
« Poslednja izmena: 06. Nov 2010, 19:00:34 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.28
mob
Apple iPhone
Samsung Galaxy S u Japanu nadjačao iPhone

Samsung igra veliku ulogu na tržištu Android telefona, pa su tako Galaxy S telefon i Galaxy Tab tablet zauzeli odlične poziciju na globalnom nivou. U Japanu poslednjih nedelju dana je najpopularniji telefon upravo Galaxy S koji je prestigao iPhone i sad je na drugom mestu po popularnosti. Koliko dugo će prvu poziciju držati Samsungov model telefona, to ćemo tek videti. Pre toga je iPhone držao prvu poziciju čitavih 18 nedelja i to od momenta kada se pojavio na tržištu u junu.

Izvor
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 4
Samsung odlucio da rutiranje ne moze da se slozi sa garancijom:

Newsletter by Samsung Electronics.    

A good friend of me send me a picture of Samsungs newsletter.

The date of this newsletter is from 27 October 2010.
In the newsletter you see that Samsung talks about ''abnormal system changes.''

All Samsung service centers got this letter now.

So please take care with rooting!
This is also a sign from Samsung that they watch every site more!
Samsung have to many problems with rooting Galaxy S devices.

Remember Samsung keeps supporting your Galaxy S device!
Give Samsung Time!

This is also the reason why we told people many times that we give no support about rooting devices!
Rooting your Galaxy S is very HOT on the moment.
But please think before you root! We think your not happy when you lose your device of 400 euro!
Yes we know its not a very special newsletter.
But normally Samsung sends never kind of messages like this!

SamFirmware says: Save your money and do not ROOT just wait!

To make it simple for you! When you ROOT your device you will lost your Guarantee Directly!

IZVOR
« Poslednja izmena: 07. Nov 2010, 22:48:11 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.