Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 05:03:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sadasnji trenutak  (Pročitano 39096 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Citat
Taxtex , tvoji postovi su uvek nabijeni nekim revoltom i besom, to se vidi iz aviona. To nije projekcija kako je nazivaju psiholozi , tebe stvarno nešto muči, ne mene.
A što.sramota je da se osetiš loše?
-Naravno da me muči,čovek sam. A ti nemaš nikakvih problema i sav si presrećan?  Najsrećniji sam kad osećam mir u sebi,to je sve što mi treba.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
jedared sam pokušao da shvatim šta je to vreme, trenutak, svest, ne bi li mi to saznanje donelo neko krucijalno saznanje... nikad više.
... mnoooogo toga sam se ja naslušao i načitao, sve sami filozofi i umni ljudi ali kad sam čuo Amit Goswami-a, tu sam rekao - dosta!
I otkad ne razmišljam o tome mogu vam reći da sam mnogo zadovoljniji... pričam o onom zadovoljstvu koje sam tražio pokušavajući da saznam nešto na šta odgovor najverovatnije ne postoji...  Smile

sad s vremena na vreme pročitam ovakve tekstove (ne kažem da su loši, naprotiv), ali ne udubim se kao pre. Nemam želju više  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
 Svako ko radi na većoj svesnosti prolazi krol bolne promene,to je normalno.Nema potrebe za strahom od straha.
  Biti svesniji donosi bolna razočaranja ali ujedno mir i stabilnost unutra.Spoljašnje stvari imaju sve manju moć.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 167
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Upravo tako Taxtex, malo paradoksalno ali istinito. Covek postaje nekako osetljiviji a opet cvrsci. Stvari koje su pre imale snagu da ga izvade iz takta vise nemaju snagu. Osetljivost je valjda zbog sirenje svesnosti, covek ima vise suosecanja sa svime sto ga opkruzuje. Iz iskustva govorim, imao sam jedno takvo iskustvo sto mogu nazvati samo prosvetljenjem makar nije dugo trajalo i posle toga vise nista nije bilo isto. Pitam se da li i sada lako polako ali sigurno tezim ka tom prosvetljenju ili je potrebna jedna radikalna odluka sto bi izgledala kao odbacivanje nekih  egoisticnih potreba, seksualnih pre svega. Odbaciti odjednom nije dobro ali ko zna, ovako mi se cini da stojim u mestu, gledano s jedne strane na nekoj najcrnjoj sredini izmedju dobra i zla.
IP sačuvana
social share
Please explain why your silence makes more noise than a thunder.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Upravo tako Taxtex, malo paradoksalno ali istinito. Covek postaje nekako osetljiviji a opet cvrsci. Stvari koje su pre imale snagu da ga izvade iz takta vise nemaju snagu. Osetljivost je valjda zbog sirenje svesnosti, covek ima vise suosecanja sa svime sto ga opkruzuje. Iz iskustva govorim, imao sam jedno takvo iskustvo sto mogu nazvati samo prosvetljenjem makar nije dugo trajalo i posle toga vise nista nije bilo isto. Pitam se da li i sada lako polako ali sigurno tezim ka tom prosvetljenju ili je potrebna jedna radikalna odluka sto bi izgledala kao odbacivanje nekih  egoisticnih potreba, seksualnih pre svega. Odbaciti odjednom nije dobro ali ko zna, ovako mi se cini da stojim u mestu, gledano s jedne strane na nekoj najcrnjoj sredini izmedju dobra i zla.
"Šta će o meni misliti" je jedan od crnjih strahova koje ovo društvo nameće svima od malena.
 Hrabrost je suočiti se sa ludilom u sebi. Svaki dan otkrijem nešto novo čega nisam bio svestan a što me je pokretalo da se ponašam na odredjeni način u nekoj (kakvoj god) situaciji iz života.
 Mnogih misli nismo svesni jer u momentu kad reagujemo,to činimo jer je tome prethodila misao,svesna ili nesvesna.
   Sve je sklono preispitivanju i sve je promenljivo.

Intuicija je nešto u nama što u današnjem takmičarskom Ego svetu ne posvećujemo dovoljno pažnje a ona skoro da je šesto čulo.
  Glava služi za operacije podataka,slaganje u logički sled i sl.dok intuicija odnosno desna hemisfera mozga (imaginacija,spiritualnost,kreativnost...) može da pomogne kao u onome kad kažemo:"Imam osećaj" (za nešto)....
   Želim da podelim sa vama da je moguće osloboditi se patnje. Mi je stvaramo na jednom dubljem nivou.
  "Mi" imamo glasove koji nam govore šta raditi,introjektovane autoritete...Uvereni smo da ne možemo bez pravila,da smo haotična masa,horda. Ja vas uveravam da smo duboko ispod ljušture koje nosimo svuda jedna dobra,veoma uplašena bića.Stah je svuda oko nas,ljudi se plaše i formiraju ponašanja ne bi li prikrili slabosti i preživeli. Mislite da ovo ne govorim iz sopstvenog iskustva?

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
jedared sam pokušao da shvatim šta je to vreme, trenutak, svest, ne bi li mi to saznanje donelo neko krucijalno saznanje... nikad više.
... mnoooogo toga sam se ja naslušao i načitao, sve sami filozofi i umni ljudi ali kad sam čuo Amit Goswami-a, tu sam rekao - dosta!
I otkad ne razmišljam o tome mogu vam reći da sam mnogo zadovoljniji... pričam o onom zadovoljstvu koje sam tražio pokušavajući da saznam nešto na šta odgovor najverovatnije ne postoji...  Smile

sad s vremena na vreme pročitam ovakve tekstove (ne kažem da su loši, naprotiv), ali ne udubim se kao pre. Nemam želju više  Smile

Potpuno stojim iza tebe.
Jedina stvar koju kapiram bolje od tebe - jer se nadovezujes - je da ti taj koktel osecanja 'otkrica' nikad nece izmaci. Jer je to, care, samo tvoje.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia Luvmya 520
Mi nismo um, mi smo osecaj prisutnosti koje nam um daje.
Duhovnost nije nikakvo budjenje, nego sve sto svaki covek vidi, kaze i uradi.
Deli se na istinitu i neistinitu, na ljude koji govore istinu i na ljude koji ne govore istinu, nepotrebno je naglasavati  da je sve sto covek uradi - istina.

Jewpiter
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Samo oprezno,ego je napaljen na svoju verziju prosvetljenja Wink
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia Luvmya 520
Ono sto ne postoji (kao sto je 'ego') nemoze da se napali. Ego je verovanje, covek veruje da ima Ego, a u realnosti
ga nema.

Jewpiter
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
Potpuno stojim iza tebe.
Jedina stvar koju kapiram bolje od tebe - jer se nadovezujes - je da ti taj koktel osecanja 'otkrica' nikad nece izmaci. Jer je to, care, samo tvoje.  Smile
to je upravo ono zbog čega sam odustao... imaš osećaj da si nešto novo, bitno i istinito otkrio...a u stvari nema tu ničeg osim tvoje paranoje (tako je meni barem bilo).Krećeš zdravom logikom i čistog uma a završavaš sa glavom u sopstvenoj bulji... i sve je to živi pesak koji te vuče sve jače i jače a da nikad ne potoneš skroz...i posle nekog vremena, imam osećaj da nema povratka. Implodiraš u sopstveno ludilo...hvala bogu pa nisam osetio kako je to. Sad će ovi koji su nastavili tim putem da kažu kako je to u stvari lep osećaj, kako spoznaješ sebe, postaješ jači itd... nisam dotle stigao i iskreno ne znam kako je ali znam da ne doživljavaju svi isto, tj. količina spoznaje zavisi od čoveka do čoveka...i mislim da je sve to iluzija.
I sad se osećam bolje prvenstveno zato što sa manje očekivanja i vere koračam životom. Ne trošim više misli ni na šta, osim na ono što je ispred, iza i oko mene. Ne zalazim više u svetove koji ne postoje...
Ono sto ne postoji (kao sto je 'ego') nemoze da se napali. Ego je verovanje, covek veruje da ima Ego, a u realnosti
ga nema.

Jewpiter
Ego je smišljen da bi se razlikovali kvazi-ludi od kvazi-normalnih... po ljudskom shvatanju sasvim je (kvazi)normalno misliti prvo na sebe pa na druge.
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 05:03:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.