Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 01:53:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rak  (Pročitano 82283 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68
Licno se ne osecam ni uvredjenom, ni prozvanom, kao sto vec rekoh. Medjutim, potenciranje i neotesano ponasanje me iritira. Svoje misljenje svako od nas moze da iznese i na potpuno drugaciji nacin.

Da li uvredom moze da se smatra ukoliko bih rekla: "ju jeee juce je naucio da brise nos mada jos uvek to ne radi kako treba, a danas u procentima postavlja neko sopstveno cinjenicno stanje"?  Smile

Ne bih se ni osvrnula na komentare, da nisam zapazila na par tema upravo slicno ponasanje kao na ovoj... Pa niko od nas nije pokupio svu pamet ovog sveta, niti ce.

Nego da se vratimo temi Smile

Da te pitam, ako se ne osecas uvredjenom .. zasto pokushavas da mi povredish ego recenicama
"moraces da odrastes"
"juce si naucio da brises nos ,a sad si dosao da tvrdish nesto"

Koliko ti mene poznajes, koliko poznajes moju prirdu i moj zivot... ko si ti da mi budes sudija i porota ?
Tolika licimernost, stvarno sramota...

@Marki...

pricao sam za osobe kojima je Ego u raku t.j sunce
Sunce=ego...
i da ne ispadne 90 % to sam ja otkucao u brzini posle sam promenio na nekih 60 % otprilike...
« Poslednja izmena: 19. Sep 2006, 14:59:28 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Aiwass, da si napisao i 99 % meni to isto dodje.

Molim vas nemojte da mi kvarite dan Smile, raspravite to na p.p. kao što reče Andjela. Ovde smo pre svega da nešto naučimo. Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
KAzu neki ljudi da 3 velika M cine svakog raka srecnim (bar sto se zenskih tice)

- Money

- Marriage

- Motherhood

Sto se mog milsljenja tice imam ga na osnovu ne malog iskustva - najbolja drugarica iz jednog perioda zivota i bivsi mentor na faksu su mi bili rakovi. Sto se druzenja tice super su samo kada covek shvati kako funkcionisu i prihvati to kao tako. Organizacija, drzanje obecanja i zavrsavanje posla im nisu jaca strana. LENJI su do zla boga. Sto se tice brige i pozrtvovanja za druge su uvek prvi - prave majke - jedini problem je kada vam nije stalo da imate majku oko sebe.
« Poslednja izmena: 19. Sep 2006, 15:27:13 od decky999 »
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Felis Onza

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23718
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Motorola v3x
evo jos jednog raka. Cinjenica je da sam u podznaku skorpija i da vecina ljudi nikad ne bi rekla da sam rak, ali ipak jesam.  Smile
IP sačuvana
social share

Igraj pametno, igraj sigurno, igraj singl
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ја сам рак/близанац и буквално сам подвојена личност јер имам све најјаче карактеристике оба знака које су неспојиве.
То ме потпуно излуђује. Поготово што уопште не могу да нађем некога ко ми одговара. И како бих кад нас има две?  Smile
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Ја сам рак/близанац и буквално сам подвојена личност јер имам све најјаче карактеристике оба знака које су неспојиве.
То ме потпуно излуђује. Поготово што уопште не могу да нађем некога ко ми одговара. И како бих кад нас има две? Smile

Nije lose sto ti je podznak u Blizancu,Rak ima previse emocija,a Blizancu radi racio,kaze stop suzama Smile

Odgovara ti Strijelac,ili osoba iz inostranstva,visoko obrazovana i uspjesna.Za tebe vazi sto dalje to bolje i Venera i Mjesec su ti u XII kuci,koja predsatvlja velike daljine,kao i vadar sedme Jupiter otisao u Ribe,koje simbolizuju XII kucu...preko sedam mora i preko sedam gora... Smile
« Poslednja izmena: 20. Sep 2006, 19:19:53 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68

Rakovi i ribe nadam se da se ne vredjate, ja sam samo realan i iznosim cinjenice, nemam nista protiv vas ali niko nije savrshen i mora da postoji neko ko ce da ukazuje na lose osobine znakova. Nazalost to mora da budem ja.[/u]

Само ме занима ко те је овластио да то радиш?

Ko je tebe ovlastio da mi zameras ? Ovlastilo me je proucavanje astrologije i iskrenost u onome sto radim.
Gneralizacija je ok za one koji mogu da je razumeju i shvate onako kako treba, a ja kao sto videh jasno napisah 60 % rakova.. znsah ti koliko je ljudi 40 % rakova ovog sveta ?
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Свака част за труд и проучавање, уопште не замерам, само питам!
Мислим да ти је тон мало преоштар за опуштен форум. Smile

Иако сам рак, не проналазим се у тој причи!
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68
Pa ok, niko nije ni rekao da si tu zato sto si rak.. od njih 10-6 jeste 4- nije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

go out...!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
eh vako:ja sam dupli rak :?na moju veliku zalost...i fakat sam tipicni rak:emotivna,promjne raspolozenjda,vidim neke stvari koje ce se desit ,utjecaj snova bla bla bla ,al ne volim sto sam rak:,jednostavno sam toliko emotivna i ranjiva i naka nikaka,a potom jos i drugima "socijalni radnik" tako da upijam i tudje probleme pa ne mogu nakraj sama sa sobom da izadjem,helem....bezzeee skroz ovaj moj znak,svi te handre kako je kome cejf Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 01:53:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.