Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Шака пиринча за српског радника - Јура  (Pročitano 20194 puta)
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
И колико ти онда остане од тих 35000 ? Или теретану и месечну водиш под луксуз ?
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 11.0.696.34
Ne vodim ja nista samo sabiram Smile

Ako muz i zena imaju po 35k mogu da zive pristojno. 

Naravno,  ne treba da budemo zadovoljni,  posebno imajuci u vidu da posle tei meseca programiranja postajes senior developer.
« Poslednja izmena: 24. Maj 2016, 22:47:42 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Уз свој стан, игнорисање опасности од губитка посла, бабу и деду да чувају децу, и летовање у Буљарицама, ајде и некако.

За сениор дивелопера не знам, али имам другаре који раде као програмери (додуше за не много већу плату негу у Јури, али бар иду у ВЦ кад хоће), а још нису дали основно програмирање са прве године.
Мислим да прецењујеш ниво знања потребан да се почне ... А кад почнеш, па мајку му, осам сати сваки дан, па ући ће ти нешто у главу ваљда  Smile
« Poslednja izmena: 24. Maj 2016, 22:55:16 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Zar stvarno ne možete da se strpite još 7 meseci???  Smile  Smile
A za 19 meseci čak bustujemo 4 posto rast,ja se malo i plašim šta ćemo s tolikim novcima,dal' trošiti,dal štedeti,nisam pametan majke mi...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
Zar stvarno ne možete da se strpite još 7 meseci???  Smile  Smile
A za 19 meseci čak bustujemo 4 posto rast,ja se malo i plašim šta ćemo s tolikim novcima,dal' trošiti,dal štedeti,nisam pametan majke mi...

Znam ja! Autoput ka dupetu Evro... ovaj... Kosovu!  Smile

A ne, ček, to smo već stavili u notes...  Smile

Pa ništa onda, Kosmodrom kod Kikinde. Smiley  Da šaljemo Vučićevu sliku na Mjeeeseec!  Smile
« Poslednja izmena: 24. Maj 2016, 22:59:17 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 46.0
mob
Nokia 6630, valjda
Potroshacka korpa za februar je 67k, jbg posle toga nema na sajtu ushlo se u izbore pa nije imao ko da apdejtuje.
Za pristojan zivot ti treba potroshachka korpa puta dva, dakle 130k+ dinara... dakle iljadu jevreja... po AV prognozi ako za dve godine imamo 500 jevreja prosechnu platu shto je u odnosu na sadashnju popravka od 30% ondak iljadarku bijemo tamo negde oko 2050 pod uslovom da se cene ne menjaju.

Kad ti drzava kaze da ti trebaju dve "fine" plate od 35k samo da se hranish pravilno i odrzavash pravilno higijenu i da se kulturno uzdizesh (a da nije sa torenta) kazi mi da nije ponizavajuce da radish za 35k. Robovlasnichko drushtvo ni u srbiji bio bolji sistem, vlasnik robova ce bar obezbediti hranu svojim robovima, sa platom od 35k si upola kratak.

Naravno,  ne treba da budemo zadovoljni,  posebno imajuci u vidu da posle tei meseca programiranja postajes senior developer.

Ne kaki, koliko juche se secam kako si penio na nacionalizam i huliganstvo... da si to vreme potroshio na uchenje nekog programskog jezika e onda bi bio programator. Ovako, drzi se ti svog poslica i misli da je 35k dobra plata.

Elem, senior developer se ne postaje a taj nachin. Na taj nachin mozesh da postanesh full stack developer... ili dba u najgorem sluchaju...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 11.0.696.34
Bucko,  trebalo ti je samo par poruka da dodjes do svoje cinicne i podrugljive prirode.  Ne brini ti za moj poslico ni za moje huliganstvo i nacionalizam.  Idi nauci programiranje za mesec dana Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
Citat
Potroshacka korpa za februar je 67k
Realno, za fino ruckanje treba toliko.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
Pa to ako izvoljevate pa jedete hranu u vidu povrća, voća, mesa...

A ljudi zaboravljaju ili ignorišu da i kora od drveta može da se jede. Ali neee, niko neće koru od drveta, svi hoće ove high class stvari.  Smile

Jbg, stegnite bre malo taj kaiš. Ili počnite da radite 25 sati dnevno ko naš Premijer pa ćete imati za meso i povrće.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0

Znam ja! Autoput ka dupetu Evro... ovaj... Kosovu!  Smile

A ne, ček, to smo već stavili u notes...  Smile

Smile ćuti ne pominji to,linčovaće nas,prošli put umal' glave ne izgubismo kad smo kritikovali taj besmisl...ovaj,khm,khm...taj grandiozni projekat koji će nas povezati sa Dračom,jer poznato je da su još stari Rimljani imali običaj da kažu : Svi putevi vode u Drač Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.