2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li je Federer najbolji teniser svih vremena?
Da
56.7%  (118)
Ne
30.8%  (64)
Mozda
12.5%  (26)
Ukupno glasova: 208
Idi dole
Stranice:
1 ... 163 164 166 167 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Roger Federer-Fan club  (Pročitano 273209 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Stručnjaci o Federeru: Kraj velike ere, kad bi osvojio još samo jedan Gren slem!

Najbolji teniser svih vremena Rodžer Federer po prvi put je počeo da razmišlja o povlačenju sa velike scene. Pun samopouzdanja došao je na Vimbldon odakle ga je posle samo tri dana kući poslao Sergej Stahovski, realno daleko slabiji teniser od njega.

Šta se dogodilo? Šta je sa Federerom i da li je vreme za penziju? Švajcarac ima sve što je potrebno za osvajanje Gren slema ali nikako da se do dogodi makar još jednom.

I dok Švajcarska noćima ne može da spava mirno jer je njihov ljubimac na kolenima i teško mu ide uspravljanje na noge, teniski stručnjaci redom se slažu da se na Vimbldonu dogodio "kraj jedne ere".

"Ako se za Nadala može reći da je Vimbldon postao njegov 'kamen spoticanja', onda se za Federera ne može ništa drugo reći nego da je došao kraj jedne velike ere u istoriji tenisa. Rodžerovi rezultati više nisu na potrebnom nivou, a podatak da je ove sezone osvojio samo Hale, dovoljno govore ili o njegovoj nemoći, ili snazi drugih", smatra Boris Beker.

Nemac naglašava da je veliki obožavalac lika i dela Švajcarca ali i da mora da bude realan.

"Sve se promenilo u tenisu i to i Rodžer zna. Iskreno bih ipak voleo da ipak osvoji makar još jedan Gren slem", rekao je Beker.

Rodžerova prijateljica i nekadašnja šampionka Martina Hingis takođe veruje da, i ako je Federer pomislio na povlačenje, to još sigurno neće uraditi.

"On toliko toga još može. Pred njim su novi Gren slem turniri, uverena sam da će osvojiti makar još jedan", rekla je Hingis.

Džimi Konors je na Tviteru posle poraza Federera od Stahovskog napisao: "Federer je ispao. Koliko on još realno može da uradi".

Ni Tim Henman ne veruje da je došlo Rodžerovo vreme za penziju.

"Koliko god on bio razočaran, ima pred njim još važnih mečeva. Ubeđen sam da će još najmanje jednu sezonu igrati", rekao je Henman a prenose vodeći švajcarski internet portali.

Koliko Mirka Rodžeru pomaže a koliko odmaže?

Rodžer i Mirka Federer dobili su blizance pre četiri godine i od tada se, prema mišljenju Švajcaraca, promenio njegov odnos prema tenisu.

S druge strane, Rodžerovi sunarodnici, sudeći prema njihovom pisanju po internet portalima, veoma zameraju Mirki Federer na opuštenosti i nonšalanciji dok je na tribinama, što se naročito videlo u ključnom meču sa Stahovskim.

Mirka je tokom tog meča kucala SMS poruke, zevala je prečesto i gledala više po tribinama nego što je Rodžeru pružala podršku.

Izvor: Blic Sport
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.63
mob
Samsung 
Nista ne igra losije nego prethodnih godina,prosto,konkurencija je veca...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0

O kojoj konkurenciji se priča ovde ?

Ne vidim da je ta konkurencija bila išta slabija pre nego je jednostavno došlo vreme za neke nove pulene i neke nove generacije .. samo je pitanje kad će Federer to da shvati i da se povuče pre nego što se o njemu počnu sprdati neke bezvezne priče
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49819
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung Galaxy S24
Halo, Rafa, Rodžer je

Rana eliminacija Rafaela Nadala i Rodžera Federera na Vimbldonu naterala je novinara ‘Vol strit žurnala’ da napiše izmišljen telefonski razgovor njih dvojice.

Po mnogima dvojica najboljih tenisera svih vremena od ponedeljka neće biti među prvom trojicom na ATP listi.

Nadal, koji je ispao u prvom kolu Vimbldona od Stiva Darsisa, biće četvrti igrač sveta. Niz Federera od 36 uzastopnih Gren slem četvrtfinala prekinuo je Sergej Stahovski u drugom kolu, pa će Švajcarac od ponedeljka u najboljem slučaju biti peti na ATP listi.

Izmišljeni razgovor Federera i Nadala pročitajte u rubrici 'zanimljivosti'.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.63
mob
Samsung 

Ne vidim da je ta konkurencija bila išta slabija pre nego je jednostavno došlo vreme za neke nove pulene i neke nove generacije .. samo je pitanje kad će Federer to da shvati i da se povuče pre nego što se o njemu počnu sprdati neke bezvezne priče
Djokovic i Marej u zenitu,sveprisutni Nadal na sljaci i tako...kad je on pocinjao Sampras i Agasi na kraju karijera,Safin,Hjuit i Filipusis  Smile
H2H govori koliko bi titula imao da je vrsnjak ove trojice danas...
« Poslednja izmena: 29. Jun 2013, 23:12:00 od stelexD »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0

Djokovic i Marej u zenitu,sveprisutni Nadal na sljaci i tako...kad je on pocinjao Sampras i Agasi na kraju karijera,Safin,Hjuit i Filipusis  Smile

Federer je pre 10 godina došao na scenu osvajanjem Vimbldona ( kad se samo setim kad su mu švajcarci poklonili kravu  Smile ) a tada ni jedan od ovih što ih ti spomenu, osim Hjuita nije bio ni u prvih 20 nego su i oni tada gradili neke svoje karijere kao i on ...

Evo ti rang za Vimbldon 2003, prvi Rodžerov GS

1. Lleyton Hewitt (First Round)
 2. Andre Agassi (Fourth Round)
 3. Juan Carlos Ferrero (Fourth Round)
 4. Roger Federer (Champion)
5. Andy Roddick (Semifinals)
 6. David Nalbandian (Fourth Round)
 7. Guillermo Coria (First Round)
 8. Sjeng Schalken (Quarterfinals)
 9. Rainer Schüttler (Fourth Round)
 10. Tim Henman (Quarterfinals)
 11. Jiří Novák (Third Round)
 12. Paradorn Srichaphan (Fourth Round)
 13. Sébastien Grosjean (Semifinals)
 14. Xavier Malisse (First Round)
 15. Arnaud Clément (Second Round)
 16. Mikhail Youzhny (Second Round)
 17. Gustavo Kuerten (Second Round)

... bilo je tu dosta ljudi koji su igrali dobar tenis  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia Asha 302

Mnogo preterujes, da se ne izrazim drugacije....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Citat

Sjeng sta?!

Hu d fak je ovaj jbt, prvi put u zivotu cujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Apple iPhone 7
izmisljeni razgovor nadala i federera (sa sajta b92)

F: Rafa?

N: Ko je to?

F: To sam ja Rafa.

N: Rodžere?

F: Da, Rodžer je.

N: Oh, Rodžere, video sam. I ti si ispao sa Vimbldona. Bio sam tužan kada sam video Rodžere. Uvek navijam za tebe kada ja ne igram.

F: I ja za tebe Rafa. Bio sam tužan kada sam video da si ispao tako rano.

N: Šta sada radiš?

F: Ništa. Toliko mi je dosadno Rafa. Dosadno, dosadno, dosadno.

N: I meni je.

F: Jutros sam složio sve trake za glavu koje imam.

N: I ja sam moje složio takođe.

F: Toliko mnogo traka za glavu.

N: Da. Toliko mnogo traka za glavu.

F: Reci mi, Rafa, šta rade ljudi kada ispadnu ovako rano sa turnira?

N: To je brutalno. Moraš neko vreme da budeš odvojen od televizora. Bez gledanja tenisa.

F: Uh, znam. Ja gledam druge sportove. Reci mi nešto, ko je Tibou?

N: Tibou? Mislim da on igra kriket.

F: Ali nisi siguran.

N: Nisam.

F: Definitivno ima mnogo vesti o Tibou na televiziji.

N: Trebalo je da se sretnemo Rodžere. Svi su to očekivali od nas. Bilo je toliko uzbuđenja oko tog duela.

F: Da, u četvrtfinalu. To bi bilo malo bezveze. Kao da Roling Stonsi sviraju kao predgrupa za Marun 5. Kao neka uvreda, jel da?

N: Verovatno Rodžere. Imamo toliko zajedničkih sećanja na Vimbldon. Tri finala.

F: Da. Ja sam dobio dva.

N: Istina. Ali ja sam dobio poslednje. Ono koje svi pamte.

Tišina

N: Rodžere? Rodžere?

Tišina

F: Sećam se Rafa. To finale mi je teško palo. Često ga se sećam, nas dvojice dok pada mrak. Ti kako grizeš trofej, a ja kako držim onaj tanjir.

N: Žao mi je Rodžere.

F: Rafa, kaži mi šta si radio prošle godine?

N: Ne razumem?

F: Pa prošle godine. Šta si radio kada si ispao u drugom kolu. Izgubio si od Lukaša Rosola.

N: Uh, to je bilo teško za mene. Napravio sam pauzu.

F: Pa otišao si na veliki odmor Rafa. Nisi igrao US open, ni Australijan open. Čak ni Šangaj Roleks masters.

N: Tačno. Ali kada sam se vratio osvojio sam skoro sve.

F: Jesi, osvojio si skoro sve. Izgledao si neverovatno Rafa. Ali sada se ovo dogodilo.

N: 'Ovo'. Kada tako kažeš zvuči užasno.

F: Pa i jeste užasno Rafa. Ovo se ne događa Rodžeru. Nije se dogodilo već desetak godina.

N: Zvučiš kao da te je sramota.

F: Nije me sramota. Ja sam osvojio 17 Gren slemova Rafa.

N: Ja sam osvojio 12 Rodžere a tek mi je 27 godina.

F: I, koga bi voleo da vidiš sada kao pobednika na Vimbldonu?

N: Moramo podržati Endija Rodžere.

F: Da, slažem se. Bilo bi dobro da Endi osvoji, bilo bi baš slatko. I to bi bila sjajna priča.

N: Poetska.

F: Bilo bi dobro za tenis.

N: Da. To bi bilo dobro za tenis.

F: Naravno, da sam i ja osvojio to bi takođe bilo dobro za tenis.

N: A šta misliš o Noletu Rodžere? Šta ako Nole osvoji?

Tišina

F: Izvini, nisam te čuo, da li si rekao nešto? Tražio sam šal za svog kućnog ljubimca sovu.

N: Ma zaboravi. Ništa. Rodžere, da li nekada razmišljaš o kraju?

F: Ne govori to Rafa. Ostalo je još mnogo putovanja. Mnogo finala. Još mnogo trofeja.

N: Ja se nadam. Ja obožavam te dane.

F: Rafa, moram da te pitam nešto.

N: Da Rodžere?

F: Da li su ti potrebne Najki patike sa narandžastim đonom? One što su zabranili na Vimbldonu. Nikada nisu nošene. Imam ih otprilike zilion. Potpuno su nečuvene.

N: Pa ne. Imam i ja dosta patika. Meni je jednostavno dosadno.

F: I meni. Baš, baš mi je dosadno.

N: Vidimo se u Nujorku Rodžere.

F: Nadam se Rafa.

N: Pod reflektorima.

F: Za sve bi bilo dobro.

N: To bi bilo dobro za tenis Rodžere.

F: Da Rafa. To bi baš bilo dobro za tenis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Citat

Sjeng sta?!

Hu d fak je ovaj jbt, prvi put u zivotu cujem.

Holanđanin ... momak iz senke koji je najveće uspehe dostigao baš te godine i popravio sve svoje uspehe iz prošle godine i dobio dosta bodova pa je tako i napredovao u rangu ( nešto slično Tipsareviću ) ... solidan i u singlu i u dublu a te 2003. godine je ustvari bio 11. ali pošto trojica nisu igrala, on je bio 8. nosilac ...

2002. godine na US openu je igrao polufinale protiv Samprasa i ( naravno ) izgubio a te iste godine je na putu do tog polufinala pobedio Filipusisa, Ljubičića i Kirtena do 4. runde dok je Rodžer te godine na US openu izgubio u 3. rundi ( Malis mu je bio protivnik ) ..

Svaki teniser ima svoje vreme i svoje mesto za sjaj  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 163 164 166 167 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.