Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 00:29:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Raskid - pomirenje - problem  (Pročitano 44230 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Citat
Sto?

Pa ona je obezbedila kucu... Od njega se jedino zahteva da ne bude seronja...

pola kuce... Smile
a vec nesto izvoljeva...mos' da mislis da je citava kuca u pitanju sta bi bilo... Smile

sve je obezbjedila i sve je okej...i samo jedna mala sitnica je u pitanju..
on treba da bude ono sto nije..zbog nje...jer eto on se njoj nakon godinu ipol takav ne svidja..
neozbiljan je...
a i sto je ona obezbjedila pola kuce..
.i ima tatu i mamu koji rade u inostranstvu... Smile
pa valjda misli da moze mijenjati ljude koji je vole kako se njoj digmne klinac ili palac... Smile

bolje ti je cuvaj tu vezicu..i tog momcica...
jer lako mozes naletiti na nekog na koga ne trabas...
i ko bash trazi neku malu pametnicu sa kucom, kolima i starcima koji rade vani..
pa ce te uzeti...da neces znati sta ti se desilo... Smile
sta ta materijala radi od ljudi ..da iz cista mira, pocnu zlostavljati i ljude kojiih vole, i koje oni vole... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Linux
Browser
Safari 533.1
Nije da trazim pomoc vec trazi savet. . .
Upoznao sam curu, naravno divna osoba ,,ona,, posebna za ceo zivot. . .
Bili smo par meseci zajedno sve je bilo super jedino sto smo nasu vezu krili od njenih strogih roditelja,
naravno neizbezno se i dogodilo, njena mama je saznala, napravili smo velike porodicne svadje
tako da sada ne smemo ni da se pogledamo u skoli. . .
Ipak i dalje se volimo, ponekad se cujemo i obecali smo jedno drugom da cemo cekati dok se prilike ne promene
pa cemo opet biti zajedno. . .  
Jedino sto me zanima jeste kako da postupim u medjuvremenu. . . ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
A sto ste se uopste krili od njenih roditelja?
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Krili smo se jer je njena mama veoma stroga i ne razume nasu vezu, nije joj dozvoljavala da ima decka jer je mislila da cu je na neki nacin iskoristiti. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Chrome 33.0.1750.154
pozdrav svima na forumu. . .  evo ovako moj je problem sledeci i cini mi se neresiv iz mog ugla gledano. upoznao sam jednu curu juna prosle godine. bili smo u kontaktu konstantno preko fejsa jedno mesec dana a onda se videli i smuvali posle 2 izlaska. . . u nju sam se zaljubio cim sam je video,i onaj ko kaze da ljubav na prvi pogled nije moguca u velikoj je zabludi.  bili smo u vezi 7 meseci,pa slobodno mogu reci da je to najlepsi period u mom zivotu,ako se izuzmu poslednjih mesec i po dana kad su poceli prvi problemi.  s obzirom da smo udaljeni neka 25km uglavnom sam ja isao a nekad je ona dolazila za vikend kod tetke i ostajala 2-3 dana,izlazili smo vidjali se,sve je bilo super i u najboljem redu,kazem negde do nove godine.  naime,ja sam poceo da sumnjam da je u kontaktu sa nekim likom preko fejsa. jer mi je stalno govorila kako je neki likovi startuju i tako to. . . ja sam imao njenu sifru na fejsu neko vreme i video neke njene poruke ali nista opasno mi se nije ucinilo u tom momentu.  da bi ona posle jedne bezazlene rasprave,promenila sifru i naravno nije htela da mi kaze jer sam navodno bezobrazan. . . to je kod mene jos vise izazvalo sumnju.  stekao sam utisak da mi govori samo ono sto joj odgovara a da ono sto je bilo kljucno,sto je srz problema,da je to precutala.  poceli smo da se svadjamo cesto i ja sam joj rekao da ako joj je stalo stvarno do mene da nema potrebe da ima kontakt sa nekim osobama koji ni ne poznaje,jer je to za mene neka vrsta muvanja,na sta mi je ona rekla da sam lud i da je sve to samo sala. . . bilo kako bilo,zadnjjh dana se nismo culi,tj. ja se nisam javljao,i 14. februaura mi se javila i rekla da raskidamo jer ne moze da me trpi vise i da sam preterao.  naravno zvao sam je da se vidimo jer sam hteo da razgovaram sa njom i da vidimo sta cemo i da li mozemo dalje ili ne,na sta mi je ona rekla da nema potrebe da se vidimo i da je sve rekla preko poruka. . . imam utisak kao da je bezala da se vidi sa mnom. . . a da jos me i blokirala na fejsu. . .  i pre neka 15 vidim da me odblokirala.
od raskida se nismo ni culi ni videli. treba mi savet dal ne bi bilo jadno previse da joj pustim poruku i pitam da se vidimo,i misljenje da li bi ipak mogla da jos uvek nesto oseca prema meni ,ili je to zavrsena prica? pitam za misljenie  zato sto mi se svidja i svaki dan mislim na nju,ne mogu da verujem da mi se ovo desava ! nadam se da ce neko procitati ovo. . .   :help:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Mogao si da joj verujes ili ne verujes odabrao si ovo drugo,zasto bi joj se javljao sad ako si ocigledno mislio da te vara?Sve da joj se javis,sve da te prihvati,ti ces opet biti ljubomoran jer ona tako funkcionise i nece se menjati,a tebi to smeta,samo se ubacujes u isti krug ponovo...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Zasto bi se uopste cimao?

Malo je bezveze sto si joj uopste citao poruke, jos bezveznije i od nje sto je tako raskinula i cak te blokirala da ne bi pricala sa tobom ali ti je lepo stavila do znanja da ne zeli vise da ima ista sa tobom. Tako da, batali to i nadji neku koja nece da se dopisuje sa kojekakvima...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Chrome 33.0.1750.154
sergio ramos

zato sto sam je zavoleo,zbog toga.  jesam joj verovao ja to nije bio problem u pocetku,,opet kazem sve je super bilo i kako treba 5-6meseci i onda se ona promenila,to je bilo ocigledno.  e sad mozda je ona htela cisto da me testira da vidi kako reagujem na to i koliko sam ljubomoran,mada mislim da ne bi valjda isla tolko daleko ako vidi da mi nesto smeta i da to upropastavavezu. . . ne znam stvarno,mozda sam ja pogresio. . . al to svakako nije razlog za raskid na takav nacin,pogotovo jer sam stvarno bio dobar prema njoj ako se izuzmu zadnji mesec dana jer smo se svadjali dosta. ali to nije razlog da mi se ne javi i da odbije svaki kontakt sa mnom.  druga stvar ako me neko blokira znaci da ne zeli da zna za mene i hoce da prekine svaki kontakt,i zasto bi me onda odblokirao?. . . i sad ja ne znam sta mi je ciniti,stvarno danima razmisljam i nisam dosao do resenja

marko284

znas ono dala mi je sifru,jer ima poverenje u mene,pa me jednostavno povuklo.  cista radoznalost.  ja joj nisam ni trazio da mi da sifru,sama je to uradila.  stvarno ne kapiram to.  zbog cega bi je onda menjala ako sve kako treba i nema sta da krije? a blokirala me odma sutradan kad smo raskinuli,i onda me odblokirala pre neka 15-dana. .  stvarno ne znam kakve su to igre,ja ako bi nekog blokirao,taj neko morao bi nesto debelo da zabrlja,inace ne vidim razlog za to. a ne znam koji mi je k. . . nikako  da je izbacim iz glave a 2 meseca skoro od kad smo raskinuli
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
SonyEricsson W800i
Zasto bi se uopste cimao?

Malo je bezveze sto si joj uopste citao poruke, jos bezveznije i od nje sto je tako raskinula i cak te blokirala da ne bi pricala sa tobom ali ti je lepo stavila do znanja da ne zeli vise da ima ista sa tobom. Tako da, batali to i nadji neku koja nece da se dopisuje sa kojekakvima...
Upravo to. Cepaj dalje ako imas imalo samopostovanja, posto te je devojka otkacila bas bezobrazno... A cak i da se pomirite, sto je rekao ramos gore, opet ces biti u problemu jer ti ona ocigledno ne odgovara, nije za tebe i kraj.  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Chrome 33.0.1750.154
boki grobar

pa totalno je idiotski da se veza raskine na takav nacin,nikad mi se nije ovo desilo ovako,raskid ko raskid je jebena stvar ali ovako je stvarno da se covek sjebe skroz...najlakse je da se dignu ruke,prodje vreme i sve dodje na svoje,manje vise...al uvek ima ono ALI pa se lomis u sebi i ne znas kako je najbolje da uradis Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 00:29:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.