Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 14:49:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Raj na - zemlji !!!  (Pročitano 15342 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Nista se ti spari sa drugom Kraljevicem i odmah palite preko na neko visoko obrazovanje. Ne razumem sta trazite ovde, sta vas zadrzava...meni da nije dobro i da mrzim moju zemlju otisao bih iz nje.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja svoju zemlju ne mrzim...vi ste u zabludi, samo joj zelim dobro, tako sto cemo se svi pogledati u ogledalo i reci sta je sta i ko je ko. Sudeci po postovima nekih ljudi na ovom forumu, mnogi zive u iluzijama i bajkama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
cg ac
Tvoje razmisljanje je razmisljanje prosecnog Srbina, za svakog ko je objektivan i ko misli dobro svojoj zemlji.

bar je razmisljanje. ne tupi jedno te isto i ne drka po frazama tipa: "objektivan nja nja, misli dobro zemlji nja nja nja, izlazak iz mraka nja nja, treba nam obrazovanje nja nja"

dosadno, jbg. dosadno.  Smile

kakvo dobro zemlji? kojim ti jezikom pricas? sta radis, okopavas zemlju, cistis korov, navodnjavas? stvarno, primili ste tu bezlicnu spiku od svojih idola, pokupili njihove mantre i fraze i onda se cudite sto vas ljudi ne vole... c,c,c...  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Ja mislim da si gori od ustasa!
ja mislim mda je nebitno sta ti mislis.a takodje mislim da bi ispalo da vredjam kada bih ja tebi isto rekao. Smile
bitno je da nam je skolstvo uzas i da su ovi iz DSS-a hteli jos da ukinu teoriju evolucije! Smile
i mislim da je neophodno da se o tome prica i da srbi u drzavi budu svesni koliko rupa imamo.
a ne da se tsimo kako imamo najbolje faxeve na svetu, kako srbin sve zna da radi, kako su nasi radnici priznati u svetu.
moramo da budemo mnogo bolji da bi ista slicno pricali.
Nista se ti spari sa drugom Kraljevicem i odmah palite preko na neko visoko obrazovanje. Ne razumem sta trazite ovde, sta vas zadrzava...meni da nije dobro i da mrzim moju zemlju otisao bih iz nje.

ja volim drzavu u kojoj zivim i zato je neophodno da shvatimo gde smo pukli kako bismo popravili.

rassse, ovo sto ja govorim ni do koga nisam cuo, to je moje misljenje koje vec dugo imam.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Ja svoju zemlju ne mrzim...vi ste u zabludi, samo joj zelim dobro, tako sto cemo se svi pogledati u ogledalo i reci sta je sta i ko je ko. Sudeci po postovima nekih ljudi na ovom forumu, mnogi zive u iluzijama i bajkama.

Ja ne zivim u iluzijama, ja volim moju zemlju svim srcem. Kada se pogledas u ogledalo mozes da vidis samo odraz samoga sebe nema tu ko je ko i sta je sta.
Sudeci po tvojim postovima ti zivis u iluziji i bajci jer previse gledas strane filmove i serije pa mislis da je tamo sve dzabalesku  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23

rassse, ovo sto ja govorim ni do koga nisam cuo, to je moje misljenje koje vec dugo imam.
o, pa ti onda nemas pojma, cova! poslusaj malo dnevnik, procitaj novine, idi na sastanke partije!
pa sve su ti pokrali, sve tvoje misli!  Smile
reaguj druze, opasno te skidaju. ne daj se.  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
rale
ti mozes tako da razmisljas, niko nema nista protiv, ali koliko vidim po tebi, najbolje se prepustiti i ici u pravcu gde te vetar odnese  Smile ....daleko ces dogurati  Smile

Srbiju treba menjati i to je tako. Jedino ako na nekiom buducem referendumu ljudi (vecina) odluci da ne treba nista menjati i da se u Srbiji danas lepo zivi, onda-ok...ali u tom slucaju, nesto nije u redu sa narodom koji u Srbiji zivi.

cg ac
ne bih da komentarisem tvoj post...besmisleno je. Zna se za sta sluzi ogledalo i sta sve covek razmislja pred ogledalom, ali ti ne shvatas neke stvari.

Ti meni pricas o inostranstvu, meni, koja sam toliko godina zivota tamo provela....sta reci?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 

o, pa ti onda nemas pojma, cova! poslusaj malo dnevnik, procitaj novine, idi na sastanke partije!
pa sve su ti pokrali, sve tvoje misli!  Smile
reaguj druze, opasno te skidaju. ne daj se.  Smile
ne idem na sastanke strnke, ne gledam TV, samo citam novine rpeko neta.
zar je cudno daimam iste stavove kao neki funkcioner odr stranke?
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ma ne da je cudno, jezivo je. kao da dolaze na burek sa notesom i olovcicom za uhom. ozbiljno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
ne bih da komentarisem tvoj post...besmisleno je. Zna se za sta sluzi ogledalo i sta sve covek razmislja pred ogledalom, ali ti ne shvatas neke stvari.

Ti meni pricas o inostranstvu, meni, koja sam toliko godina zivota tamo provela....sta reci?

O cemu razmislja, uf kako sam lep, a ne ne ruzan sam....daj kapiram ja te tvoje hipoteticke gluposti ali ne zivim u tom svetu.

Ti koja si toliko zivela preko i kojoj je bilo toliko lepo, zasto si se vratila u ovu Tasmaniju, nobrazovanu itd....zasto???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 14:49:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.391 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.