Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 20:55:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ruski Supertenk T-14 Armata  (Pročitano 49960 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 849
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
U velikoj si zabludi...

Zaista jeste. Gvozdena konjica obavlja posao, ako se koristi kako treba.

Deluje kao laka meta ali ne za svakog. Poenta je da ima adekvatnu podrsku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
U velikoj si zabludi...
Objasni mi zašto,ja ne znam.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
pa eto ...dovoljno je reci da danas savremni tenkovi imaju tu mogucnost da jedan cilj gadjaju
a  sledeci drze na nisanu... dok je treci vec lociran... Smile
dosta su ..kako da s izrazim sofisticirani..tesko ih je unistiti i iz vazduha...a kamoli nekim rucnim sranjima...

s tim da imaju dosta veci domet od prethodnih generacija...
pa u borbi sa tenkovima ranijih generaija......stvarno se vidi sva nadmoc...

mada je to malo neralno mjerilo...

bilo bi lijepo vidjeti ova ruska ceda u borbi sa americkim zlim zlim zlim i jbn opakim masinama za unistavanje svega i svacega...  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.5.17
mob
I-mate 30 Pro
U velikoj si zabludi...
Objasni mi zašto,ja ne znam.

Amerikanci su stvorili iluziju tog tzv modernog rata...napadajuci zemlje koje su hiljadu puta slabije od njih i nemaju apsolutno nicim da odgovore...prakticno u kamenom dobu...i do tzv pobede je doslo zahvaljuci infiltraciji medju domacim stanovnistvom raznoraznih sluzbi organizacija za zasttitu tzv ljudskih prava...un i ostale fukare...

To je princip bunkera...ako pogledamo zapadnu civilizaciju u recimo zadnjih stotinak godina...taj princip se svuda koristio...mi se sad zatvorimo nama je fino...a drugi neka poumiru...i to je moglo neko vreme...dok su ljudi gurali njihove kredite i robu...tzv tehnologiju...to ce u buducnosti biti blago receno nemoguce...

Da ne sirimo previse...intervencije tog tipa su besmislene ako nemas tzv trecu stranu...znaci nekoga na zemlji ko ce da ratuje za tebe...

Tako da taj tzv moderan rat je odsvirao svoje...

I sistemi tipa tomahawk i bombardovanje...i tako to...ti ako nemas podrsku na zemlji...mozes da bombardujes nekoga hiljadu godina...ti mu iz vazduh nista ne mozes...

Recimo na strani tzv isila ratuju profesionalci iz iraka...koji nisu nasli svoje mesto u tzv demokratiji...zato su tako uspesni...i ovo sto radi saudijska arabija ...to je besmisleno...

To se zavrsava samo na jedan nacin...svi se skupe i nalupaju te...

Sa tzv bezbednim ratom je gotovo...

U uslovima konkurencije...politika koju vodi zapad...je totalno promasena...u svakom smislu...pa i vojnom...

Nek im je bog u pomoci...
« Poslednja izmena: 05. Maj 2015, 00:45:21 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Dobro zboris!  Smile  Smile Smile Smile Smile Smile Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
inicio mani me filozofije,pod modernim ratom mislim na modernu tehnoogiju,ne na tvoju viziju modernog rata,na tehnologiju mislim.

Ne znam dokle je stigla tehnologija,zato pitam,možda imaju rakete sa kojima mogu da gadjaju tenkove sa ko zna koje daljine,a možda i nemaju,to me interesuje.

I Kako nekome iz vazduha ne možeš ništa,možeš da mu razlupaš celu infrastrukturu,pa to smo mi osetili na svojoj koži,tenk nismo videli,ni njihovog  vojnika a izgubili smo rat.

« Poslednja izmena: 05. Maj 2015, 01:48:45 od Mile Rent-a bubreg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
to je moguce u opciji kao sto je bila..ameri -irak...
gdje ameri avijacijom preoru sve...
pa posalju najsofisticiranije tenkove... na iracke 55tice...da ih polupaju...

i za dva dana 20-30  americkih i britanskih tenkova ..(sa ..van dometa irackim tenkovima) spale i sruse i sravne sa zemljom..dva grada ..
i istope i naparve kante od 20 x vise irackih tenkova... Smile

to je bilo moguce jer irak nije ni imao avijaciju...
niti savremeno naoruzane tenkove... i ostala borbena oklopna vozila...

a kad bi doslo do odmjeravanja snaga izmedju rusije i amera..to bi druga prica bila...
jer rusi imaju lovce... koji bi presreli americke bombardere i td... Smile

a eto ...sad navodno imaju i tenk... koji moze da se dostojno nosi sa americkim i britanskim tenkovima..
pa bi to sve bilo malo drugacije...

ishod toga nije nikome poznat...i nadam se  da nece biti poznat nikad i nikome..
jer to ce vjerovatnoi i biti kraj svijeta... onakavog... kako ga poznajemo i volimo...mozda ga cak vise i ne bude...

jos od drugog svjetskog rata... dvije ravnopravne sofisticirane ratne masinerije...  nisu bile na suprotnim stranama... i pucale jedna po drugoj.... Smile

tenkovska  podrska u ratu je svetinja...mobilni su..brzi...ubojiti...jednom rijecju receno ..strasni... Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
LG Nexus 5
Covek objasni al dzaba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4008
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
to je moguce u opciji kao sto je bila..ameri -irak...
gdje ameri avijacijom preoru sve...
pa posalju najsofisticiranije tenkove... na iracke 55tice...da ih polupaju...

i za dva dana 20-30  americkih i britanskih tenkova ..(sa ..van dometa irackim tenkovima) spale i sruse i sravne sa zemljom..dva grada ..
i istope i naparve kante od 20 x vise irackih tenkova... Smile

to je bilo moguce jer irak nije ni imao avijaciju...
niti savremeno naoruzane tenkove... i ostala borbena oklopna vozila...

a kad bi doslo do odmjeravanja snaga izmedju rusije i amera..to bi druga prica bila...
jer rusi imaju lovce... koji bi presreli americke bombardere i td... Smile

a eto ...sad navodno imaju i tenk... koji moze da se dostojno nosi sa americkim i britanskim tenkovima..
pa bi to sve bilo malo drugacije...

ishod toga nije nikome poznat...i nadam se  da nece biti poznat nikad i nikome..
jer to ce vjerovatnoi i biti kraj svijeta... onakavog... kako ga poznajemo i volimo...mozda ga cak vise i ne bude...

jos od drugog svjetskog rata... dvije ravnopravne sofisticirane ratne masinerije...  nisu bile na suprotnim stranama... i pucale jedna po drugoj.... Smile

tenkovska  podrska u ratu je svetinja...mobilni su..brzi...ubojiti...jednom rijecju receno ..strasni... Smile

Lepo receno.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.5.17
mob
I-mate 30 Pro
Sacekacu ja ...i vi cete sacekati...pa cemo videti...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 20:55:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.