Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rat vrednosti: Cutanje o istini  (Pročitano 14151 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
spremi se.shok sledi

Citat
Idi onda u Lijepu njihovu posto je tamo sve divno

ko kaze da je u hrvatskoj sve dobro?mnogo je bolje nego ovde,to je istina.(ne verujes? idi vidi.obicno se ljudi sokiraju od toga koliko je bolje,bar sam videla kako pricaju neki koje poznajem.a o svojim utiscima da i ne pricam) ali "divno" Smile nisu ti to zapadnjacka drustva s kojima niko od nas ne moze da se meri,pa i u njima ne cveta cvece.

sam si rekao svoje misljenje o odboru za ljudska prava.mislis da velika vecina ne misli to isto?rekla bih da gresis.da veliku vecinu boli dupe sta govori tamo neki odbor za ljudska prava.
ja bih da se o njima govori jer mislim da su izuzetno bitna.i da ne moze dovoljno mnogo da se  prica

Citat
Ne mogu da shvatim tu potrebu da se popljuje sve sto je srpsko a opravda ili precuti sve tudje.. ne mogu.. moraces to slikovno da mi objasnis.

moraces da mi objasnis gde ja to radim.inace je vrlo uvredljivo
izvoli,navedi ta zlodela,pa da vidis da li pravdam
dakle?koja su ?

Citat
Mi svakako ucestvujemo u krivici, ali nije srpska vojska isla da osvaja, isla je da brani onaj narod koji je bio satiran i u Hrvatskoj i u Bosni..

a ako je hteo da pravi veliku srbiju?od cega je branio?pa tako mogu i ja da branim,da resim da sve bude moja drzava.ako je moja ne moze mi niko nista Smiley kako nije isla da osvaja kad hoce da neka teritorija bude njihova?  nisu znali sta rade?karadzic je hteo da zauzme sarajevo da bude srpsko. 'osvajanje', 'oslobodjenje' nazovi kako hoces kad dodjes sa topovima i gadjas.sta mislis koliko je nevinih ljudi,dece  pobio.eno im spomenik.mislis da je to trebao.ili ako mislis bar reci-hocu brate veliku drzavu,nije me briga sta se desava drugim ljudima.i inace verujem da bi vecina ljudi tako razmisljala.

Citat
To sto je negde ubijeno 5000 ljudi sa jedne, maltene uvek znaci da je sa neke druge strane ubijeno 5000 samo na drugom mestu..

ne,to uopste nije tacno.niti su ovi ljudi bili fer igraci.
da je bilo sta ti meni to ja tebi ne bi mladic pobio onolike civile u srebrenici.nije on blesav pa da ne zna da mnogi od njih uopste nisu ucestvovali.nego je mislio da je svaki musliman neprijatelj.( izreka generala kastera "samo mrtav indijanac je dobar indijanac") to nije moj heroj.

Citat
Bicu vrlo eksplicitan...
Da tebi komsija dodje u kucu i pokolje ti porodicu ti ga ne bi trazila da se osvetis?
Ti bi pustila da to prodje.

opet si svasta izmislio,jel bih ja to radila Smiley? a sta mislis,jel bih se svetila na nevinima.a sta mislis,da me mrznja zaslepi i da se svetim na nevinima,je li to opravdano?

Citat
Ne brini niko nikom tu nije ostao duzan, samo smo mi ostali jebena strana.

da,svi su protiv nas.urotio se protiv nas ceo svet,nema veze sto neki gradovi tamo imaju stanovnika  koliko ima gradjana u srbiji.(prikladno:urotila se cela srbija protiv donjih dobanovaca)
 ima vic o muji koji vozi suprotnom stranom autoputa.za slucaj da ga ne znas:
-paznja paznja,jedna budala vozi suprotnom stranom autoputa
muja:-e da je jedna

Citat
nekako mi je ljudski da stanes u odbranu svojih u situaciji kad su stvari nejasne

kome su nejasne? meni su jasne(zdrav razum je u pitanju). isti podaci su dostupni svima,meni koliko i tebi.ako hoces da znas sta se dogodilo imas internet pa guglaj.trazi podatke sve tri(cetiri) strane.
ako formiras svoju informisanost preko drzavnih medija a ne da sam pokusavas da se informises normalno da ti nece biti jasno.nasi mediji su mozda najgori u evropi,krse svaku  mogucu etiku i pravila informisanja,u situaciji kada uopste informisu.

hajde pa puno te pozdravljam.cao
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
U Hrvatskoj je DALEEEKO gore biti pripadnik nacionalne manjine (narocito srpske) nego u Srbiji.

A pre neki dan se u Hrvatskoj utopio mali Rom. Ronioci su ga izvukli, ostavili na poljani, gde su mogli les da jedu i psi lutalice -- i otisli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
ko kaze da je u hrvatskoj sve dobro?mnogo je bolje nego ovde,to je istina.(ne verujes? idi vidi.obicno se ljudi sokiraju od toga koliko je bolje,bar sam videla kako pricaju neki koje poznajem.a o svojim utiscima da i ne pricam) ali "divno"  nisu ti to zapadnjacka drustva s kojima niko od nas ne moze da se meri,pa i u njima ne cveta cvece.

sam si rekao svoje misljenje o odboru za ljudska prava.mislis da velika vecina ne misli to isto?rekla bih da gresis.da veliku vecinu boli dupe sta govori tamo neki odbor za ljudska prava.
ja bih da se o njima govori jer mislim da su izuzetno bitna.i da ne moze dovoljno mnogo da se  prica
Za ljude kakav sam ja svakako nije bolje. Ja nisam neko ko ce paziti da li ce neku rijec izgovoriti na pogresnom mestu u pogresno vrijeme, ne zelim da razmisljam smem li i gde popiti 5-6 krigli piva i saliti se na svoj i tudji racun. Hvala. Ovde mozes biti 1000 puta hrvat i ako ne naidjes bas na radovce ili neku slicnu grupu koji je toliko malo da je to smesno, procices ok.... tamo.. neces. dovoljno je primera koji to dokazuju. Nisam lik koji ce sa radovanom na majci ili drazom ici po gradu, al nisam ni lik koji ce se stideti i saginjati glavu kad neko opljuje po njegovom narodu.
Nisam ja rekao misljenje o helsinskom o(D)boru za ljudska prava nego o kobilama koje u javnosti zastupaju taj isti obor i njemu slicne.
Onakav si kakav ti je najgori vojnik.. a one mu dodju ko najbolji...
Citat
moraces da mi objasnis gde ja to radim.inace je vrlo uvredljivo
izvoli,navedi ta zlodela,pa da vidis da li pravdam
dakle?koja su ?
Jel sve vreme od kad si se pocela ukljucivati u ovakve diskusije pljujes po ovoj strani, karadzicu, mladicu i ostalima, jel ti ne ispada iz usta srebrenica.. a sve ostalo .. niko se nije setio da spomene markale, ona masovna ubistva dece, oluju? Pa jel ceo rat koji je odneo vise stotina hiljada zrtava i bar jos toliko prognanih, Srebrenica? Sta, nasla se sacica idiota da je slave... pa?! Toga u hrvatskoj nema!? Kod nas lepe karadzica i mladica na plakate i postere, tamo njofru i gotovinu.. jedino sto u celoj hrvatskoj ima manje optuzenih za ratne zlocine nego sto ih ima u bilo kom mestu vecem od 50 k ljudi na teritoriji scg... to je ok? Samo pricas o nasoj strani a nikako da se setis da za rat treba najmanje dvoje i da u ratu nema nevinih.
Citat
a ako je hteo da pravi veliku srbiju?od cega je branio?pa tako mogu i ja da branim,da resim da sve bude moja drzava.ako je moja ne moze mi niko nista  kako nije isla da osvaja kad hoce da neka teritorija bude njihova?  nisu znali sta rade?karadzic je hteo da zauzme sarajevo da bude srpsko. 'osvajanje', 'oslobodjenje' nazovi kako hoces kad dodjes sa topovima i gadjas.sta mislis koliko je nevinih ljudi,dece  pobio.eno im spomenik.mislis da je to trebao.ili ako mislis bar reci-hocu brate veliku drzavu,nije me briga sta se desava drugim ljudima.i inace verujem da bi vecina ljudi tako razmisljala.
Ima li ista normalnije od zelje da sve teritorije na kojima je tvoj narod vecina budu u okviru iste zemlje?
Imas idiotsku tvorevinu republiku srpsku umesto da su je lepo pripojili srbiji, ovako im zivot kroje muslimani i hrvati, imas hrvatsku koja je etnicki cista posto je onaj deo teritorija na kojima je srpski narod u miru vekovima ziveo ociscen.. krajina je bila tu i u njoj su ziveli srbi i mnogo pre kraljevine i mnogo pre sfrj.. sad ih nema.. ili su pobijeni ili su pobegli.
Necu veliku drzavu, ali necu ni da dozvolim da neko ubija moje sunarodnike samo zato sto nisu u svojoj zemlji iako su vecina, jer ih tamosnja vlast mrzi i zeli ih istrebiti.

Citat
ne,to uopste nije tacno.niti su ovi ljudi bili fer igraci.
da je bilo sta ti meni to ja tebi ne bi mladic pobio onolike civile u srebrenici.nije on blesav pa da ne zna da mnogi od njih uopste nisu ucestvovali.nego je mislio da je svaki musliman neprijatelj.( izreka generala kastera "samo mrtav indijanac je dobar indijanac") to nije moj heroj.
Kao sto je i njima svaki srbin neprijatelj... najbolji prijatelji su palili kuce jedni drugima. useljavali se.. ubijali se.
To da li je neko od te mase ucestvovao, uopste nije bitno, koliko su muslimani pobili onih koji nisu ucestvovali? Koliko su hrvati pobili onih koji su samo mirno hteli ziveti kao sto su vekovima radili?!
Citat
opet si svasta izmislio,jel bih ja to radila ? a sta mislis,jel bih se svetila na nevinima.a sta mislis,da me mrznja zaslepi i da se svetim na nevinima,je li to opravdano?
Da li je opravdano ili ne ne bih ulazio... ne mislim da je bilo koje ubistvo opravdano.. ali mislim da je osveta pravedna i ako to ni jedan sud ne priznaje, nema vece pravde nego kad oduzmes zivot nekome ko ti je ubio nekog najmilijeg ili kad ti njemu uradis isto.. to nije normalno i to nije ok.. i to ne podrzavam.. ali kada se desi.. mogu da razumem.. jer ne postoji zakonska kazna za ono sto je taj neko uradio.. tu samo ostecena strana moze da presudi.
Citat
da,svi su protiv nas.urotio se protiv nas ceo svet,nema veze sto neki gradovi tamo imaju stanovnika  koliko ima gradjana u srbiji.(prikladno:urotila se cela srbija protiv donjih dobanovaca)
 ima vic o muji koji vozi suprotnom stranom autoputa.za slucaj da ga ne znas:
-paznja paznja,jedna budala vozi suprotnom stranom autoputa
muja:-e da je jedna
ajde posto si ti opterecena brojkama i logikom.. u brojkama... koliko filmova ima u kojima su srbi kriminalci i ubice a koliko u kojima su hrvati, koliko puta se u svetskim medijima srbi prikazuju kao sljam a koliko hrvati, kome je bilo zabranjeno da ucestvuje na svim takmicenjima 5 godina a kome ne, koga su bombardovali bez valjanog razloga, ko ima najvise ratnih zlocinaca na svetu?

Citat
kome su nejasne? meni su jasne(zdrav razum je u pitanju). isti podaci su dostupni svima,meni koliko i tebi.ako hoces da znas sta se dogodilo imas internet pa guglaj.trazi podatke sve tri(cetiri) strane.
ako formiras svoju informisanost preko drzavnih medija a ne da sam pokusavas da se informises normalno da ti nece biti jasno.nasi mediji su mozda najgori u evropi,krse svaku  mogucu etiku i pravila informisanja,u situaciji kada uopste informisu.
Google jeste man's best friend, ali je isto tako idealan za manipulaciju ko i svi drugi mediji, a kad toliko verujes u papire i brojke, veruj u sve papire i sve brojke pa onda nemoj gledati ko da si fiksirana u pravcu srebrenice, gledaj malo siru sliku, onda ti mozda i uza bude jasna.. ali dokle god ne budes shvatila da to sto je kosarka jednostavna na papiru ne znaci da ces ti umeti da je igras i da ces pobediti utakmicu, neces moci ni da dajes pravi sud o svemu tome.. rat je skup zala.. nije jedan izolovani dogadjaj.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
SF,razumela sam da se tvojim stricevima nesto desilo pa sam se ulogovala da ti kazem nesto jer me grizla savest.ali kako sam razumela oni su samo 'prosli' kroz logor.na koji nacin su 'prosli'?
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nije bitno da li su to moji stricevi li neko drugi, veliki broj ljudi ima rodbinu tamo, maltene da nema porodice koja u tom ratu nije nekog izgubila, ima ih i koji su izgubili mnogo njih, nije bitna sudbina nekog od mojih, vecina se izvukla bez posledica, uglavnom su stradali njihovi prijatelji, oni su ko po pravilu imali srece, ali u tom ratu je toliko ljudi poginulo da je licemerno samo spominjati jebenu Srebrenicu i to sta je deo nase vojske radio... ja znam coveka koji je izgubio dvoje dece od snajpera u sarajevu.. i to u razmaku od par godina.. i sta ces ti njemu da kazes? To je rat u kome su svi cinili zverstva, i ne opravdavam nicije, pa ni tu Srebrenicu ali mi je pun kurac vise da slusam kao da se to jedino desilo.. desilo se.. pa sta?!!! Nije fuking jedino! Kad svi budu odgovarali nek odgovaraju i oni odgovorni za to, nemam apsolutno nista protiv, ali da se tu spekulise i podmece ko da je to drugi jasenovac i ko da su svi ostali u tom ratu isli sa belim maramama a srbi ih klali zardjali kasikama.. ma necu bre da slusam.. i pre cu da opravdam jednu Srebrenicu nego sto cu da precutim takvo ponasanje sveta.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Sve bude jasno kad se u udarnoj emisiju na HRT 1 , Latinica, hrvatski istoricar njihov najveci ekspert izjasni kako su Cetnici da nisu zaustavljeni do kraja 1943 mogli pobiti ceo Hrvatski narod.. a o domovinskom ratu i njofri kao heroju necu ni da pricamo.. svi svoje uzdizu jedino nas svi pljuju a i sami sebe pokopavamo.. nije to normalno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
U Hrvatskoj je DALEEEKO gore biti pripadnik nacionalne manjine (narocito srpske) nego u Srbiji.

U Srbiji je i vecini jako lose pa i nema neke razlike.Salim se,da,verujem,znam za to.

Citat
A pre neki dan se u Hrvatskoj utopio mali Rom. Ronioci su ga izvukli, ostavili na poljani, gde su mogli les da jedu i psi lutalice -- i otisli.

Jasno,ko kaze da su tamo ljudska prava podignuta do nekih visina.Pa nije to Danska nego Balkan.I tamo se  bori za ustanovljavanje nekih (osnovnih) vrednosti.
Zapravo mi nije jasno sta si hteo da kazes ovom opaskom.Kako je lose nacionalnim manjinama,kako za njih ne mare,sta?Mislis da bi se oko Cigancica kod nas polomili?Pa kod nas ni ne prave selekciju,eto bez diskriminacije jer se ne lome ni oko koga.Ako nema vezu ili da plati i potplati mislis da ce mu neko pokloniti paznju
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Sve bude jasno kad se u udarnoj emisiju na HRT 1 , Latinica, hrvatski istoricar njihov najveci ekspert izjasni kako su Cetnici da nisu zaustavljeni do kraja 1943 mogli pobiti ceo Hrvatski narod.. a o domovinskom ratu i njofri kao heroju necu ni da pricamo.. svi svoje uzdizu jedino nas svi pljuju a i sami sebe pokopavamo.. nije to normalno.

Ne hvatam satelit pa ne mogu da gledam.Hahaha jel to posle ovih tuzbi Karle del Ponte?
Izgleda da su te nacionalne televizije svuda za glupake.Mozda su ekonomski jaci ali nisu oni daleko od nas po tim slobodama..sad se pokazuje na kom nivou je nacionalna televizija

Citat
u udarnoj emisiju na HRT 1 , Latinica,

svasta s tobom,a na kom ce pismu da bude.nije mi jasno sta tu nije u redu.kakve veze oni imaju sa cirilicom?
« Poslednja izmena: 02. Jun 2005, 20:20:05 od tomahavkic »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Pa nije to Danska nego Balkan
Oni balkan? Smiley Oni su previse fini za to, pitaj ih da li su balkan Smiley
Citat
I tamo se  bori za ustanovljavanje nekih (osnovnih) vrednosti.
Ako ono sto se u njihovim medijima moze videti oslikava tu borbu, vrednosti kod nas su na mnogo visoj razini.

Citat
Ne hvatam satelit pa ne mogu da gledam.Hahaha jel to posle ovih tuzbi Karle del Ponte?
Na kablovskoj. To je bilo kad je bila emisija posvecena drazi. Koji je uzgred budi receno smesnog uticaja imao u Cro.
Citat
Izgleda da su te nacionalne televizije svuda retardirane
Pour te contrer mon ami.. i latinica i nedeljom u 2 [ono sto ja gledam od politickih emisija] su vrhunske, ovakve stvari samo oslikavaju realno stanje tamo.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Haha pa onda je EU dobro procenila.Ma koliko lose to sto je uopste takva situacija.
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.