Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung i300 [QVGA WM] - softver, pitanja i odgovori !  (Pročitano 77110 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
HTC desire s
ja sam bio ubedjen da je na moblnom svetu pisalo sta ide uz njega Smile Smile

acikav jel si ti zvao magic line??

Da da bas ta prodavnica, evo ovako da vam kazem sta treba da sadrzi full pakovanje....

Naravno standardno da vam ne pominjem sta ide nego cu preci na ovo tako reci nestandardno....

Slusalice ovakve kao na slici
3.5mm adapter
Veca baterija od 1700mAh
Stalak
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

45

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6631
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple 4s
prvo me acikav uplasio as ad me cigla oraspolozio....hvala ti.... Smile Smile Smile

vazno da imas garanciju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
HTC desire s
HAhaah kakva je ovo podvala ljudi telefon je jeftin ali kada pogledamo da nema dve baterije, nema stalak za baterije i fon, nema 3.5mm adapter niju uopste u full pakovanju, pa razmislite da li se ispalti platiti "okrnjen" fon hahaha Smile
Cak je i skidan sa mreze....

A da umalo da zaboravim prodat je telefon pre 5 dana ja sam proveravao u prodavnici i sreca nisam otisao da ga kupim uzeo ga neki lik pre mene hehe Smile
Da te nije uvredilo to što je pala cena jednom "WM" telefonu?!? Stvarno vas ne razumem?!? Sada se pozivate na to što nema rezervnu bateriju ili je kao fora "skidan" sa mreže kao da to ima veze?!?
Ja bih se radovao na vašem mestu kada bi nešto ovako moglo da se nadje za jeftine pare a ne još pokušavao da odvraćam ljude od kupovine i nabedjujem ih da kupe "full" za 350€. Smile
Na kraju krajeva, ta baterija jeste zaista potrebna jer odavno utvrdismo da ne traje jedan dan uz cimanje, ali opet to ne znači da se treba smejati niskoj ceni već respektovati to jer je valjda ljudi moji i suština kupiti nešto jeftino i povoljno a ne po većoj ceni?!'
Stičem utisak da mnogi gledaju cenu a ne uredjaj kada ga kupuju jer im ta cena daje neki status pa mora biti visoka kako bi opravdali svoj uredjaj...u prevodu kao da zvučite: "hehehehe ... ovo je sranje zato što je jeftino, a da košta 500€ bio bi nenadmašan telefon"?!? Smile Smile
Dajte, uozbiljite se već jednom! Smile

Ciglo pa bar ja ne gledam na taj nacin telefone ako bi ih gledao na taj nacin uzimao bih neke druge fonove a ne WM nego neki Vertu ili tako nesto fensi....
Da se nadovezem nije samo baterija nego pogledaj moj prethodni post i videces slike i bice ti jasno zasto ja nisam za kupovinu "okrnjenog" telefona, ako vec nazivaju ovaj telefon music phone pa sta mi znaci to bez adaptera za 3.5mm Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Pa majku mu, sklepaš neki kabal i sam kući, nešto nabudžiš, zašto bi trčao kod nekoga i platio ga 150 i kusur evra više samo zato što ti daju slušalice i rezervnu bateriju?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

45

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6631
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple 4s
e al magic line ima 2 prodavnice....ja sam tu napocetku hteo da kupim moj k700i ali sam odustao... ....

kupis 2 baterije takve pa se stekas....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
HTC desire s
Pa majku mu, sklepaš neki kabal i sam kući, nešto nabudžiš, zašto bi trčao kod nekoga i platio ga 150 i kusur evra više samo zato što ti daju slušalice i rezervnu bateriju?!?

Slusalice, stalak, bateriju, 3.5 mm adapter...
A jos nesto da ti kazem ovakav fon sa svim ovim dodacima je bio jedno vreme u jednoj prodavnici za 250 evra tako da nije to sto ti kazes da platis 150 evra za te zezancije.
I jos nesto pa nisam lud da sklepam sam kuci adapter kada mogu da dobijem nov i sto bih ja vukao neke zice i kablove i da mi strci na sve strane izolir traka kada mogu da dobijem u full pakovanju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

45

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6631
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple 4s
ali taj telefon ima na samo jednom mestu da se kupi Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
HTC desire s
ali taj telefon ima na samo jednom mestu da se kupi Smile

Rekoh ti prodali su ga, cuo sam se sa deckom koji je kupio taj fon iz te iste prodavnice i znam sta je sve dobio, i decko me ne laze jer sam zvao i prodavnicu i pitao sta se dobija jer sam se i sam napalio da odem da kuoim taj fon jer je to bila stvarno extra cena ali da ima barem 2 baterije i 3.5mm adapter stalak mi ne treba i ona uzica za ruku... znaci samo baterija i 3.5mm adapter da je bio otisao bih i kupio taj fon Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Slusalice, stalak, bateriju, 3.5 mm adapter...
A jos nesto da ti kazem ovakav fon sa svim ovim dodacima je bio jedno vreme u jednoj prodavnici za 250 evra tako da nije to sto ti kazes da platis 150 evra za te zezancije.
I jos nesto pa nisam lud da sklepam sam kuci adapter kada mogu da dobijem nov i sto bih ja vukao neke zice i kablove i da mi strci na sve strane izolir traka kada mogu da dobijem u full pakovanju Smile
Ok, ti onda plati isti mnogo više i uživaj u svojim "dodacima". Smile Ja sam za što jefiniju varijantu i ako može nešto povoljnije - tu sam. Na kraju krajeva da mi trebaju "Slusalice, stalak, baterija, 3.5 mm adapter" onda bih kupio mp3 plejer tj., koristio isti a ne mobilni telefon i vukao sa sobom slušalice i stalak za njega i istrošio mu bateriju za pola dana i posle koristio halo govornice za pozivanje ili molio nekoga da me pozove na nekoj govornici u gradu.
Ovo je smart telefon i tako bih ga i koristio.... Na kraju krajeva imam slušalice i rezervnu bateriju i razne adaptere za nokiju N70 pa ih nikada i nisam koristio, tj., nosio sa sobom....
... znaci samo baterija i 3.5mm adapter da je bio otisao bih i kupio taj fon Smile
Gadno si se prešao ... jer za 170€ ne bi nikada dobio WM2005 smart phone a tu bateriju si mogao češće da puniš i isto bi ti telefon radio kao i onome ko ima 30 baterija rezervnih pride.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC ONE
"Nažalost, zbog veoma kratke autonomije Samsung i300 ne možemo da ocenimo povoljno. Pošto su time smanjene i performanse hard diska što je jedini važniji nedostatak. Po pitanju kontrolnih elemenata Samsung i300 nema rivala, što je prednost, kao i integrisani hard disk. Ekran rezolucije 320 x 240 piksela je takođe jedna od prednosti ovog modela mada fizičke dimenzije ekrana nisu optimalne.Kao što smo ranije rekli, proizvođač je ovaj model pozicionirao kao muzički model. Bilo bi logičnije da je tada upotrebljena standardna 3.5mm utičnica za slušalice (kao kod Nokia N91). Samsung slušalice ne zvuče loše ali će teško zadovoljiti svakoga. Standardni ekvilajzer i maksimalna jačina zvuka nisu dovoljni da bi bez problema mogli da uživati u muzici u javnom prevozu. Postoji rešenje i za korišćenje standardnih slušalica - možete prelemiti žice ali to nije za sve korisnike,Izvršili smo standardne testove za autonomiju. Samsung i300 je tačno dva sata reprodukovao MP3 fajlove putem Windows Media Player-a sa isključenim ekranom, što nas je razočaralo. Ipak, testirali smo i reprodukciju sa Core Pocket Media Player aplikacijom sa 16 MB baferom (da ne bi hard disk radio neprestano) i vreme reprodukcije je poraslo na čak 5 sati, mada ni to nije prihvatljivo. Čitanje teksta (sa minimalnim pozadinskim osvetljenjem, automatskim skrolovanjem stranice, hard disk se ne koristi) može da traje do 6 sati. Pri maksimalnom opterećnju smartphone je radio 1.5 sat. "

preuzet citat sa:

http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/681/Samsung/i300
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.