Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 01:27:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sadasnji trenutak  (Pročitano 38849 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Sony xperia
Nastavak

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
EkartTol - Nova Ze... (2441.41 KB)
*
EkartTol - Nova Ze... (1762.02 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Bosch ima centrifugu
MA ziv ti meni bio samo da se cita  Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 167
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ja bih da mi cita lepotica od 20-ak godina sa neznim glasom, da bih jos bolje ulovio moc sadasnjeg trenutka, samo ako mi ne zamerite.  Smile
IP sačuvana
social share
Please explain why your silence makes more noise than a thunder.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Sony xperia
Kako da ti zamerim, kada bih ja hteo njih 6 da mi citaju, u 5.1 Dolby Digital Live sistemu.  Smile Smile

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 167
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
A bre mi smo ovde na Balkanu samo za neku tantra-metodu, preobrazavanje seksualne u duhovnu energiju, ima da produhovimo Zemlju.  Smile
« Poslednja izmena: 17. Mar 2009, 14:37:55 od Mighty Luke »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
I ja pokušavam sve u sadašnjem trenutku ali jedna riba mi preključe dala lažan telefon što znači da ipak mora malo i lukavstvom da se bavim što uključuje ego koji je van ovde i sada  Smile Smile Smile
Ah te naše devojke  Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 167
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Women, we can't with them, we cannot without them.  Smile

Evo necijeg dobrog iskustva u vezi sadasnjeg trenutka, stavise ovo je u izvesnoj meri prosvetljenje, boldovana recenica sve govori za one koji su bar malo od malo upuceni i su imali slicna iskustva

On February 20, 1974, (Phillip K.) Dick was recovering from the effects of sodium pentothal administered for the extraction of an impacted wisdom tooth. Answering the door to receive delivery of extra analgesic, he noticed that the delivery woman was wearing a pendant with a symbol that he called the "vesicle pisces". This name seems to have been based on his confusion of two related symbols, the ichthys (two intersecting arcs delineating a fish in profile) that early Christians used as a secret symbol, and the vesica piscis. After the delivery woman's departure, Dick began experiencing strange visions. Although they may have been initially attributable to the medication, after weeks of visions he considered this explanation implausible. "I experienced an invasion of my mind by a transcendentally rational mind, as if I had been insane all my life and suddenly I had become sane," Dick told Charles Platt. 20 Februara, 1974

Evo ga, nisam ni ja bas sa engleskim al manje vise:

20 Februara 1974 (Philip K) Dick se oporavljao od efekata sode tiopentona date mu za ekstrakciju sabijenog umnjaka. Otvarajuci vrata da primi posiljku ekstra analgetika, on je primetio da zena za posiljku nosi dometak sa simbolom koji je on nazvao "kesica riba". Ovo ime je izgleda bilo bazirano na njegovoj konfuziji u vezi dva pripadna simbola - ichthys (dve arke u preseku koje prave ribu u profilu) - koji su rani Hriscani koristili kao tajni simbol, i vesica piscis - dva kruga, beshika od ribe. Odkako je zena za posiljku otisla, Dick je poceo da dozivljava cudne vizije. Mada su u pocetku bile karakteristicne kao one od lekova, posle sedmice vizija on je ustanovio to objasnjenje kao nemoguce. Doziveo sam najezdu na mom umu od transcendentalnog racionalnog uma, kao da sam bio umobolan citavog svog zivota i odjednom postao zdrav. - Dick je rekao Charlsu Platu, 20 Februara 1974

http://en.wikipedia.org/wiki/Vesica_piscis
http://en.wikipedia.org/wiki/Ichthys
« Poslednja izmena: 17. Mar 2009, 20:30:44 od Mighty Luke »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Aj nemoj si lenj-prevedi(ne mogu da povežem lepo jbg)  Smile

Edit

Hvala munjo  Smile Smile
« Poslednja izmena: 18. Mar 2009, 00:27:46 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Kad se Ego ili "JA" oslabljuje, postoji opasnost je da svest bude zdrobljena čovekovom nesvesnom psihom.
Ma nije valjda? Govoriš iz iskustva? Ne bih rekao. Nemoj da mešaš prevenciju eventualne patnje koja bi se možda pojavila kad bi kopao dublje - sa "znanjem",tj.onim što si pročitao pa zaključio.
 Braneći ego braniš parazitski entitet u sebi.

Tačno prepoznam kad neko priča iz iskustva i iz arogancije tj.umišljenog znanja(copy paste s*anje) Smile

Been there-done(with)that.

Btw,ništa zlog nema u greškama,treba sve proći šta sad ali je mnogo loš trip samoobmana i ignorantnost Smile

I da,zaboravih,što bre krstiš stvari u "Budizam"? Pa jbt,ne mogu da verujem... Sve moramo da nazovemo nekako,mi sveznalice a?

Nema potrebe za tim, ako internet vidiš kao mesto za lečenje svojih frustracija na pogrešnom si mestu.

Ja ne koristim copy/paste metod kada hoću nešto da kažem.  Smile A imao sam prilike da vidim kako ljudi koji ne znaju kako da sroče svoje misli to rade. ( Međutim ako im tako odgovara ok, neću im zameriti.)

Koliko sam se samo tvojih budalaština načitao, koje si još pride nafilovao takvim žučem i besom da je to neverovatno. Pa i opet nisam uzeo da te citiram, jer to nije moj stil.

Ne ti ne prihvataš mišljenje koje se razlikuje od tvoga. Na to te niko ni ne primorava. Ni je ne učestvujem u diskusiji o velikom bratu, gadi mi se , jednostavno je preskačem.

Ova tema mi je zanimljiva, jer sam pročitao brdo knjiga vezanih za Budizam između ostalog.

Čitao sam dela filozofa, psihijatara, masu knjiga ne bi li objasnio sebi neke stvari. Pa i dalje ne tvrdim da sam sveznalica, kako si ti cinično "primetio".

I nemoj molim te da govorimo o patnji koja tebe čini frustriranim , a ja sam bezosećajan knjiški moljac koji nema svoje mišljenje o svetu. Sve što sam napisao do sada sam su moje misli, nastale iz vremena kada sam veoma patio, ne znajući odgovore na pitanja koja su me mučila.

Neka pitanja me i sada muče, ali treba vremena da se čovek samo nasluti odgovore na neka pitanja.

« Poslednja izmena: 17. Mar 2009, 23:49:33 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
 Znaš šta me izludjuje? Samo si izbacio ovo i klisnuo.
Citat
Kad se Ego ili "JA" oslabljuje, postoji opasnost je da svest bude zdrobljena čovekovom nesvesnom psihom.
Pa što ne razjasniš zbog čega je ego bitan? Argumentuj a ne samo da baciš kosku i odeš! Jbt,napišem pola strane o egu i dobijem jbnu tvrdnju bez nekog obrazloženja i sl.a priča o egu nije neka tamo bezveze priča pa bi mogao da kažeš još ponešto a ne samo Bup! i zapališ.
Citat
Koliko sam se samo tvojih budalaština načitao, koje si još pride nafilovao takvim žučem i besom da je to neverovatno. Pa i opet nisam uzeo da te citiram, jer to nije moj stil.
Izvini,osetio si moj žuč i bes?  Kako,hoćeš li mi objasniti kako? Pazi samo da to nisu tvoji žuč i bes koji su se pojavili jer moj post je nabijen ljutnjom.

Citat
Čitao sam dela filozofa, psihijatara, masu knjiga ne bi li objasnio sebi neke stvari. Pa i dalje ne tvrdim da sam sveznalica, kako si ti cinično "primetio".
E pa to mi dune da kažem svakom ko istrči sa zaokruženom tvrdnjom o tako važnoj temi.

I čoveče nije tačno da poludim kad neko ima suprotno mišljenje ali prozivam kad ponavljam mišljenje koje se sudara s'nečijim nije makar malo odbranjeno argumentima,bar malo.

Ljudi veoma pate,neko manje neko više.Nije prirodno da smo ovoliko otudjeni,sve se sjebalo. Mnogo patologije na sve strane. Pokušavamo da budemo cool,suzdržani smo i "politički kortektni",prave j*bene diplomate. Materijalnim pokušavamo da popunimo unutrašnji osećaj praznine i usamljenosti i patimo od pokazivanja osećanja.Većina je "operisana" od toga.Postali smo kao školjke. Niko nije cvećka u tome pa ni ja.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 01:27:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.413 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.