Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung I9000 Galaxy S  (Pročitano 171241 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Sony Z2
Prva slika posle restarta (ima puno aplikacija mrzelo me da postavljam 4 screenshot-a), druga kada ugasim aplikacije

-e sad,ono što me zanima je,da li možeš neke od app da podesiš da se ne podižu sa sistemom ?
  To mi je malo bez veze,da toliki broj app bude aktivan pri podizanju sistema. Smile  Ja Android ne poznajem uopšte,pa zato i pitam. Smile

Kada se pogase sve aktivne aplikacije, onda slobodan RAM moze da dodje i na oko 160 MB.
Izgleda da je Samsung nesto zabrljao u softveru pa zato za sada ne mogu da se upotrebe svih 512 MB nego samo 326. Ko zna, mozda ce i to ispraviti kada izbace Froyo za Galaxy S Smile
    Pa njima se problem memorije javlja ne vezano za platformu Smile
- ne smem se opkladiti i nisam siguran,ali mislim da će biti problem i sa Froyo-m,što se RAM-a tiče.
  Zašto im je potrebna rezervacija od celih 186mb ? Za dizanje platforme ? Smile
Koji god RAM da ubacim (bez obzira što je wm),meni je ta rezervacija uvek ista. Ubacio 6.1 ili 6.5 ,full ili light,uvek isto. Sa fabričkim ROM-om nisam mogao (posle kratkog korišćenja bez smaranja sa Task-om) da pokrenem ni fotoaparat,a o iGo i da ne pričam. Čim se njima ponavlja problem RAM-a ne vezano za platformu,to ja smatram generalnim Samsungovim problemom.
         Jedva čekam da vidim,kakva će situacija biti sa Froyo-m.

Taman kada budem menjao telefon samsung možda i izbaci potpun software.

...a kada Samsung izbaci potpun softver,od HTC-a će da izleti Desire dva sa  Android 3.0 Gingerbread.... Smile
          E,na ovakva i slična Samsung-ova  sra...nja sam mislio u postu na početku teme.

-imao sam i ja prilike da ga pročačkam (par min) i slažem se da je vredan pažnje. (Ekran je čudo... najbolji koji videh do sada uživo)
          Medjutim.....      Samsungaja je to,treba se nadati softverskim bagovima i poznatim nedostacima (do ovog modela) .... Smile
« Poslednja izmena: 17. Avg 2010, 12:12:06 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
Mislim da ima aplikacija pomoću koje podešavaš šta će da se pali prilikom boot-a (mada mislim da mora biti rutovan telefon), inače i da ne ugasim te sve aplikacije neće ništa smetati (mislim da se sve ove aplikacije upale zbog androidovog načina multitaskinga) telefon će normalno raditi. Drug je kupio prvi galaxy i isto ima jako malo rama (jeste da on ima samo 128, ali opet ima vanila android).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Sony Z2
-ma predpostavljao sam da radi ne smetano,već sam pitao iz znatiželje (ne znanja).... Smile Ali 210mb je već pristojna cifra za ram,da i sa više otvorenih app,radi kao po loju.

IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
Apple Iphone 4s
Evo i mog kratkog review-a nisam bio pri internetu predhodnih dana al sam telefon koliko toliko isterstirao  Smile

RAM na mom Glaxy S pri paljenju telefona je 202M(tako advenved task killer pokazuje,ako ima nevernih toma stavicu i ss) znaci ni rec o 150 kao sto je kod Ardzune,dodje mi na 150 al kad ukljucim 5,6 programa od jednom-al se brzo vraca na 180-190 programom memory task koji brise sve zivo..

-Dizajnom i gabaritima telefona sam prosto odusevljen,ogroman ekran,tanak,lak,fenomenalno lezi u ruci..malo je zezanje sa tim sto telefon upija otiske prstiju i slicno tako da bi bilo pozeljno imati sa sobom neku krpicu za brisanje inace ce stalno izgledati musav  Smile
-o samom ekranu nemam sta da dodam,samo mogu reci -idite i vidite sami nema tu sta da se objasnjava-prosto perverzija  Smile
-baterija,mogu vam reci da nisam stigao ovaj segment skroz da istrazim(jer sam ga drzao povezanog sa kompom a on se tada puni) al koliko sam primetio ekran je strasan potrosac tj live wallovi a i wirelles tako da sam to u startu sasekao i stavio crnu pozadinu ,naravno iskljucio 3g mrezu,osvetljenje stavio na minimum i gledajuci sve to aj da kazemo da meni uz neko srednje koriscenje(30-40 smsova dnevno,slusanje muzike pola sata,igranje ps1 igara na emulatoru pola sata sat i jos tako jos neke sitnice,bez surfovanja netom) telefon izdrzi 2 puna dana..znaci pod standardnim koriscenjem bez ovih specijalnih rezova koje sam ja pravio tel minumum jedan ceo dan izdrzi pretpostavljam
-nisam nista flesovao,rootovao i tako to,prosto me mrzelo al odradicu uskoro cim zasednem za sopstveni pc,tako da sto se povezivivanja tice ja nikakvih problema nisam imao,ubacim usb kliknem mount na uredjaju i sve radi kao mass storage
-mogu reci da sam testirao kameru u nocnim uslovima(bas da vidim zasto flash nisu stavili) i mogu da kazem da kad se kamera namesti u night/candle mode a u pozadini se nalazi bilo kakav najmanji izvor svetlosti-slika ispada jasnija i kvlitetnija nego na mom starom n82 koji je imao ogroman blic  Smile al kad je mrkli mrak slika je tad mrak naravno  Smile jbg svakako ovaj telefon  se ne uzima za slikanje,to je samo zezalica za svakodnevno sprdanje u brzom hodu  Smile
-virtuelna tastatura-strasno dobro odradjena,navikao sam se na nju pri prvom kontaktu bez problema-cak se njom brze sluzim nego fizickom tasturom na pc-iju

eto to su za sada neke zanimljivije stvari koje su male na pamet,ako vas interesuje sta pitajte, potrudicu se da odgovrim  Smile Ardzuna je isto rekao dosta stvari..

ps.prva stvar koju sam uradio kad sam startovao telefon prvi put bila je da isntaliram psx4droid aplikaciju(emulator za ps1) ubacio sam par romova i izgubio se totalno-svi ps1 naslovi koji mogu da se pokrenu preko ovog emulatora rade brzo i tecno,igrivost je savresena,cisto uzivanje  Smile graficki cip zaista maximalno radi svoj posao,ovo je ultimativna gaming masina  Smile

tuzna istina:samo se vi sprdajte al ovaj telefon razbija iphone4 na gotovo svim poljima,rekli profesinlaci sa gsm arene a i vecina ljudi koji se bavi ozbiljno mobilnom telefoniom danasnjih dana..a sta ce tek da bude kad se froyo pojavi za galaxy s i kad mu se perfromanse jos maltene duplo poboljasju..cekamo  Smile

ajfonovci part 4-nema vas nesto na listi a pretendujete visoko  Smile

''EISA Awards 2010: which are the best of the best phones in Europe''

The European Smartphone 2010-2011 award goes to the Samsung I9000 Galaxy S. It was commended for its exceptional screen and excellent connectivity.
« Poslednja izmena: 18. Avg 2010, 12:36:01 od bobahajduk »
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Nepoznat
Browser
Android 4.0
mob
Apple iP5
Koji firmware imas na telefonu?
Otkucaj *#1234# i kazi mi sta ti pise pod PDA - da probam i ja taj fw sa vise od 200 MB slobodnog RAM-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
Apple Iphone 4s
PDA:i9000xwjfd   Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iP5
To je malo stariji fw koji se pojavio u junu, ali nema veze, bas cu ga skinuti da probam kako radi.

Inace, ja sam juce ubacio leak-ovani Froyo ROM I9000XXJP3 i mogu da kazem da ima nekih bagova i dosta lag-uje, a neprijatno me je iznenadilo to sto je ukupni RAM smanjen na 305 MB. Nadam se da nece biti tako kada izadje i zvanicni 2.2 update:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Samsung S4
« Poslednja izmena: 31. Avg 2010, 17:43:09 od sashas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 120
Zastava beograd
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.1
mob
Apple 5
planiram da uzmem ovaj tel,pošto sam definitivno odustao od I4.Porbao sam ga danas u vipu i odlepio.Posle sam slučajno naleteo na ortaka koji je vlasnik ovog čuda.Igrao se sa njim jedno sat vremena i bukvalno krenuo da ga pazarim,al drug mi reče,polako...

uradio je nešto na brzinu i tel se jednostavno ugasio.Kaže to mu je bag.Nisamo mogao da verujem.Posle je pokušao još par puta i uspelo mu je još jednom.

Tipa,popali par programa i krene preko task menadžera da prelazi sa jednog na drugi i tras.

Da li se ovo još nekom dešava,da li mi neko može reći da li ima još nekih ozbiljnijih bagova  Smile
IP sačuvana
social share
When you dream there are no rules,
people can fly, anything can happen.
Sometimes there is a moment as you are awakening
when you become aware of the real world around you,
but you are still dreaming.
You may think you can fly but you do better not try.
People can fly.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Samsung Galaxy SII
Da, izgleda da Samsung prati svoju bagovitu tradiciju... Ovaj model nije izuzetak...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.