Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rat vrednosti: Cutanje o istini  (Pročitano 14114 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Sto opet ne znaci da je situacija kao i kod nas.Izlisno je uostalom to pricati nekom ko nije bio i video.
Idi vidi ili pitaj nekog ko je bio,pa ce onda imati smisla prica
« Poslednja izmena: 02. Jun 2005, 20:27:35 od tomahavkic »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ne ulazim ja u to da li je EU dobro procenila, da su izrucili Gotovinu (sto rece jedan moj kolega, nemaju oni gotovine, ni mi nemamo gotovine, siromasna zemlja, mozda malo rudnog bogatstva) verovatno bi bila druga pesma sa njima... dobili bi sve sto treba.. ko Slovenci.. mi i da izrucimo Mladica i Karadzica, Hadzica i ekipu mi bi opet ostali bad guys.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ode Srbin na Trg Bana Jelacica, krene da se dere "Ja sam Srbin, zivela Srbija", ako ga neko ne dohvati pre policije ona ga zatvori i najebe mu se majke.
Dodje Hrvat na sred Trga Republike, krene da se dere "Ja sam Hrvat, zivela Hrvatska", ljudi krecu da mu bacaju novcice pred noge ili mu dobacuju kako svako od nas ima neki svoj problem...

Fakat.. ako ne naletis bas eksplicitno na budale... 99% ljudi, pa i mene kao nacionalistu zabole da li je neko hrvat, eskim ili musliman. Tamo to nije i nikad nece biti tako, tamo se srbi mrze vekovima iz samo njima znanih razloga. Cast retkim izuzecima.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Nije bitno da li su to moji stricevi li neko drugi, veliki broj ljudi ima rodbinu tamo, maltene da nema porodice koja u tom ratu nije nekog izgubila,

Mislis da na drugoj strani nije bilo tako?

Citat
ali u tom ratu je toliko ljudi poginulo da je licemerno samo spominjati jebenu Srebrenicu i to sta je deo nase vojske radio...

Ko to spominje??Daj reci mi vise da ja ne moram!Pricam samo zato sto se ovde o tome ne prica.Organizuju se neki skupovi "Istina o Srebrenici" na kojima se rec ne kaze o tome sta se tamo dogodilo.Niko nema pojma o cemu se radi,cela sala zacuti kad pomenu masovnu likvidaciju (i to 500 ljudi).Ostalo su detaljni odgovori na optuzbe koje niko ne zna,pa je ljudima dosadno i izlaze iz sale,ili se uopste i ne prica o tome nego se bulazne neke uopstene pomerene price o Istini, postojanju Svetske Zavere Protiv Svega Srpskog i ostalo istog stila( stetno za mozak)

Citat
ja znam coveka koji je izgubio dvoje dece od snajpera u sarajevu.. i to u razmaku od par godina.. i sta ces ti njemu da kazes?

I ja znam...o tome sam vec govorila.To su Muslimanke.

Citat
To je rat u kome su svi cinili zverstva, i ne opravdavam nicije,

Pa onda svi treba da odgovaraju za to,zar ne?

Citat
pa ni tu Srebrenicu ali mi je pun ku*ac vise da slusam kao da se to jedino desilo..

Ne,nije se to jedino desilo.Desilo se jos mnogo zlocina o kojima se uopste ne govori.Ali ta Srebrenica se istice.Sta mislis da su ti Nemci u II svetskom ratu pobili celu Chuburu,koliki bi spomenik danas bio?I da li bi se pominjalo

Citat
spekulise i podmece ko da je to drugi jasenovac

Niko zivi ne podmece da je drugi Jasenovac. Niti to moze biti drugi Jasenovac.Razmere ta dva ne mogu da se porede,iako su oba zlocini-niti sto se tice broja,niti su ovi Srebrenicani uglavnom muceni kao logorasi,niti su ubijena deca i zene.Same prilike su bile potpuno drugacije,jer je ovo bio lokalni rat,a ono pokolj svetske razmere.Zajednicko za ta dva je to sto je pocinioce terao isti motiv,ubistvo 'zlog ' naroda.Ti objasni onim Muslimanima koji su tamo nekog izgubili da nad njima nije izvrsen genocid,sta bi njima rekao?Sta je nad njima izvrseno?

Citat
« Poslednja izmena: 02. Jun 2005, 21:09:45 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Editovala sam ono o genocidnom narodu.Mislim da je pomeren svako ko moze da kaze da je narod genocidan.
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Fakat.. ako ne naletis bas eksplicitno na budale... 99% ljudi, pa i mene kao nacionalistu zabole da li je neko hrvat, eskim ili musliman. Tamo to nije i nikad nece biti tako, tamo se srbi mrze vekovima iz samo njima znanih razloga. Cast retkim izuzecima.

To mi je davno Leggy rekao da je tamo ekstremnija sredina.Sto ja nisam shvatala,sad shvatam.Da,slazem se da je tako.
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Prvo izjasnili su se da ne osudjuju sve Srbe nego samo najgore pojedice.

Ko ih ovde osudjuje? To sto je Karadzic hteo da zauzme Sarajevo,sto je gadjao topovima,sto je tako pobio onolike ljude.Je li to u redu?Kazem da ima spomenik ubijenoj deci.Jel i to neces da slusas?Na primer "Kurir" je napao Brenu i Bobu sto su polozili cvece.Ubijenoj deci,zamisli.Sram me je da me je sram.Sta su oni,da nisu mozda "kolateralna steta"?To je rat,pa kad hoces nesto da osvojis mora da bude mrtvih.Je li to ta prica?Ili ta deca uopste nisu ni trebala da budu pobijena.Kao i ostali ljudi uostalom,ne samo deca
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Mislis da na drugoj strani nije bilo tako?
Ne mislim, samo mislim da drugu stranu boli kurac sto je moj stric izgubio kuma i kumce i mislim da za to niko nikad nece odgovarati.
Citat
Ko to spominje??Daj reci mi vise da ja ne moram!Pricam samo zato sto se ovde o tome ne prica.Organizuju se neki skupovi "Istina o Srebrenici" na kojima se rec ne kaze o tome sta se tamo dogodilo.Niko nema pojma o cemu se radi,cela sala zacuti kad pomenu masovnu likvidaciju (i to 500 ljudi).Ostalo su detaljni odgovori na optuzbe koje niko ne zna,pa je ljudima dosadno i izlaze iz sale,ili se uopste i ne prica o tome nego se bulazne neke uopstene pomerene price o Istini, postojanju Svetske Zavere Protiv Svega Srpskog i ostalo istog stila( stetno za mozak)
Svi je pominju, samo se o tome prica, sto ovde sto napolju. Bojana lekic pozove Stankovica i pola emisije cedi coveka o tome. U svim optuznicama svih nasih se to pominje ko da su svi oni licno klali. Samo se o tome prica..
Citat
I ja znam...o tome sam vec govorila.To su Muslimanke.
Sto li to niko ne spominje da mi je znati.. sto li za to niko ne odgovara.
Citat
Pa onda svi treba da odgovaraju za to,zar ne?
Naravno, a posto niko sem nasih nece odgovarati posto je proslo vec vise od 10 godina, to se nece ni promeniti, dakle kako niko nece odgovarati ne vidim sto pola naseg tadasnjeg rukovodstva treba da trune po zatvorima dok ne crkne, kad niko drugi nece.
Citat
Ne,nije se to jedino desilo.Desilo se jos mnogo zlocina o kojima se uopste ne govori.Ali ta Srebrenica se istice.Sta mislis da su ti Nemci u II svetskom ratu pobili celu Chuburu,koliki bi spomenik danas bio?I da li bi se pominjalo
Nemci su ubijali samo kad je to bilo za ratne uslove opravdano. Lepo se kaze, ne dirajte nas, jebacemo vam majku pomerite li samo ruku u pravcu nas, a mi hocemo da se kurcimo ko i uvek.. e pa to kosta protiv toliko jacih.
Citat
Niko zivi ne podmece da je drugi Jasenovac. Niti to moze biti drugi Jasenovac.Razmere ta dva ne mogu da se porede,iako su oba zlocini-niti sto se tice broja,niti su ovi Srebrenicani uglavnom muceni kao logorasi,niti su ubijena deca i zene.Same prilike su bile potpuno drugacije,jer je ovo bio lokalni rat,a ono pokolj svetske razmere.Zajednicko za ta dva je to sto je pocinioce terao isti motiv,ubistvo 'zlog ' naroda.Ti objasni onim Muslimanima koji su tamo nekog izgubili da nad njima nije izvrsen genocid,sta bi njima rekao?Sta je nad njima izvrseno?
Osveta. Ono sto je razlicito za ta 2 zlocina je sto krivci za prvi daleko veci i gori nikad nisu najebali a sto te zrtve jednom moraju da se osvete.
Citat
To mi je davno Leggy rekao da je tamo ekstremnija sredina.Sto ja nisam shvatala,sad shvatam.Da,slazem se da je tako.
Normalno... mi kad se kurcimo udare nas po prstima.. oni kad se kurce niko ni da pisne.. oni kad naprave sranje niko ne najebe zbog toga. Normalno da su ekstemniji, ima se moze se.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
@ SF
Za mene je svaka "veliko-nacionalna ideja" problematična , bar iz dva razloga:
1. to je izraz velike sebičnosti, jer po kom pravu jedna nacija može i treba da širi svoju teritoriju na štetu drugih država i nacija???
2. ako smo mi Srbi "imali pravo na Veliku Srbiju", kako onda sprečiti Albance da odvoje Kosovo, zapadnu Makedoniju i stvore npr "Veliku Albaniju"??? Jer i albanski nacionalisti smatraju "normalnim da ceo albanski narod živi na jednoj teritoriji". Ne znam...
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Niko ne prica o pravu na Veliku Srbiju, pricamo o pravu da ljudi zive na svojim vekovnim ognjistima i da ih niko ne proterava i ne ubija zbog toga, Siptari se gomilaju sumnjivim putevima poslednjih 100ak godina, a Srbi tamo legitimno zive vekovima.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.