2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li je Federer najbolji teniser svih vremena?
Da
56.7%  (118)
Ne
30.8%  (64)
Mozda
12.5%  (26)
Ukupno glasova: 208
Idi dole
Stranice:
1 ... 161 162 164 165 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Roger Federer-Fan club  (Pročitano 273129 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Najbolji ikada isprdeo, a polagao sam toliko nade  Smile
Penzionisi se i ne brukaj ime  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49817
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung Galaxy S24
Sad gledam Rođine rezultate... Ovo je prvi put da je ispao u drugom kolu nekog GS-a otkad igra tenis. Ko bi rekao da ce to biti na Vimbldonu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Posle meca:

"It's always a disappointment losing any match around the world, and particularly here," Federer said. "I've had some great moments here, but also some tougher ones. Can't have 'em all. It was a tough loss today."
"I'm looking forward to what's to come," he said. "Looking forward to next year, that I can do better next year. "
"I still have plans to play for many more years to come," he said. " It's normal that after all of a sudden losing early after being in the quarters 36 times, people feel it's different. "

Covek za sada ne planira...Na njegovom mestu,ja bih dao ovoj godini sansu,pa kako bude,tako da reaguje...Mislim da je ipak bolje napustiti tenis,ako ne bude igrao dobro do kraja sezone i ispao rano na US Open-u i zavrsnom Mastersu,ali,kao sto rekoh,danas mu se zaista ne moze mnogo zameriti-Stakhovski je igrao fenomenalno,a i Federer nije bio nista losiji...Najbolji podatak je taj da je imao samo jedan poen manje od Stakhovskog(161:160,mislim)...

Anyway,interesantan Vimbldon za sada.Ne onako kako bih ja voleo,ipak bi Federer-Nadal 1/4-finale bilo epic,a i Vimbldon bez njih je malo njesra(subjektiva),medjutim na to se treba navici...
« Poslednja izmena: 27. Jun 2013, 12:24:43 od Luka Reflex »
IP sačuvana
social share
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.0
Ма ко га јебе, никад није знао спортски признат да га је Ноле уништио , увијек је имао неки разлог за пораз.
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Pa dal neko misli da će da se povuče. Prvo, sa tolikim egom sigurno neće da dozvoli da mu poslednji meč na Vimbldonu bude poraz u drugom kolu od igrača kakav je Stahovski, uz svo poštovanje njemu i onome što je danas prikazao. Drugo, ja sam ubeđen da će on da igra bar do OI u Riju. Tad će da ima 35, a kad može Has u tim godinama da igra ozbiljan tenis, sigurno je da to može i Federer. Možda otkine i još neki GS, ko zna. I treće i najvažnije, pare. On mnogo para dobija da se samo pojavi na određenim turnirima, ima potpisane višegodišnje ugovore po kojima dobija mnogo ozbiljne cifre da igra te turnire i nije lud da se toga odrekne samo zato što više nije najbolji.

Federer će da bude opasniji na Gren Slemovima kako vreme bude odmicalo. Njega svi još uvek smatraju za favorita i stavljaju mu taj pritisak na leđa na svakom turniru na kom se pojavi i to sigurno utiče na njega. A to će uskoro da prestane obzirom kakve rezultate postiže u poslednje vreme, i onda će da igra rasterećeno i boleće ga kurac. A videli smo svi juče i danas šta znači kad teniser igra opušteno, kad opusti ruku i ne razmišlja previše. Ako Federer istripuje to u pravom trenutku na nekom GS-u u budućnosti, vrlo je verovatno da će se broj najvećih titula povećati na 18.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2013, 23:45:57 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Чини ми се бре да је био у Сергејевом боксу и онај тренер Мише Јужњог, онај одмах до девојке.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49817
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Samsung Galaxy S24
Још да Синсинати преда Новаку и он је своје одсвирао. Више неће држати ни један значајнији турнир.

А то да ће освијити још неки ГС нема шансе. Мислим има али исто онолико колико и Томи Хас рецимо.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2013, 00:38:48 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
HTC Wildfire S
Чини ми се бре да је био у Сергејевом боксу и онај тренер Мише Јужњог, онај одмах до девојке.
I meni se čini, baš pričam sa bratom i ćaletom, zvali smo ga "rudar" i nismo ga videli 100 godina. Smile

A Federer, biće bolje sledeće sezone. Smile Lepo je džejson objasnio, treća tačka, najvažnija, pare, sponzori. Samo zbog toga ostaje. Kada je Navratilova rekla da bi šampioni trebalo da znaju kada da se povuku (zna na sopstvenoj koži, ko je sve pobeđivao u singlu), RF joj je rekao da nema ona pojma.
Inače nema više šta da tripuje, svima je jasno (i njemu) da mogu da ga pobede, samo da budu hrabri. Ako ga sad pobeđuju Beneto, Stakhovski, Nišikori, šta tek rade Conga, Berdih, Delpo, Marej, Nadal, Nole... Teško do GS. Što se mene tiče neka igra i dalje, mnogi šampioni su ostajali na turu dok su u prvih 10-20.
Naravno Fedex je odigrao dobar meč, ali je Stakhovski bio lud, opsednut, perfektan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49817
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung Galaxy S24
Федерер једва да држи ниво Цонге, Бердиха, Делпа... А то да ће следеће или оне тамо године играти драстично боље је фантазија. Није случајно пао на пету позицију - један Давид Ферер игра на доста вишем нивоу.   
« Poslednja izmena: 27. Jun 2013, 08:55:16 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Tu sam ja da branim Federera...
Ма ко га јебе, никад није знао спортски признат да га је Ноле уништио , увијек је имао неки разлог за пораз.

Covek na kraju protekle sezone(cak i dok je bio prvi),rekao:"Svi znamo da je Djokovic trenutno najbolji teniser na svetu,ja sam samo iskoristio njegovu fenomenalnu proslu sezonu i moju dobru formu na Vimbldonu da se vratim na 1. mesto",a krajem 2011. godine:"Ovo je mozda najbolja godina ikada za nekog tenisera."
Slozicu se da Federer ume da vise prica o sebi,nego o drugima,ali nemoj preterivati...

Pa dal neko misli da će da se povuče. Prvo, sa tolikim egom sigurno neće da dozvoli da mu poslednji meč na Vimbldonu bude poraz u drugom kolu od igrača kakav je Stahovski, uz svo poštovanje njemu i onome što je danas prikazao. Drugo, ja sam ubeđen da će on da igra bar do OI u Riju. Tad će da ima 35, a kad može Has u tim godinama da igra ozbiljan tenis, sigurno je da to može i Federer. Možda otkine i još neki GS, ko zna. I treće i najvažnije, pare. On mnogo para dobija da se samo pojavi na određenim turnirima, ima potpisane višegodišnje ugovore po kojima dobija mnogo ozbiljne cifre da igra te turnire i nije lud da se toga odrekne samo zato što više nije najbolji.

Federer će da bude opasniji na Gren Slemovima kako vreme bude odmicalo. Njega svi još uvek smatraju za favorita i stavljaju mu taj pritisak na leđa na svakom turniru na kom se pojavi i to sigurno utiče na njega. A to će uskoro da prestane obzirom kakve rezultate postiže u poslednje vreme, i onda će da igra rasterećeno i boleće ga kurac. A videli smo svi juče i danas šta znači kad teniser igra opušteno, kad opusti ruku i ne razmišlja previše. Ako Federer istripuje to u pravom trenutku na nekom GS-u u budućnosti, vrlo je verovatno da će se broj najvećih titula povećati na 18.

Nije njemu vise do para,koliko do ega...Moje neko misljenje...Vise se slazem sa tim da ne bi voleo da karijeru zavrsi u 2R W-a,nego da je kinta u pitanju...Ima je mnogo,a i dobijace je kada zavrsi da se profesionalno bavi...Ja sam pre jedno godinu,dve,rekao da ce on 2016. da zavrsi karijeru na OI,ali nikad se ne zna...I Sampras i Rodik su tek tako zavrsili karijere,dok je Agasi to unapred najavio...Federer ima veci ego od njih,tako da ipak mislim da ce on najaviti pre,da bi mu svi aplaudirali kada bude odigrao poslednji poen-pobedio/izgubio  Smile

Nije iskljuceno,ali morace malo vise da se potrudi i malo vise da da sebe...On je stvorio dobru taktiku sto se tice izostanka sa nekih turnira,medjutim tada mora da aktivno trenira(u sta ne sumnjam da radi,samo verovatno jos malo vise da pojaca fizicku spremu)...Ja zaista verujem da on moze da osvoji jos koji GS,ali morace i jos neke stvari da se poklope,sem njegove odlicne forme,jer kada npr naleti na nekoga inspirisanog kao Stakhovski,nastaju problemi...Prosle godine je to bio Conga,a svi znamo da je on mozda "najgori" od svih tenisera kada je "napaljen" i kada ga hoce,tako da bice veoma,veoma tesko,ali ne i nemoguce!

Gde primeti njega pored devojke  Smile
Jeste,ono je Boris Sobkin,trenira i jednog i drugog i jos nekoliko tenisera na turu,ja mislim...Takodje ima valjda neki doktorat,ali nisam siguran da li je on u pitanju...I bio je,ne znam da li je jos,nesto kao Nikola Pilic nama,Rusiji u Davis Cupu!

Још да Синсинати преда Новаку и он је своје одсвирао. Више неће држати ни један значајнији турнир.

А то да ће освијити још неки ГС нема шансе. Мислим има али исто онолико колико и Томи Хас рецимо.

Imaj u vidu da to sledece godine znaci mnogo manje bodova za branjenje,mnogo rastereceniju igru na njegovim omiljenim turnirima i mnogo veci pritisak na neke druge tenisere koji ce postici odredjene rezultate na turnirima...

Федерер једва да држи ниво Цонге, Бердиха, Делпа... А то да ће следеће или оне тамо године играти драстично боље је фантазија. Није случајно пао на пету позицију - један Давид Ферер игра на доста вишем нивоу.   

Federer je pobedio napaljenog Congu u 5. setova na AO-u,iako je stariji od njega 4,5 godina,a onaj mec na W-u pre godinu dana je bio takav da je doveo do onakvog polufinala...Sto se tice Ferera,on je jedan od najkonstantnijih tenisera ikada,medjutim protiv 4 najbolja,ja ne vidim njega sta moze da trazi...

Sto se tice "fantazije",sumnjam da je iko mislio posle 2010. da ce Federer jos nesto uraditi,pa je osvojio W i srebro na OI sto dovodi i do Navratilove koja je to i rekla oko 2010,2011,pa joj je Federer zapusio usta pobedivsi i Djokovica i Mareja na Vimbldonu prosle godine...Mozda je proslo malo vise vremena,ali sumnjam da bi Federer imao nesto protiv da osvoji sledeci Vimbldon tek 2015. godine...

No,vreme ce pokazati,ali mora jos da zapne ako planira vece rezulitate Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 161 162 164 165 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.