Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 11:14:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rak  (Pročitano 81852 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68
Razumem tvoju potrebu da odbranish svoj znak. Ne generalizujem na nekoliko primera nego na cinjenicama.  90% vas je takvo..

Zasto ?

Zato sto je polozaj  sunca,  priroda ega. Ego kontrolise vase razmisljanje i praktichno vas  "Fura" planeta. Sva ta prica o "emocijama " je farsa, svi su jednako emotivni samo to pokazuju an drugi nacin. Vodu jednostavno fura ego josh od najranijih godina zivota da su oni kao "emotivci" i sta ja znam, pa su samim tim i patetchni i imaju stav kao da jedino oni imaju Emocije.
Kad god sam pricao sa ribom ili rakom naglasio  je kako je on\ona strashno emotivno bice.

Primer mog poznanika kome je sunce u Raku. Posvadja se sa ribom i samo se okrene i ode. Uvredi se. Dodje sedne na sred parka izdvojen i samo ceka da mu neko pridje. Poznanik mi je pa sam znao da je rak i znao sam za njegovu potrebu i cim sam prisao poceo mi je da se jada i kuka. Znaci iako sam mu bio samo drug\poznanik, znaome je samo iz  grada, Malte ne iz vidjenja...na zdravo zdravo

Dok je recimo drug kojij e bik otisao seo sam i kako mu je ko prisao on ga je terao u picku materinu, zemlja nije zelela da pokaze emocije ali ipak bile su jace od njega.... Dok nije poceo da udara glavom o zid od muke .... tad je skontao da nema poente da nas tera vise. A mnogi koji su mu prisli bili su extremno dobri drugovi za razliku od mene i onog raka iz prvog primera, jedan drugom i smo znali samo imena.

poznanik riba, mislish da ga nikad nisi uvredio jer cuti... ne zali se.. ali u sebi razmislja "kako ga nije sramota, povredio me " i onda na prvu Bam!.. pocne da glumi ludilo da se uobrazava da se lose ponasa prema teb i- jer se oseca povredjeno...

sta zapravo moze da se desi da jedan rak ne bispadao u grupu genralizovanih rakova

Njemu psiha mora da se promeni a psiha moze da se promeni n sl nacine:. 
1. psiha u ranijim godinama moze da se promeni samo ako mu aspekti organizuju neki veliki dogadjaj koji u coveku izaziva veliku promenu, to je jedini nacin. Tako da cisto sumnjam da ne moze da se generalizuje bar za mladje generacije ( do 27 godina minimum )
2.Vremenom, jednostavno ima aspekte koji ga polako vozaju, nema naglasenu vodu.. i vremenom sazri stekne neke osobine i neka drugacija shvatanja i poglede na svet.

Ako odradimo statistiku dobijemo da barem 70 % pripadnika nekog znaka ima minimum glavnih osobina, a glavna osobina vode je stav prema emocijama.. ...*(ja sam malo preterao kada sam rekao 90% na pocetku )

Rakovi i ribe nadam se da se ne vredjate, ja sam samo realan i iznosim cinjenice, nemam nista protiv vas ali niko nije savrshen i mora da postoji neko ko ce da ukazuje na lose osobine znakova. Nazalost to mora da budem ja.
« Poslednja izmena: 18. Sep 2006, 22:59:10 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Aiwi stvarno preterujes i pocinjes da vredjas , ti znas jednog - dvoje koji su takvi, i automatski sve sa istim znakom trpas u istu korpu sa njima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
@Aiwass

Smiri tenzije,mlad si.....

Slusaj,zavisi Raku,gdje mu je Mjesec,Merkur,zar ne?Drugacije ce se ponasati Rak sa Merkurom u Lavu ili Blizancu(ili Mjesecom)nego ako su mu te planete u Raku zar ne?Razmisli malo?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68
Andjo oce, ali koliko je sunce jako na pocetku rodjenja... koliko je ego jak ? Koliko njih ce da ima te trazite ? Ti tranziti ce da ga promene posle 30 ali do trideset on ce da se ponasa tipichno za raka.. 60 % njih

Citat
Aiwi stvarno preterujes i pocinjes da vredjas , ti znas jednog - dvoje koji su takvi, i automatski sve sa istim znakom trpas u istu korpu sa njima.

Ako je ispitivanje losih osobina vredjnje onda strashno gledate na stvari. jedan primer, 2 primera to je tipichna osobina raka...to za emocije.. tipichna mana za 60 posto vodinih znakova ako nisu skoprije.

Mene vredja ljudska laz, mene vredja to sto ljudi nemaju casti, nacin na koji resavaju probleme, netolerancija, nepostovanje... Istrazivanje neceg, pa cak i loseg u coveku nikad nebi trebalo da vredja jer covek u prirodi uvek mora da ima nesto lose a ljudi treba da znaju kako da sa tim izadju na kraj i kako da pokushaju da promene svoje lose osobine da nebi nekog voljenog povredili.

To sto je mnogo ljudi puno sebe da ne mogu da prihvate da nisu perfektni pa ih to vredja... to nije moj problem.

Ako takve stvari vredjaju, idem da tuzim astrologe za klevetu za sve lose sto su rekli o sazvzdjima jarca i strelca posto ta dva na mene najvise imaju uticaja  Smile

p.s

Astrologija je nauka slichna  psihologiji, istrazuje coveka .. a covek se ne sastoji samo od dobrih osobina.
Zasto nikad ne kazete za neku dobru osobinu " e cekaj nemoj da generalizujes" a cim neko iznese losu odmah se bunite
« Poslednja izmena: 18. Sep 2006, 23:08:16 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Get rich! Or die tryin!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 97
Zastava Swedska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 4
Nebi se slozio s tobom Aiwass... Sto se mene tice. E sad, sta ti svakog poznanika iz grada pitas sta je u horoskopu? Posto kazes da ovog sto ti je kukao i ne poznajes toliko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68
Nebi se slozio s tobom Aiwass... Sto se mene tice. E sad, sta ti svakog poznanika iz grada pitas sta je u horoskopu? Posto kazes da ovog sto ti je kukao i ne poznajes toliko.

Sta mene briga sto se ti nebi slozio samnom. Za znake  Uglavnom pogodim, a i pitam sto da ne.. Pamtim situacije pamtim dogadjaje , pamtim ljude i njihovo ponasanje, njihove reakcije. Pa proucavam.

Slushajte me ovako rakovi.. ja sam ukazao na losu osobinu koju 60 % vas ima. Ko se nadje uvredjenim nek resi  problem sam sa sobom, ko se ne nalazi tu nek se proveri 2 nedelje da li je stvarno takav ako nije onda je sve kul. Drugi koji se proveri pa sam sebi dokaze da je takav moze svojevoljno da promeni svoju losu osobinu...imace priliku.
Zato vam je i ukazano na istu.

« Poslednja izmena: 18. Sep 2006, 23:41:51 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Evo jos jednog izrazitog pripadnika ovog znaka.Ja se nerazumem toliko u horoskop pa cu mozda malo da skrenem sa teme.Zasto sve mora da se analizira...niko nije savrsen,da jeste ovaj svet bi bio dosadan,svi su rodjeni sa nekim kvalitetima i nedostacima,a razlike postoje bi se dopunjavale,zato i trazimo partnera koji moze da nadomesti nesto sto mi rakovi nemamo.Po meni...sve se u zivotu uci,pa majku mu i samokontrola emocija.Znam da smo rodjeni da nas u nekim situacijama emocije mnogo guse,ali boze moj,stisnu se zubi i fura se dalje.Mnogim (muskim)rakovima se desava da veze pucaju zato sto ispadaju mlakonje i seka-perse sto vecina devojaka smatra za dosadno posle odredjenog vremena,zna se ko je musko a ko zensko,zato moj savet je da se u svemu postavi neka normalna granica(i davanja i primanja),zlatna sredina.Koliko god to tesko izgledalo raku mislim da bi mnogi rakovi bolje prolazili i mnogo mnogo manje patili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Aiwass moraces jos da odrastes. Pre svega uopste nemam potrebu da branim pripadnike moga znaka, niti bilo kog drugog, niti su me uvredile tvoje opaske. Davno su prestale da me tangiraju razna "pametovanja". Samo sam ti skrenula paznju da ne generalizujes stvari, a sada ti dodatno srecem paznju da ne vredjas ucesnike diskusije, a to radis na skoro svim temama manje/vise. Priznaces da izjava upucena nekome koga ni malo ne poznajes, pa i da ga poznajes: "Sta mene briga sto se ti ne bi slozio sa mnom." nije na mestu. Hocu li reci da je tvoj horoskopski znak drzak, samoziv i bezobrazan? Necu, jer ne generalizujem stvari. Odbijam ti na kucno vaspitanje, kao neko ko je em stariji od tebe, em ume da ispostuje misljenje i mladjih, a i starijih od sebe, za razliku od tebe.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Ne generalizujem na nekoliko primera nego na cinjenicama.  90% vas je takvo..

Zašto se osećate uvredjenim ako vam neko kaže da ste patetični - ako niste?
Ne vidim ništa uvredljivo u poruci koju je postovao Aiwass - on je izneo svoje mišljenje - negativne osobine ovog horoskopskog znaka.
Ja sam u horoskopu Bik- Ribe, moj rodjeni brat je Rak u horoskopu...ne slažem se sa Aiwass-ovim mišljenjem i ne osećam se uvredjenom jer verovatno spadamo u onih 10 % koji nisu takvi.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Licno se ne osecam ni uvredjenom, ni prozvanom, kao sto vec rekoh. Medjutim, potenciranje i neotesano ponasanje me iritira. Svoje misljenje svako od nas moze da iznese i na potpuno drugaciji nacin.

Da li uvredom moze da se smatra ukoliko bih rekla: "ju jeee juce je naucio da brise nos mada jos uvek to ne radi kako treba, a danas u procentima postavlja neko sopstveno cinjenicno stanje"?  Smile

Ne bih se ni osvrnula na komentare, da nisam zapazila na par tema upravo slicno ponasanje kao na ovoj... Pa niko od nas nije pokupio svu pamet ovog sveta, niti ce.

Nego da se vratimo temi  Smile
« Poslednja izmena: 19. Sep 2006, 13:05:58 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 11:14:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.