Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 16:35:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ravan trbuh  (Pročitano 20150 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia N97
Bicikl je samo za donje trbushnjake. Bitno je da ih radite u visokom ritmu dok se ne javi bol. Mislim, ko vam ovog pricha, meni su trbushnjaci nocna mora, pa nadoknadjujem drugim vezhbama. Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson 
Ja imam onih 6 komada i vide se sasvim dobro ali se u poslednje vreme izmedju njih uvuklo par milimetara salceta i to me bas nervira...

batalio slatkiše-eventualno 1 nedeljno

Ovo mi je najveci problem - slatko (donedavno i majonez, ali sam se sa njega skinuo... jedva) ne mogu da batalim nikako. Desi se da izdrzim po dve nedelje i onda mi dopadnu saka neki medenjaci ili milka od 300gr i sabijem ih k'o Brus Vilis negativce... Daj mi neku ideju kako si ih ti batalio Smile
Kad bih ti sad ispričao da imam neki specijalan program za skidanje sa slatkiša -slagao bih te !;radi se o sledećem-kao dete sam se odvaljivao od istih,vremenom me valjda popustila želja-prešao sam na nešto konkretnije(mesinu) ili na ništa(trudim se da se maximalno obuzdam) Smile Smile!
Zmenio sam klasične slatkiše sa bonžitom i sa nekim makrobiotskim kolačima-na bazi žitarica i meda.Jednom nedeljno dozvolim sebi-valjda je to sasvim ok- da smažem 2-3 kockice čokolade( i to samo kad naletim na istu-nisam u fazonu da je kupujem ) ili nešto slatko na bazi žitarica!
Slatikiši su najobičniji porok bez koga se može-isto kao i kafa i cigare-navučeš se i posle stalno imaš trip u glavi da su ti potrebni-vežbaj volju! Smile

P.S.- I daj molim te nemoj da dramiš tu zbog par mm salceta-zvuči smešno!Mnogi sanjaju o 6 komada! Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2008, 12:51:46 od gavriloBG »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Tako blizu, a tako daleko...

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Iskreno, nista bez vezbi i promeni ishrane, dosta cajeva, kao sto su zeleni, caj od persuna koji su dobri za izbacivanje viska tecnosti iz organizma i caj os kukuruzne svile koji je dobar protiv celulita, asve te cajeve ima da kupite u zdravoj hrani. Sto se vezbi tice, najbolji je Pilates ili jos bolje Tae Bo.

Nadam se da sam vam bar malo pomogla. Sve ovo sto sam napisala i sama primenjujem.

Puno uspeha!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung i5700 + D880
Gavrilo, ne kupujem ni ja slatko ali mi cesto nalece Smile Inace, Bonzitu sam probao jednom kao klinac i od tada mi je odvratna, tako da od te ljubavi nema nista... Probacu da se totalno prebacim na ove integralne keksove i slicne zajebancije, to je valjda manje stetno Smile

Sto se tice 6 komada - jeste lepo ali je jos lepse kad su tu i oni sa strane Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
GavriloBG 6-8 meseci opasnog treninga da bi se videli rezultati? Kako je onda moja drugarica uspela da smrsa 4-5 kg za mesec dana a samo je smanjila hleb i slatkise i isla na fitnes 4-5 puta nedeljno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung i5700 + D880
Moguce je da moze i za manje. Video sam slike na jednom nasem fitness forumu, u galeriji nekog clana, kako je za 20 dana neke dijete prilicno smrsao i fino izdefinisao misice.. ali je pominjao neke ekstremne mere, tipa upadanje u stanje neke ketoze ili tako necega (iskreno, nemam pojma ni sta to znaci).
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da li mozes da mi kazes ime tog fitnes sajta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung i5700 + D880
Ne smem direktno jer bi to onda bila reklama. Ukucaj u gugl "exyu-fitness" i to je to.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia N97
Svako ko ide na fitnes 4-5 puta nedeljno (mada 4 je max) ce skinuti 4-5 kg ako uz to ne jede hleb i slatko.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson 
Gavrilo, ne kupujem ni ja slatko ali mi cesto nalece Smile Inace, Bonzitu sam probao jednom kao klinac i od tada mi je odvratna, tako da od te ljubavi nema nista... Probacu da se totalno prebacim na ove integralne keksove i slicne zajebancije, to je valjda manje stetno Smile

Sto se tice 6 komada - jeste lepo ali je jos lepse kad su tu i oni sa strane Smile

Onda obavezno probaj da se navučeš na wellnes keks-imaš ih u par varijanti i skroz su ok!Takođe bih ti preporučio da posetiš neku bolju makrobiotsku radnju i da tamo potražiš neke slatkiše na bazi žitarica i meda!
Za kose i međurebarne trbušnjake bih ti preporučio da pogledaš vežbe(skroz su dobre) u zadnjinjih par brojeva Men's helta Smile

GavriloBG 6-8 meseci opasnog treninga da bi se videli rezultati? Kako je onda moja drugarica uspela da smrsa 4-5 kg za mesec dana a samo je smanjila hleb i slatkise i isla na fitnes 4-5 puta nedeljno?
Pre svega u potpunosti se slažem sa Farenheitom-sama si dala odgovor kako je to moguće Smile

Ja sam naveo svoj primer-imam 30 godina i bojler nisam nabacio za mesec dana nego sam mukotrpno radio da ga steknem(86 kg prošaranog mesa i masti sam u tom periodu od 6 meseci pretvorio u 86 kg mišića,ostalo mi je još jako malo masti na struku gde proces skidanja ide najsporije i to cenim da ću rešiti u naredna 2 meseca)-što znači da u mojim godinama nema šanse da problem bojlera rešim za mesec dana-sem ako neću da se rokam hemijama i da se izgladnjujem do besvesti(jedem 3-4 puta dnevno i korigovao sam ishranu)

U 1) priče o trajnom skidanju kilograma za mesec dana iskren da budem ne verujem-postoji nešto što se zove bumerang efekat(imao sam prilike da vidim isti u par prilika na sebi bliskim osobama-krenu sa dijetom i vežbanjem onda prekinu i usvinje se još gore nego pre!)  2) kao što rekoh u prethodnom pasusu-meni nije bio cilj da smršam već da ostanem na istoj kilaži a da pri tome zamenim bojler pločicama(španska keramika po mogućnosti Smile)
« Poslednja izmena: 18. Apr 2008, 08:43:51 od gavriloBG »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 16:35:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.