Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samo 6,5 odsto ima fakultetsku diplomu  (Pročitano 14924 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.62
mob
Sony 
kakvih bre crnih 40% , to će kod nas biti za nikad.... Smile Smile
ajd da su rekli 10-15% , ali 40% nikad....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Inace, protiv sam blacenja privatnih megamarketa i singituluma iz razloga sto je identicna situacija kod drzavnih firmi, pardon, fakulteta.
Ne znam gde ti studiras ili si studirao, ali ta konstatacija nikako ne moze biti tacna! Jos uvek se zna sta su drzavni, a sta privatni. Barem je bilo tako dok sam ja studirao. Bolonja jeste tu, ali koliko cujem, jos uvek to ima neki nivo, dakle nikako nije fazon "Dobar dan, koliko kosta ispit?"
Pa vidis da je naveo FON.  Smile Uz jedan odsek ETFa jedini privatni među državnim fakultetima. . .

Tesko se upise al se zato zavrsava levom nogom. . . Međutim dosta od moje ekipe koja je zavrsila Fon ima odlicne poslove. . .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
laž je da u EU ima 40% univerzitetski obrazovanih ljudi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
I ti sa diplomama mogu da se obrišu sa njima. Poznata stvar u Srbiji.

Srbija nema industriju, tako da su inženjerski smerovi vrlo nepopularni , ....., ko je lud da uči 10 semestara za elektro ili maš. ing. , em su studije teške , em nema posla ,.........., ustvari ne znam šta se sada isplati studirati.

Marketing, menadžment, političke nauke, prava,........., sačuvaj bože koliko ih ima, a da li nam trebaju.

Inzenjerski pravac je da uzmes diplomu i da odes negde preko gde ima posla, inzenjeri se traze u Evropi, od ovih drugih jedino jos pravnik nekako
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 117
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.51
mob
Nokia C6
Ne znam gde ti studiras ili si studirao, ali ta konstatacija nikako ne moze biti tacna! Jos uvek se zna sta su drzavni, a sta privatni.
Ovo je tacno.
Mislim da je cista iluzija da je na privatnom kvalitetnije "obrazovanje". Sve je to isto sra*e ako ucis, zavrsices bilo koji. A posle toga, nemas pojma nista i juris posao kako bi nesto naucio.
IP sačuvana
social share
Bogat sam. Imam oči. Ruke. I pune džepove dobrih reči.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
@sim
moguce da je laz. ali secam se podatka po kom u Norveskoj 70% stanovnistva ima zavrsenu najmanje visu skolu.
ali dobro Norge ima naftu tako da... Smile Smile

Danas je mnooooooooooogo lakse zavrsiti faks i pri tom ne mislim samo zbog glupave bolonje. Meni je bila fora da dam usmeni iz Mtem.I tako sto me cekao drugar u WC-u sa knjigom. I to sam tako samo zavrsio posao oko jednog pitanja, druga 2 sam znao. Danas sa bubicom mozes da radis sta hoces. Drug koji je sad asistent na faksu kaze da ne ukljucuju blokatore jer tad niko nema domet na faksu. Zamisli nekom profanu je problem sto ne moze zena da mu javi da je rucak gotov u fazonu... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
želim da vidim oficijelne podatke njihovog statističkog zavoda. Inače nepis-men pančić bi High scool preveo kao viša škola a ne kao srednja škola.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 
2020. ТРЕБА да добаце до 40%!
Ја им предлажем да до тада увезу неколико хиљада Кинеза и Индуса, или ћемо да их избацимо из ЈеУ
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Odličan način da zamaskiraju nezaposlenost i uzmu velike pare na kurseve za koješta. Niti postoji motivacija niti potreba za višim i visokim obrazovanjem u tolikom procentu.
« Poslednja izmena: 19. Sep 2010, 22:29:39 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Pa u Nemackoj je vec duze potraznja za inzenjerima
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.