Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 16:33:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Razvod. A sta posle?  (Pročitano 11189 puta)
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Citat
Ljubav je uvek tu

Како човек заволи тако може и да престане да воли. Често се бркају појмови па од неке заљубљености мисле да је љубав.

Ако обостране љубави, још увек има, треба разговарати и наставити, али, ако је нема ............
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
tacno nema vise ljubavi i to  obostrano ,uvek sam ja resavala nase probleme  imislila o svemu  razgovarala sam sa njim  tacnije pokusavala bez svadje on jedno kaze  a drugo misli milion puta me je slagao i skoro uvek otkrila da me je slagao ,pokusala sam skoro sve ali na zalost ne ide boli i mene ova odluka o razvodu  ali mi gusimo jedno drugo sada kad bi nasao drugu odmah bi me ostavio njegov problem je sto se mnogo ugojio pa ima komplekse ,i jedino se u srbiji hvali  on je preko  i tamo je super, mnogo radi  itd..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Da nije malkice i tvoj problem sto se ugojio i ulenjio?  Smile

Po statistici, najtezi period u vezi dvoje ljudi su prva godina braka i prva godina nakon rodjenja deteta. To su dva najteza perioda prilagodjavanja....narocito kada se dete rodi....oboje ste neispavani, mrzovoljni, optereceni...
Ljubavi imate sasvim dovoljno. Pogledaj iskreno u to dete i sve ce ti biti jasno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vec tri godine se bas nagojio nije moja krivica ja nejedem mnogo ali on misli da je bolje pojesti dobro nego se lepo obuci  jednom se zivi to je njegov moto  sta reci ako ne jede dovoljno hvata ga kriza ,pricali smo mnogo puta o tome  ali on kaze da ne moze smrsati meni to ne smeta ja samo zelim imati miran zivot i dobar brak ,sto na zalost to nije moguce
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Siguran sam da bi se potrudio da smrsa kada bi mu diskretno stavila do znanja da ti to smeta.
Ne verujem bas da ti ne smeta, al' dobro....tvoj zivot je samo tvoja stvar....i tvog deteta  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sta reci kada krisom jede ili ode i kupi nesto  ali razlog za razvod nije njegov izgled
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Covek ocigledno ima ozbiljan problem. Probaj mu pomoci, nikako kritikovati.

Mozda to nije povod za razvod, ali nije da ne utice na krajnju odluku.  Smile  Inace, cinjenica je da se mnogi muskarci ugoje tokom zenine trudnoce. Neverovatno, ali istinito.... Smile

Svakako, nije lako ni jednom od vas da podnesete taj ogroman pritisak. Ali, zivis u zabludi ako mislis da ces razvodom resiti problem. Mozda ces neke i resiti, ali ce se izroditi novi....mozda jos gori  Smile
« Poslednja izmena: 04. Okt 2007, 00:39:07 od vrcomm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A sta ja da kazem? u braku sam 5 godina.  Najzad se je ispostavilo da je moj muz od 34 godine jedan magarac koga roditelji vec pune 4,5 godine nagovaraju da se razvede od mene! posto u tome ne uspevaju poceli su da maltletiraju mene! Imamo zlatno dete od 4 dod.  Ne rastura se porodica ni meni a valjda ni njemu.  Nisam sigurna da jednog dana nece da poklekne i da poslusa svoje roditelje.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Nazivas muza magarcem? Ja bih se odmah razveo da imam takvu zenu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Ako toliko dugo nagovaraju da se razvedete red je da i ti iskeziš zube, svog muža i dete odvojiš od tog pogubnog uticaja. To naravno podrazumeva ekonomsku i stambenu samostalnost. Onda sledi veličanstvena fešta koja se zove " Ovo je naša porodica, ko je prijatelj dobro je došao, ko nije neka ne dolazi." Ali pre svega treba da poštuješ čoveka koji te nije napustio a ne da ga nazivaš magarcem. Samo zajedno ste jaki.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 16:33:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.