Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung i300 [QVGA WM] - softver, pitanja i odgovori !  (Pročitano 77559 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
HTC desire s
glupo je traziti savrsentvo - jer ono ne postoji.

To je istina ali bar to sto moze da bude bolje bar da ga napravimo, mislim da izvucemo max koju moze da se izvuce od ovog fona jer ja planiram da kupim ovaj fon ili mozda i300x u svakom slucaju planiram da promenim fon uskoro ali samo za neki wm fon Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung L870
Ala ste se raspricali, a sada malo ja da se ubacim, inace taj telefon mogu da komentarisem posto ga imam.

Vidim da se vodi polemika oko baterije, bilo da je skinut sa mreze ili ne uz telefon obavezno idu 2 baterije. A sto se tice softvera softver je obicno i308 ili tako nesto.

Muzika: Ja koristim media player koji dolazi uz tel. Nije WMP. E jeste kada bi se slusala muzika direkno sa HDD onda bat traje veoma kratko ali zato i300 ima jednu prednost a to je ram memorija od 64MB, sto produzava trajanje baterije.

Moj test muzike, posto cesto slusam:
- Manja baterija mi traje 6 sati uz pomoc SMedia Playera
- Velika baterija 10 sati, mada je nisam do kraja istrosio posto muzu slusam pomocu manje baterije.
[Dok je kod n91 trajane baterije pri slusanju muzike 12 sati]

Znaci za slusanje muzike je tako reci telefon stvoren. A sto se tice slusalica su stvarno s****, zato sam ja malo cackao i sada mi je zvuk nemoguc.

Sto se tice procesora, odnosno koriscenje programa.

Tu je manja baterija slaba, negde oko 2 sata mi je traja pod najvecim opterecenjem, a velika oko 6.
Ali sta ste ocekivali od procesora koji radi na 500mhz [416], office ne trosi mnogo bateriju, sve zavisi ali u glavnom slabo posto ga cesto koristim.

HDD  je solidan, citanje ide ok 1MB u sec sto je solidno.

Meni manja baterija traje jedan dan, malo muze, po neka igrica ali retko i to ako igram obicno igram NFSC. Najvise koristim office i za text (wordpad) i kao prenosivi disk, od kada imam ovaj tel nenosim vise flash. 2GB uvek mi je na raspolaganju, najcesce prenosi filmove i dokumente.

Inace ako kupujete ovaj tel obavezno vidite da li daju dve bat, jer obicno prodavci sklone jednu i prodaju je kao dodatak, zato pazite.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
HTC desire s
Citat
Inace ako kupujete ovaj tel obavezno vidite da li daju dve bat, jer obicno prodavci sklone jednu i prodaju je kao dodatak, zato pazite.

To i ja pricam, desava se stvarno da dodje i ono pakovanje sa jednom baterijom, ali desava se i da oni "smaknu" tu bateriju i prodaju je naknadno...

Evo jedan primer, moj buraz kada je kupovao k750i pre jedno godinu dana, tad je fon bio skup i lik mu prodaje samo fon i punjac, i ja pitam onog prodavca a gde su slusalice on kaze joj izvini ja zaboravio sad cu ja i odnese lik tamo negde i donosi i slusalice upakovane lepo, uzimam ja i otvaram onu kutiju od telefona i vidim da nema usb kabal i pitam ga a gde je kabal, on se pravi lud i pita kao koji kabal, ja mu kazem pa uz ovaj fon ide i usb kabal u pakovanju, on kao ma ne to se naknadno kupuje, i ja mu kazem dobro aj necemo onda da kupimo ovaj telefon... Kad on kao pa dobro ako vec treba da bude kabal dacu ti ja jedan ovde i daje mi lik kabal, tj vadi ispod njegovog pulta i stavlja u paket. Naopako znaci ja nisam mogao da verujem, znaci lik bi nas odrao za sluske i za kabal a naplatio bi kao da je u full pakovanju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
HTC desire s
Evo ljudi kao sto sam vam i obecao, zvao sam prodavnice po bg-u i nisam nasao da imaju i300, naravno pitao sam hoce li dolaziti...
Niko nije rekao sigurno da ce dolazati tj da ce dobijati, vecina njih je rekla ne ne necemo dobijati niti ga imamo, mali deo je rekao da ce mozda dobijati, takodje jedan mali deo prodavnica koje su me ohrabrile rekli su da nazovem u subotu ili sledece nedelje jer ce dobijati neke telefone pa ce mozda dolaziti i300 Smile

U svakom slucaju telefona u BG-u ove nedelje nece biti, mozda u sobotu neko nabavi ali tesko.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Dao bog da ih nikada i ne uvezu.
Bez uvrede, ali telefon kome baterija jedva izdrži jedan dan i nije telefon već uredjaj spreman za otpad. I verujem da bi oni trebali meni da plate kako bih ga uopšte nosio i koristi a ne ja njima.
Pa ljudi moji ... u 90% slučajeva korisnici zamene svoje mobilne aparate zato što su im baterije oslabile i jedva izdrže jedan dan i zbog toga ne razmišljajući kupe drugi jer nemaju nameru da ga non-stop drže na punjaču, a ovde treba da plačemo što nov telefon kome toliko traje baterija ne može da se nadje u prodaji?!?
koliko li će mu trajati baterija kada se već koristi godinu dana i kada joj opadne kapacitet - pola dana?!?

Ovo je smešno i ovakve uredjaje ljudi odstranjuju iz svog poseda a ne kupuju nove. Ako i vredi nešto na njemu to mu sve poništava trajanje baterije ,... sl. primer je bila i Motorola A920/925 koja je bar izdržala ceo dan i nešto pride ...
« Poslednja izmena: 12. Apr 2007, 16:19:35 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
HTC desire s
Pa jedino onda da nadjemo samsung i310 on ima jacu bateriju i traje 1.5 do 2 dana, ali ko je lud da da oko 400 evra za telefon Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Pa jedino onda da nadjemo samsung i310 on ima jacu bateriju i traje 1.5 do 2 dana, ali ko je lud da da oko 400 evra za telefon Smile
Valjda ima neki WM smart phone koji je iole pristojne cene i normalnih performansi ako si baš zapeo za WM?!? Na kraju krajeva ni Symbian nisu ništa povoljniji jer svi koštaju nenormalno u zadnje vreme i ne nude gotovo ništa što nisu nudili i prethodnici osim ajde tog Wi-Fi ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
HTC desire s
Pa evo ima mpx220 ona je pristojne cene medjutim duze vremena je koristim i hteo bih da je zamenim, a ne bih da se odvojim od WM tako da jedino sto moze da se nadje kod nas a da mi odgovara je samsung i300, mislim bilo bi lepo kada bi nasao mozda i300x ili i310 ali verovatno bi bila cena veca za 100 evra od i300, u redu je ako npr i300x bude nekih 280 evra ali pitanje je dal ce toliko biti jer kad su mogli da zagule cenu 360 evra za i300 ne bi me cudilo da bude cena i 400 evra ako se pojavi neki od gore dva pomenuta modela Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung L870
Ja sam se razmisljao da li da uzimam tel zbog baterije ali posle nekoliko meseci se nisam pokajao. I baterija mi traje 2 dana ladno. Naravno ako bi igrao samo igre neprekidno nemoze dva dana da izdrzi ali ako se sve umereno koristi izgura 2 dana.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
HTC desire s
Ja sam se razmisljao da li da uzimam tel zbog baterije ali posle nekoliko meseci se nisam pokajao. I baterija mi traje 2 dana ladno. Naravno ako bi igrao samo igre neprekidno nemoze dva dana da izdrzi ali ako se sve umereno koristi izgura 2 dana.

Pa to je to, meni na mpx kada je ne zezam mnogo ume da izdrzi skoro 2.5 dana ali ga ne gasim nocu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.