Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samo 6,5 odsto ima fakultetsku diplomu  (Pročitano 14917 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
@bf
Iduci tvojom logikom npr. ako se posecemo nozem onda bi trebalo ukinuti fabriku nozeva da se nebi ponovo posekli. Svet jednostavno ne funkcionise tako.
« Poslednja izmena: 19. Sep 2010, 19:06:44 od noob_saibot »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
@bf
Iduci tvojom logikom npr. ako se posecemo nozem onda bi trebalo ukinuti fabriku nozeva da se nebi ponovo posekli. Svet jednostavno ne funkcionise tako.

ne nego ako detetu dash oshtar noz u ruke , razumno je ochekivati da ce se ono poseci .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ne pricamo o deci vec o punoletnim osobama sa razvijenim sopstvenim kritickim misljenjem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
ja se iskreno brinem gde cu da radim kad zavrsim fax  Smile

Nigde! Tako da prekini da brines... Smile
Zamisljaj svaki dan po 5 min sta zelis da radis i ostvarice ti se. Samo da znas da bi moglo da prodje tipa godinu i po ili 2 dok se ne ostvari... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
LG Nexus 5
naravno da mlad chovek od 17-18 godina nece preterano razmishljati o tome shta ce biti kad napuni 25 , 30 godina (da ne idemo dalje)

Nece razmisljati glupa osoba. Pametan mlad covek ce itekako razmisliti o svojoj buducnosti. Da je to tako kako ti tvrdis onda niko nebi upisivao teze i daleko isplativije fakultete vec bi svi placali diplome.

Koliki je procenat pametnih sa 17-18 godina koji su u Srbiji sposobni da isplaniraju sta ce biti kad napune 25-30? To bih zaista voleo da znam.

Inace, protiv sam blacenja privatnih megamarketa i singituluma iz razloga sto je identicna situacija kod drzavnih firmi, pardon, fakulteta.

Recimo, upis na FON je skoro duplo skuplji od upisa na megatrend. Kvalitet nastave je neuporedivo bolji na megatrendu, FON koji se bavi organizacijom u poslovanju je tipican primer fakulteta gde cveta sveopsta neorganizovanost. Kad sve saberes i oduzmes, diploma nije nesto sto ti garantuje posao vec sopstvena snalazljivost. Postoji ogroman broj fakultetski obrazovanih ljudi koji blage veze nemaju sa svojom strukom. Kad je u moju firmu dosao decko koji je zavrsio ETF, diplomirao na temi: "postupak inicijalizacije kablovskog modema na mrezu" i kada sam mu dao kablovski modem u ruku i rekao mu da mi "obezbedi" internet na racunaru, samo je blenuo u mene kao tele u sarena vrata.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Koliki je procenat pametnih sa 17-18 godina koji su u Srbiji sposobni da isplaniraju sta ce biti kad napune 25-30? To bih zaista voleo da znam.
Kada je moja generacija upisivala fakultete svi do jednog bez izuzetaka su znali sta upisuju i kakvi su fakulteti na kojima su konkurisali.
Pricas nepovezano. Snalazljivost je uvek plus ali ti ona svakako ne garantuje posao. Ta prica o snalazljivost ne prolazi kod ozbiljnijih firmi.
Licno poznajem decka sa etf-a koji sada radi za 3000evra i to u domacoj firmi. I sta to znaci? Apsolutno nista, za uspeh je potrebno da osoba ima vise kvaliteta a ne samo jedan a u te kvalitete sigurno spada zavrsen dobar fakultet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Posao mogu da ti garantuju samo prva tri coveka firme. Ukoliko je firma drustvena, onda je svaki segamega fakultet dovoljan da uzmes dodatni kesh na osnovu tog papira koga si platio nekih 5k evra. Ukoliko je privatna, onda je sva sansa da ce da te jebu za 30k mesecno a diplomu tvog faksa ce da upotrebe kao kurton... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
pa ja sam znala sa 17 sta hocu da budem i upisala taj fax i sta imam od toga sad? djoku cu da radim kad ga zavrsim.

ima da se okozim za tu diplomu a onda cu kad je uzmem da radim ko zna sta...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 978
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
OK, ali bilo-šta bi radila sigurno da nisi upisivala fakultet, a ovako si sebi povećala šanse da se baviš onim što voliš, koliko god bile male nisu više 0%.
Nećeš se sutra kajati što nisi uradila ono što je zavisilo od tebe.

Bar se ja tako tešim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.59
Inace, protiv sam blacenja privatnih megamarketa i singituluma iz razloga sto je identicna situacija kod drzavnih firmi, pardon, fakulteta.
Ne znam gde ti studiras ili si studirao, ali ta konstatacija nikako ne moze biti tacna! Jos uvek se zna sta su drzavni, a sta privatni. Barem je bilo tako dok sam ja studirao. Bolonja jeste tu, ali koliko cujem, jos uvek to ima neki nivo, dakle nikako nije fazon "Dobar dan, koliko kosta ispit?"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.