Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung i300 [QVGA WM] - softver, pitanja i odgovori !  (Pročitano 77462 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung L870
Najbitnije je da nemate nista u sistem trej. Igre ne igram bas mnogo vise slusam muzu.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
HTC desire s
Najbitnije je da nemate nista u sistem trej. Igre ne igram bas mnogo vise slusam muzu.

Pa meni bar ne moras da pricas za sistem tray, to uvek sredim hehe Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N900,N97mini,N95
Planiram ovih dana da uzmem ovaj fon, ali ovaj sto sam nasao(za 190 evra) je na nemackom, e sad mene interesuje jel ja moram da ceo win reinstaliram ili moze kao na nokiji da se samo prebaci na engleski, i jel moze nekako da ubacim u njega win 2005

P.S. od oreme ide uz fon baterija(samo ova mala, veliku ni nemaju), USb sa CD-om za instalaciju, punjac, i slusalice(ne idu one sa nastavkom za 3.5mm)

Gimzo, kakav je zvuk na telefonu, jer se jako cuje zvuk na zvucniku, i kakav je zvuk na fabrickim slusalicama?
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
HTC desire s
Planiram ovih dana da uzmem ovaj fon, ali ovaj sto sam nasao(za 190 evra) je na nemackom, e sad mene interesuje jel ja moram da ceo win reinstaliram ili moze kao na nokiji da se samo prebaci na engleski, i jel moze nekako da ubacim u njega win 2005

P.S. od oreme ide uz fon baterija(samo ova mala, veliku ni nemaju), USb sa CD-om za instalaciju, punjac, i slusalice(ne idu one sa nastavkom za 3.5mm)

Gimzo, kakav je zvuk na telefonu, jer se jako cuje zvuk na zvucniku, i kakav je zvuk na fabrickim slusalicama?

Morao bi da ga flashujes ako nema vec u sebi negleski ali i ja sam dobio motorolu na nemackom pa sam prebaciju na engleski...

WM5 jos ne znamo kako da nadjemo za ovaj fon

Zvuk je dobar
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung L870
Sto se tice zvuka vec sam ti rekao, slusalice su solidne mada ako volis vise basove preporucujem ti da nades neke kvalitetnije.
Sto se tice zvucnika, vozikam se sa nekoliko drugara u kolima, u jednom trenutku mi zazvoni telefon a drug koji je sedeo na suvozacevom mestu je rekao: "E ovu pesmu necu da slusam" inace slusa samo narodnjake i pritisnuo je dugme na radiju da ga ugasi, hehe  ...

Ima srs tehnologiju, sta vise da ti kazem.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC desire s
E ljudi sad sam malo cesljao ovu temi i vidim da smo pricali o i300 sa O2 mreze, e pa ja taj imam ali nije wm5 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung L870
E ljudi sad sam malo cesljao ovu temi i vidim da smo pricali o i300 sa O2 mreze, e pa ja taj imam ali nije wm5 Smile

Rekao sam za telefone novijeg datuma.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC desire s

Rekao sam za telefone novijeg datuma.

A pa onda ok...

E nego koji je najbolji rom za i300, jel taj azijski kod tebe isto tankog fonta kao na mpx220?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung L870
E nego koji je najbolji rom za i300, jel taj azijski kod tebe isto tankog fonta kao na mpx220?

Ne aziski romovi su isti kao i oficijalni samo sto ima nekih programa i obicno su scvene boje, ja bih ti ipak predlozio da ne instaliras azijate.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC desire s

Ne aziski romovi su isti kao i oficijalni samo sto ima nekih programa i obicno su scvene boje, ja bih ti ipak predlozio da ne instaliras azijate.

Pa sto ti koristis azijata Smile ako mi ne predlazes Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.