Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 02:49:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Razvod. A sta posle?  (Pročitano 11200 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A kako da nazovem muza koji nije u stanju da me zastiti od ludackih napada svojih roditelja? Dok me njegovi roditrlji maltletiraju i isteruju iz kuce pune 4 godine ON cuti kao mulac!!! Me sme da pisne i ostavlja me da se sama borim sa manijacima! Jel to muz magarac?! 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Postovani gospodine    ja mog muza ladno mogu da nazovem "magarcem" jer on zna sta sam ja sve prezivela u ovoj kuci od njegovih ludih roditelja i moj muz zna da to nijedna druga ne bi trpela!!! A u braku sam iskljucivo zbog deteta jer moje dete zasluzuje da ima i tatu i mamu!!! inace moj muz i ja imamo svoje zivote koji se dosta razlikuju ali nam je jedino bitno da je nasa devojcica srecna!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Postovana gospodjo.
Ako zelite da vas muz bude srecan, postujte njegove roditelje, kakvi god da su.

Takodje, verujem da je to sto vi ovde prezentujete, prica iz vaseg ugla.....Ako je tako, to je veoma sujetno, sebicno i nezrelo od vas i time dokazujete da vam do vaseg muza, a samim tim i porodice, nije ni stalo.

Vi mozete svakoga "ladno" da nazovete magarcem, ali to nije lepo i pokazuje da ste osoba sa veoma losim manirima, impulsivna....i rekao bih, agresivna. Ako je tako, saosecam sa vasim muzem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Galaxy SII
nema srece za vasu devojcicu ako vidi sta se dogadja u kuci.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Postovani gospodine ja najbolje znam sta sam dozivela od roditelja moga muza a i oni su svesni sta sam ja od njih sve prezivela zato su svi u ovoj kuci "manji od makovog zrna" Pogledajte Porodicni zakon i deo koji govori o nasilju u porodici. To bi vam preporucila posto vidim da ste dosta slabo upuceni u civilizacijske tokove savremenog drustva, pa i drustva u kome "pokusavamo" da zivimo. Ako nemate Porodicni zakon ja cu Vam ga poslati e-mail-om.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
A kako da nazovem muza koji nije u stanju da me zastiti od ludackih napada svojih roditelja? Dok me njegovi roditrlji maltletiraju i isteruju iz kuce pune 4 godine ON cuti kao mulac!!! Me sme da pisne i ostavlja me da se sama borim sa manijacima! Jel to muz magarac?! 

Postovani gospodine    ja mog muza ladno mogu da nazovem "magarcem" jer on zna sta sam ja sve prezivela u ovoj kuci od njegovih ludih roditelja i moj muz zna da to nijedna druga ne bi trpela!!! A u braku sam iskljucivo zbog deteta jer moje dete zasluzuje da ima i tatu i mamu!!! inace moj muz i ja imamo svoje zivote koji se dosta razlikuju ali nam je jedino bitno da je nasa devojcica srecna!!!

Neke stvari postavljaš pogrešno. Ako ste muž. dete i ti u kući njegovih roditelja onda treba da nađete sebi stan i da se odselite. Odratstie i postanite svoja porodica, svoji na svome. Kakvi god bili njegovi roditelji su u svojoj kući. A bez njih verovatno i vaš brak ima šansu za novi početak.

Nije lepo da svog muža vređaš, posebno pred nepoznatim ljudima i u prilici kad on ne može da se brani.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
oni su svesni sta sam ja od njih sve prezivela zato su svi u ovoj kuci "manji od makovog zrna"
To bi trebalo da znaci da te se svi plase? Lepo si postavila stvari na svoje mesto.....veoma harmonicno.
A vidim i da ti je zakon o porodici omiljeno stivo, pa bih stoga mogao zakljuciti da si neke odluke vec donela....veoma mudro.

Draga Jelena, sta god odlucila, a meni je sasvim svejedno sta ce to biti.....potrudi se da to ne bude nesto zbog cega ces se sutra pokajati ili, ne daj boze, upropastiti neciji zivot. Koju god odluku donela, neka bude u korist tog deteta....Nije ono biralo da li ce se roditi ili ne, vec vas dvoje, sa tobom na celu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola PEBL
kako ljudi idu iz krajnosti u krajnost.. nekada je razvod bio ne zamisliv, a danas je, chini mi se, postao trend. Najlakshe je dici nos, pokupiti krpice i otci... Zapitajte se da li zaista zelite razvod, da li je zaista zajednichki zivot nemoguc tj. nezdrav ili samo zelite da povredite osobu sa kojom ste u braku jer vama neshto, shta god to bilo, nije po volji. Ako nije u pitanju nechija povredjena sujeta, ne bi trebalo da bude ikakvih problema prilikom razvoda, pa ni za decu, jer je svakom roditelju na prvom mestu najbolji interes svoga deteta.
Preispitajte sebe i srecno!
IP sačuvana
social share
Zato cuti, shta ce rechi kada ochi govore...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Mene ovde interesuje fenomen zaljubljen(a).
Poznajem nekoliko bivsih parova (pa i brakova) gde je jedan od aktera nakon duzeg zajednickog zivota upoznala trecu osobu i smrtno se zaljubila.
Najcesce je to sa zenske strane.
Taj treci je onaj pravi, on izaziva iskrice, on je taj zbog kojeg ona drzi dijetu, ide u teretanu, ima energije za petoricu itd..
Interesuje me sta mislite o tim osobama koje raskidaju dugu i uspelu vezu (brak) radi nekog treceg.

Da li jedna ozbiljna i zrela osoba koja se odluci za jednu vezu, moze da upozna nekog zbog koga je spremna sve da ostavi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 02:49:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.