Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Шака пиринча за српског радника - Јура  (Pročitano 20225 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
Ne znam ko moze da nauci da programira za godinu i po dana do nivoa gde ce neko da ga zaposli bez veze.  Druga stvar,  naci posao u programiranju van beograda i novog sada nije lako.

Dovoljan je IQ preko 95. Ako je preko 100 onda i za 3 meseca...
Jel se racunaju zvanicna mensina testiranja?  Smile
« Poslednja izmena: 24. Maj 2016, 16:59:11 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
mob
Nokia 6630, valjda
Ne znam ko moze da nauci da programira za godinu i po dana do nivoa gde ce neko da ga zaposli bez veze.  Druga stvar,  naci posao u programiranju van beograda i novog sada nije lako.

Dovoljan je IQ preko 95. Ako je preko 100 onda i za 3 meseca...
Jel se racunaju zvanicna mensina testiranja?  Smile

Ako bash mora...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
Pa onda u mom slucaju ili gresis ti ili oni Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
mob
Nokia 6630, valjda

Wow sad smo saznali da si radio mensin IQ test...

IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
radnik placa svoj porez i svoje doprinose,a ne poslodavac al njima je lakse da se postave kao velemucenici za taj porez i doprinos  Smile
Naravno, radnik placa i porez na profit i ostale dazbine, i svojim radom pravi svojoj kompaniji profit. Al kad gledas cist obracun negde oko 40% dodju porezi i doprinosi na neto platu. Pri cemu skoro pola-pola od toga ide u penzioni i zdravstveni fond. I nije samo da se preduzetnici postavljaju kao velikomucenici nego i po medijima je ta prica stalno kako "nameti" ubijaju privatnike. Pa sve kad saberes sa tim "nametima", opet je kod nas rad dzabalesku. Od tih "nameta" se ubr finansira nase zdravstvo i skolstvo, a kolko je to para se vidi po stanju u tim sferama.  Ja smem u kakve oces pare da se opkladim da u Srbiji ima da se "navata" ljudi koji bi mogli da imaju kompanje koje bi normalno radile, placale radnike i bile oslonac drzavi, sto bi privreda trebalo i da bude, a ne kao sto je danas da drzava bude oslonac privredi. Drzavin doprinos privredi treba da bude u domenu stvaranja funkcionalnog pravnog sistema i nista vise. Dobrom privredniku ne treba subvencija nego valjan i funkcionalni pravni sistem. Al politici ne odgovaraju takvi privrednici, jer bi takvi mogli da placaju medije kriticki nastrojene prema politici, i zato danas imam privrednu "elitu" u vidu Miska, Mitrovica, Kostica, Beka ... itd, koji nisu u stanju ni da zaposle ni da poboljsaju materijalni polozaj drustva svojim poslovanjem. E takvi "biznismeni", kao i ovi iz Jure, odgovaraju nasoj politici, necu da kazem SNS-u, jer isto vazi i za sve ostale partije. Takvi biznismeni svakako nece platiti neki medij da iznosi politicke brljotine, jer im politika treba da posluju kako su i do sad poslovali, preko grbace drzave i zaposlenih.
Lako je sve ove probleme resiti u principu, al ne sa ovakvom politikom. Kad kazem, lako mislim da je ostvarivo u nekih 10ak godina, sa tim da bi 3-4 godine bio horor i potpuna katastrofa jer bi ovi gore navedeni srpski "bizMismeni" listom ili propali ili pobegli sa kapitalom iz Srbije. Ali bi se stvorila zdrava osnova da se izadje iz ovog blata.
Samo ... nas covek je oportunista, i tu nas politika uvek izjebe. Kazu ti malo ce da bude jebeno, ali i to za neki manji broj ljudi, a ti kazes, ma cuti, dobro je, da ne bude samo gore. I lagano stalno klizimo na dole, jer nemamo herca da razjurimo ove bandite iz politike.
Nasa elita oce sa Srbijom da napravi kineski model, sto znaci da ce nam zarade jos padati. Meni su najjaci ovi sto rade kod privatnika, pa se tripuju da ce im smanjenje javnog sektora i zarada u njemu doneti bolje plate. Upravo nece, jer ce porasti ponuda radne snage na trzistu koja ce biti spremna da radi za jos manju lovu ...., znaci spremajte se da radite za i po 100 evrica. E tad kad grunu investicije, morace Srbija da uvozi radnu snagu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 50.0.2661.89
Samo sto nece grunuti investicije. Dovoljno su u srbiji niske plate I oni bi vec dosli da oce.
A sa 100 evra CE da se umire od gladi
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 11.0.696.34

I da sam mnogo inteligentan,  takodje Smile

Ti volis da se razmeces svojom inteligencijom i znanjem pa rekoh da se pridruzim Smile Dakle ili su oni u krivu ili si ti,  nesto mors biti.
Ps: takodje imam odlicnu platu,  doduse nemam medicinske sestre koje padaju na kolena na moj mig al nisam los,  a?  Smile
« Poslednja izmena: 24. Maj 2016, 22:10:03 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 46.0
mob
Nokia 6630, valjda

I da sam mnogo inteligentan,  takodje Smile

Ti volis da se razmeces svojom inteligencijom i znanjem pa rekoh da se pridruzim Smile Dakle ili su oni u krivu ili si ti,  nesto mors biti.
Ps: takodje imam odlicnu platu,  doduse nemam medicinske sestre koje padaju na kolena na moj mig al nisam los,  a?  Smile

Svaki programski jezik moze da se nauchi za nedelju dana, da budesh srednji programer mesec dana max. Da budesh dobar programer 3 meseca i neki projekat, neshto shto cesh od nule da odradish...

Kako ja nikad ne greshim, a mensa je realno bulshit, ondak neshto nije sa tobom uredu... dakle izgleda da te programiranje zanima kao huligana utakmica...

EDIT: moj IQ je u zadnjih deset godina otishao u qrac  Smile
« Poslednja izmena: 24. Maj 2016, 22:14:33 od lerr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 11.0.696.34
Manje  Smile

I dalje stojim iza toga da bi mi trebalo bar godinu dana da od trenutnog nivoa dodjem do nekog gde bih mogao da radim negde iole ozbiljno Smiley

A stvarnk je ruzno forsirsti tu pricu da moze svako,  prosto nije tako.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 46.0
mob
Nokia 6630, valjda
Ali stvarno nije problem nauchiti za mesec dana...
Evo jbte mashinski inzenjer nauchio C# i programira i to onako solidno a chovek ni engleski ne govori... A mashinski inzenjeri su ogranicheni ko sholjica za kafu, samo su lekari ogranicheniji od njih...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.041 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.