Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 14:16:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Raskid - pomirenje - problem  (Pročitano 44333 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Nokia krntija
Eto vidite šta biva kad vi žene obilazite ko kiša oko Kragujevca

Ljudi,pomažite. . napravila sam oooogrooomno sranje! Smile
imam supeeer dečka,jedini problem je u tome što je malo detinjast,a ja bi htela malo ozbiljnosti,ovako. . godinu i pol smo zajedno,od toga smo pola živeli skupa jer mi stari svaki dr. mesec ide u inostranstvo. (razvedeni roditelji). moja mama nam je poklonila pola kuce,ali treba dosta ulaganja,stoga kad god počnem priču o tome on promeni temu,i tako vec duze vreme,i tako mi je pukao film,pa sam mu rekla da sutra idem kod majke u sloveniju(navodno),i tako smo se mi nasli,i ja mu kazem da je neozbiljan i da ga ne mogu videti kao osobu koja bi mogla samnom da izgradi buducnost,samo da bi cula da kaze da ce se promeniti,i tako je on planuo na mene,vratio me kuci. . i prvi put rekao da je gotovo medju nama,(ne znam da li je to zato sto je popio 4 piva,ili. . ?)i tako ja najebah ko zuti :-k da li da mu sutra javim da mi nije ni bilo u planu ici,nakon sto ga malo pustim da se ohladi. . ili da stvarno odem,jer nam nema nade. . pomozite mi   :cry: 

Reci mu ono što si u startu i trebala - istinu. Da ti je stalo, da ne bi volela da ga izgubiš i da si to rekla jer si želela da isprovociraš kod njega promenu.

Ja ne kapiram što vi žene volite da izbegavate direktno sučeljavanje, kad se upravo njim najlakše i najbrže pronalazi rešenje za problem. Normalan razgovor, miran ton uz poštovanje sagovornika i sve može da se reši.  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
Citat
vi žene

nervni napad
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Nokia krntija
To se naravno ne odnosi na tebe, ti si žena s mudima.  Smile

Žemud  Smile Smile
« Poslednja izmena: 16. Nov 2011, 01:02:25 od bookee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
de pitaj devojku koliko imaju godina i dal rade nesto u zivotu, meni nece da odgovori, ti si musko (vizuelno) tebi mozda oce...

a mozda se ogrebes jednog dana i za pola kuce .. budi pametan deckic  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Nokia krntija
sve trčim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
Ljudi,pomažite. . napravila sam oooogrooomno sranje! Smile
imam supeeer dečka,jedini problem je u tome što je malo detinjast,a ja bi htela malo ozbiljnosti,ovako. . godinu i pol smo zajedno,od toga smo pola živeli skupa jer mi stari svaki dr. mesec ide u inostranstvo. (razvedeni roditelji). moja mama nam je poklonila pola kuce,ali treba dosta ulaganja,stoga kad god počnem priču o tome on promeni temu,i tako vec duze vreme,i tako mi je pukao film,pa sam mu rekla da sutra idem kod majke u sloveniju(navodno),i tako smo se mi nasli,i ja mu kazem da je neozbiljan i da ga ne mogu videti kao osobu koja bi mogla samnom da izgradi buducnost,samo da bi cula da kaze da ce se promeniti,i tako je on planuo na mene,vratio me kuci. . i prvi put rekao da je gotovo medju nama,(ne znam da li je to zato sto je popio 4 piva,ili. . ?)i tako ja najebah ko zuti :-k da li da mu sutra javim da mi nije ni bilo u planu ici,nakon sto ga malo pustim da se ohladi. . ili da stvarno odem,jer nam nema nade. . pomozite mi   :cry:  
Verovatno je u pitanju ozbiljnija veza cim ste ziveli zajedno(sad sam ja captain Obvious  Smile )

Ako si htela da ga menjas, trebala si da to uradis postepeno(Tiha voda breg roni  Smile ). Ovako ispada kao da si ti htela da raskines sa njim a da te je on preduhitrio.  Smile Sta ga znam, iz ove tvoje price deluje kao da ti zelis nekog ozbiljnijeg(Thank you captain Obvious, again  Smile ) i da se on po tome ne uklapa u tvoje zelje. Ako mislis da je ipak moguce to ostvariti sa njim zovi ga pa se objasnite. Ako ne mislis, nemoj.

Mada ce te verovatno zvati kada se ohladi.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Citat
. pomozite mi

skrati jezik...malko...
i prije nego nesto kazes razmisli o tezini rijeci...
a sem toga ...ti o svojoj ozbiljnosti i zrelosti...
upravo govoris satom svojom porukom..
napravis sranje...ne razmisljajuci sta moze da se desi...
pa onda pizdis...tu nama i trazis pomoc..
nemoze ti niko pomoci...i ovaj tvoj da je pametan..sutnuo bi te...zauvjek...koji ces mu klinac...
nace on sebi neku nezrelu djevojku... koja ce ga barem postovati...a ne tu mu glumiti neku odraslu ribu..Smile Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Apple 15
Sto?

Pa ona je obezbedila kucu... Od njega se jedino zahteva da ne bude seronja... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Pošalji mu poruku i ako ne dođe znači da nije došao.   (Captain Obvious here   jbg, al' stvarno ne može prostije   )  

Stvar je u tome sto je on mnogo ponosan. . Ne znam sta da mu kazem ako dodje ne znam sta da kazem da utice na njega da se pomirimo. . .  :/  . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia zvrr
I tebe valja upitati -  koliko imate godina? Smile

A preveliki ponos je poguban za ljubav, to da znaš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 14:16:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.