Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung i300 [QVGA WM] - softver, pitanja i odgovori !  (Pročitano 77565 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung L870
Pa ko ce to sad znati kad je cela zemlja pokrivena, retko gde ces izgubiti signal. Evo danas sam isao preko 200km i nigde nisam izgubio signal...

DA, meni se nije desilo da izgubi signal.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC desire s
Ljudi evo vam jedan zanimljiv podatak za one koje interesuje baterija...
Jutros sam oko 2:30 dosao iz grada i prikljucio vecu bateriju, nisam gasio telefon preko noci, ujutru oko 8 sam isao na put, razgovarao malo, slikao, cackao nesto oko podesavanja i kada sam dosao kuci oko 21h baterija je bila na 71%...
To vam valjda dokazuje koliko je "jaka" ova baterija. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung L870
Ja kazem da baterija je solidna za takav telefon.

Inace ja koristim samo malu, punim je svaki dan od 3,4 ujutru do 7,8 .
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC desire s

Ma ja ne gasim fon sem kad menjam baterije jer koristim obe, ovu vecu koristim kada idem negde na put a malu kada izlazim i kada sam kuci ili ako se jedna od njih puni na stonom punjacu ja onda koristim drugu, znaci nema odmora hehe Smile

E nego jel moze da se ugasi zvuk kamere, neka podesavanja ili moram da cackam po registru?
Juce sa video kod neke devojke grudi nesvakidasnje velicine i hteo sam da slikam ali brate glupo je cuje se zvuk Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung L870

Ma ja ne gasim fon sem kad menjam baterije jer koristim obe, ovu vecu koristim kada idem negde na put a malu kada izlazim i kada sam kuci ili ako se jedna od njih puni na stonom punjacu ja onda koristim drugu, znaci nema odmora hehe Smile

E nego jel moze da se ugasi zvuk kamere, neka podesavanja ili moram da cackam po registru?
Juce sa video kod neke devojke grudi nesvakidasnje velicine i hteo sam da slikam ali brate glupo je cuje se zvuk Smile

Nemoze drugacije, zavisi od roma ali bi trebao kada prebacis u silentmod da iskljuci i zvuk kamere.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC desire s
Znaci moram da cackam po registru... ako sam te dobro shvatio... Probao sam sa silent modom i ne radi, cak sam pokusao sa earpiece volume da smanjim ali ne moze... Smile

Joj ala  je extra ovaj IR romonte control, odem u kafic i gledam sta hocu haha, ljudi ne znaju o cemu se radi Smile

E jel tebi radi CS na i300?
« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 20:54:38 od acikav »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung L870
Znaci moram da cackam po registru... ako sam te dobro shvatio... Probao sam sa silent modom i ne radi, cak sam pokusao sa earpiece volume da smanjim ali ne moze... Smile

Joj ala  je extra ovaj IR romonte control, odem u kafic i gledam sta hocu haha, ljudi ne znaju o cemu se radi Smile

E jel tebi radi CS na i300?

Ili editujes taj fajl, mislim na zvuk pri slikanju, dovoljno je da promenis neki nak i vola.

CS nisam probao.

To za kafic je dobra fora. PS ja u skoli ukljujem klimu pomocu njega, hehe.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC desire s
Ma videcu za zvuk da nadjem u podesavanjima registra i stavim na vrednost 0, valjda nece tada raditi...

E za IR remonte control, jel moze da se nadje jos koja marka jer ja sada imam samo za samsung sony philips panasonic, ako moze jos neka marka bilo bi pozeljno. A kako kontrolises klimu, ja nemam tu opciju? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC desire s
Ljudi snasao sam se kako da iskljucim zvuk kamere...

Evo moj licni tutorijal:

1) morate otkljucati telefon preko SDA app unlocker
2) treba da napravite jedan ton, koji ustvari i nije ton znaci da nema zvuka, preko nekog sound recordera ali mozete koristiti ovaj moj, postavicu za downlaod
3) prekopirajte ova moj ton u telefon folder windows preko ovog fajla camera_shutter
4) u podesavanjima kamere izaberite prvi ton i nece se nista vise cuti
5) restartujte telefon i to je to....

Nadam se da ce vam uspeti meni je uspelo Smile

PS. izvadite fajl iz rara

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

« Poslednja izmena: 19. Jul 2007, 19:18:31 od acikav »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Samsung L870
Ljudi snasao sam se kako da iskljucim zvuk kamere...

Evo moj licni tutorijal:

1) morate otkljucati telefon preko SDA app unlocker
2) treba da napravite jedan ton, koji ustvari i nije ton znaci da nema zvuka, preko nekog sound recordera ali mozete koristiti ovaj moj, postavicu za downlaod
3) prekopirajte ova moj ton u telefon folder windows preko ovog fajla camera_shutter
4) u podesavanjima kamere izaberite prvi ton i nece se nista vise cuti
5) restartujte telefon i to je to....

O tome sam ti i pricao:
Citat
Ili editujes taj fajl, mislim na zvuk pri slikanju, dovoljno je da promenis neki znak i vola.

Ja sam tako iskluciovao zvuk pri konekciji sa headsetom.

Citat

Ovaj korak je nepotreban, dovoljno je da napravite bilo koji fajl, znaci desni klik pa New i izabeite neki fajl ja obicno uznem txt. I tom fajlu dodelite naziv camera_shutter_1.mmf

E za IR remonte control, jel moze da se nadje jos koja marka jer ja sada imam samo za samsung sony philips panasonic, ako moze jos neka marka bilo bi pozeljno. A kako kontrolises klimu, ja nemam tu opciju? Smile

Neznam nisam trazio, Hehe, sigurno nisi primetio da program ima opciju skeniranje talasa, lepo kada profesorka ukljucuje klimu ja uhvatim taj signal i snimimga i tako mogu da kontrolisem klimu, isti je slucaj sa televizorom kod drugara inace on ima tv karticu na kompu, to je mnogo dobra opcija.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.261 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.