Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung i300 [QVGA WM] - softver, pitanja i odgovori !  (Pročitano 77105 puta)
Jet set burekdzija

45

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6631
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple 4s
a dal si ih pitao dal ce im mozda stici ponovo ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
HTC desire s
Slusalice, stalak, bateriju, 3.5 mm adapter...
A jos nesto da ti kazem ovakav fon sa svim ovim dodacima je bio jedno vreme u jednoj prodavnici za 250 evra tako da nije to sto ti kazes da platis 150 evra za te zezancije.
I jos nesto pa nisam lud da sklepam sam kuci adapter kada mogu da dobijem nov i sto bih ja vukao neke zice i kablove i da mi strci na sve strane izolir traka kada mogu da dobijem u full pakovanju Smile
Ok, ti onda plati isti mnogo više i uživaj u svojim "dodacima". Smile Ja sam za što jefiniju varijantu i ako može nešto povoljnije - tu sam. Na kraju krajeva da mi trebaju "Slusalice, stalak, baterija, 3.5 mm adapter" onda bih kupio mp3 plejer tj., koristio isti a ne mobilni telefon i vukao sa sobom slušalice i stalak za njega i istrošio mu bateriju za pola dana i posle koristio halo govornice za pozivanje ili molio nekoga da me pozove na nekoj govornici u gradu.
Ovo je smart telefon i tako bih ga i koristio.... Na kraju krajeva imam slušalice i rezervnu bateriju i razne adaptere za nokiju N70 pa ih nikada i nisam koristio, tj., nosio sa sobom....
... znaci samo baterija i 3.5mm adapter da je bio otisao bih i kupio taj fon Smile
Gadno si se prešao ... jer za 170€ ne bi nikada dobio WM2005 smart phone a tu bateriju si mogao češće da puniš i isto bi ti telefon radio kao i onome ko ima 30 baterija rezervnih pride.

Pa nisam sigurno lud da nosim stalak sa sobom pa majku mu to je da ostavis telefon kada si kuci mada nije on toliko ni potreban ja sam vec rekao samo da je baterija i 3.5mm adapter bio bi super, jer znamo vec i pricali smo o tome da mu je potrebna ova baterija... A tu bateriju cesce da punim kazes, da ali kada sam kuci a sta cu ako krenem npr na put i treba mi telefon da izdrzi a dosta imam razgovora, aaa sta onda raditi hmmm... Smile
I jos nesto ovaj telefon nema WM5 nego WM 2003 Smile

Mozda ce stizati ali cu ih sutra nazvati pa cu ti javiti dal ce dobijati i dal ce biti u full pakovanju ili ovakvom, iksreno meni ne smeta ovo pakovanje samo necu da kupim fon koji nema ono sto treba da ima, ako bude stizao o5 u onu prodavnicu gde sam ja nasao za 250 evra bice super jer su mi likovi rekli da ce se cena kretati oko 230 evra kada dodje ponovo, fora je sto prodavnicu nisu prijavili na mobilnom svetu pa ljudi ne znaju za nju i ne znaju za cene kod njih, eto ja sam slucajno saznao za njih jer sam trazio telefon pre jedno godinu dana za mog cala i uzeo od njih vizitku jer sam video da su jeftini, naravno nemojte da mislite da ih reklamiram nego samo hocu da vas navedem da ona cena sto je bila od 360 evra uopste nije realna i da ovaj telefon vredi max 250 evra sa svim zezalicama Smile
« Poslednja izmena: 09. Apr 2007, 23:17:27 od acikav »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

45

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6631
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple 4s
ma bole te uvo.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
HTC desire s
ma bole te uvo.. Smile

Nisam te razumeo sta si hteo da kazes ovim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
"Nažalost, zbog veoma kratke autonomije Samsung i300 ne možemo da ocenimo povoljno. Pošto su time smanjene i performanse hard diska što je jedini važniji nedostatak. Po pitanju kontrolnih elemenata Samsung i300 nema rivala, što je prednost, kao i integrisani hard disk. Ekran rezolucije 320 x 240 piksela je takođe jedna od prednosti ovog modela mada fizičke dimenzije ekrana nisu optimalne.Kao što smo ranije rekli, proizvođač je ovaj model pozicionirao kao muzički model. Bilo bi logičnije da je tada upotrebljena standardna 3.5mm utičnica za slušalice (kao kod Nokia N91). Samsung slušalice ne zvuče loše ali će teško zadovoljiti svakoga. Standardni ekvilajzer i maksimalna jačina zvuka nisu dovoljni da bi bez problema mogli da uživati u muzici u javnom prevozu. Postoji rešenje i za korišćenje standardnih slušalica - možete prelemiti žice ali to nije za sve korisnike,Izvršili smo standardne testove za autonomiju. Samsung i300 je tačno dva sata reprodukovao MP3 fajlove putem Windows Media Player-a sa isključenim ekranom, što nas je razočaralo. Ipak, testirali smo i reprodukciju sa Core Pocket Media Player aplikacijom sa 16 MB baferom (da ne bi hard disk radio neprestano) i vreme reprodukcije je poraslo na čak 5 sati, mada ni to nije prihvatljivo. Čitanje teksta (sa minimalnim pozadinskim osvetljenjem, automatskim skrolovanjem stranice, hard disk se ne koristi) može da traje do 6 sati. Pri maksimalnom opterećnju smartphone je radio 1.5 sat. "

preuzet citat sa:

http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/681/Samsung/i300
Zato je njemu i pala cena na 170€ ... dobar je samo za po kupatilu i u periodima dokolice, inače za ozbiljnije korišćenje u svrhe telefoniranja, čitanja dokumenata ili slušanje muzike  Smile ... zato je svima toliko stalo do te rezervne baterije jer ne može da izdrži dva sata slušanja muzike sa harda - katastrofa.
Čemu li je ovaj telefon i namenjen?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
ma daj bre pusti,ko da sad neko ima rez.bat. pa tolko kukaju ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
HTC desire s
Pa gimza ima rezervnu bateriju i super mu je....
Ciglo kada si video sad taj citat da li me shvatas zasto toliko "vrsitim" za tom baterijom jer ja sam ovo citao jos davno i cak sam razmenio iskustva sa korisnicima ovog telefona tako da znam sto je toliko potrebna veca baterija Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ovo je po specifikacijama odličan smart telefon pa još i povoljan i onda ... kao i kod nokija, mora nešto da fali kako ne bi bio savršen. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
HTC desire s
Ovo je po specifikacijama odličan smart telefon pa još i povoljan i onda ... kao i kod nokija, mora nešto da fali kako ne bi bio savršen. Smile

Najzad se slozismo hehe Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
glupo je traziti savrsentvo - jer ono ne postoji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.336 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.