Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 09:35:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Raj na - zemlji !!!  (Pročitano 15354 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Нико не моће да каже шта је рај на земљи.
Тај који је то писао био је вероватно по целом свету.Али превише је кратко био на свим местима да би видео начин живота,менталитет,културу,традицију и сл..
netacno.

to ne pravi jedan covek, vec grupa lstrucnjaka...koji po struci moraju biti objektivni...
Савко ће за своју државу да каже да му је рај на земљи.То је исто за сав народ,ма где живели.Или бар ће рећи за место где су били пуно пута и успели да се упознају са народом тамо(ја и Македонија).
ali tvoje misljenje nije objektivno

ja necu reci da je srbija raj na zemlji iako je meni ovde ubedljivo najlpse...ovde sam rodjen, odrastao, stekao prijatelje i sl...
ali to nisu kriterijum za raj na zemlji...

vec, kao sto pise, udobnost zivota, lepota okoline, uredjenost, bez djubreta po ulcama(po cemu je bec uas), prijatni ljudi..........................

vids iz bre!!!ovog posta da nisam ni ja mnogo omanuo kada sam rekao da je po meni australija raj na zemlji...

Можда нисам објективан,али 'ајде питај Француза исто то.Наравно да ће рећи да је његов рај у Француској.
naravno...ima i neobjektivnih francuza. slazem se.

ali, ja se trudim da budem objektivan, cak i kada se moje misljenje ne isplatimeni samom...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6

Jedna stvar je ovde veoma zanimljiva. Svi pricaju o AmeriKi i o fenomenalnom zivotu i to naravno, pricaju ljudi sto su bili tamo?! Pa zasto se vracaju u utopiju koja se zove Srbija? Sto nisu ostali? Odu na vikend sa par hiljada dolara i sve je extra. Mnogo je vecih primera kada gastarbajter dodje u Srbiju pa pocne da obrce ture za celu kafanu i da se razmahuje sa evrima, a da kada treba da se vrati nazad, nema para za benzin.....

Ona fora:

Imam 27-29 godina i presao sam cijeli bjeli svijet i pricam kako je do jaja ali sam se vratio u Srbiju da pricam ljudima kako je tamo negde extra....To u fazonu kao Marko Polo ili sta vec?

Ja sam do sada stvorio u Srbiji (sam, meni je tatica, nazalost proleter...) taman toliko koliko je dovoljno za fin i normalan zivot. Naravno, ukoliko se ponudi neki inostrani angazman, otici cu ali je svuda pa i u Srbiji ista stvar. Ako znas da radis, moci ces da zaradis bilo gde. Ako zelis i u Srbiji mozes da zaradis dobre pare (naravno, legalne poslove ako radis).

A to fax i te fore, mozes da ih zavrsis 20. Ako si tuljav, nista ti fax nece znaciti.

Kraljevicu, studiras u Srbiji, osvesti se covece. Idi na Kembridz. Nece biti za tebe granica.....

U inostranstvu sam proveo skoro dve godine, tako da se nisam vratio bez valjanog razloga i bez cilja!

Br.1 Za druge ne znam, ja sam se vratio da zavrsim fax, jer pare za tamo nemam! Veliki broj nasih fakulteta(Diploma VII/1 stepen po starom programu) se u Americi vec ili prevodi kao Master diploma ili mozda imas najvise jos dva ispita da bi tamo dobio istu. Npr. elektrotehnika, informatika(matematika), masinstvo, FTN, ali samo drzavni naravno! Pogotovo sto se tice informatike(programiranja) svuda u svetu je manjak radne snage jer je u pitanju najprogresivnija nauka, a s obzirom da je u pitanju relativno jeftina tehnologija, i mi nista ne zaostajemo za razvijenim svetom, tako da svaki programer moze lako da ode na zapad!
Isto nije, u Americi i obican radnik moze sebi da priusti kradit za lepu pristojnu kucu i solidan automobil! Ovde ne! Inace tamo sam bio sest meseci, i zahvaljujuci tom boravku odlucio sam ipak da ne napustam fax, vec da se vratim zavrsim skolu i picim ponovo tamo! Mada bih voleo da vidim neki napredak ovde, i resim da ostanem, ali ne vidim ni jedan valjan razlog za ostanak za sada!

Br.2 U Srbiji ne mozes da namlatis dobre pare na nauku, za razliku od zapada! Ovde niko naucnike ne jebava ni dva posto dok tamo jedva cekaju da grunu pare na neki projekat, ili istrazivanje, mozda ne tebi ali da kompaniji ciji si ti deo! Drugi razlog zasto ne mozes je autokratizovana Srbija u kakvoj opet zivimo, ako ne saradjujes sa vlastima onda si izdajnik i saboter pa jebavaju do 101 i nazad! Na zapadu ti vlasti placaju za saradnju kao i svaki drugi najobicniji klijent!

Br.3 Naravno da ne vrede ni diplome ni talenat coveku koji bi po ceo dan da zeva i da vata zjala, tu si u pravu! Rekoh vec u USA moras da radis "kao crnac", da bi nesto postigao, lencuge gladuju kao i kod nas! Ali fax ti tamo mnogo znaci, fakultetski obrazovani imaju poprilicno vece plate od ostalih, jer se kompanije bore oko "fakultetlija", postoji trziste rada kao i pravila igra, za razliku od Srbije! Fakultetski obrazovani su temelj svakog razvijenog drustva, tako da su uvek u boljem polozaju od ljudi sa manje obrazovanja!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Citat
Fakultetski obrazovani su temelj svakog razvijenog drustva, tako da su uvek u boljem polozaju od ljudi sa manje obrazovanja!
nasi intelektualci su otisli iz drzave 90ih.
sada u srbiji imamo nesto vise od 7% ljudi sa VSS...i opet nisu an ceni Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Fakultetski obrazovani su temelj svakog razvijenog drustva, tako da su uvek u boljem polozaju od ljudi sa manje obrazovanja!

Zato i ne mozemo da napredujemo! Da li iko misli da je Finska, kao zemlja sa najvise, procentualno govoreci, fakultetski obrazovanih, mogla da napravi NOKIA telefone? Naravno ne! Ali u Finskoj je skoro 50% stanovnistva fakutetski obrazovano! U Srbiji 7%, uzimajuci u obzir da se sada i VSS samtra u fakultetsko obrazovanje! Razvijene zemlje na zapadu imaju u glavnom izmedju 22% i 27% fakultetski obrazovanih! Pa vidite gde mi tu stojimo!
« Poslednja izmena: 26. Avg 2007, 19:35:14 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
pa eto, ti si fakultetski obrazovan, pa blejis na bureku i dizes sebi svoj mladi pritisak..

idi izmisli nesto!!! idi!!!  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
7% u Srbiji i 43% u Svetu..... Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Citat

Zato i ne mozemo da napredujemo! Da li iko misli da je Finska, kao zemlja sa najvise, procentualno govoreci, fakultetski obrazovanih, mogla da napravi NOKIA telefone? Naravno ne! Ali u Finskoj je skoro 50% stanovnistva fakutetski obrazovano! U Srbiji 7%, uzimajuci u obzir da se sada i VSS samtra u fakultetsko obrazovanje! Razvijene zemlje na zapadu imaju u glavnom izmedju 22% i 27% fakultetski obrazovanih! Pa vidite gde mi tu stojimo!
da, ali sada ce ovi nasi da pocnu o tome kako su nasi faxevi daleko bolji od njihovih. Smile
 isto i za nase skole koje imaju isti program vec 30 godina.
uci se ono sto ni jedan strucnjak na svetu ne zna jer ne mora da zna...
nepotrebno znanje.
pa eto, ti si fakultetski obrazovan, pa blejis na bureku i dizes sebi svoj mladi pritisak..

nisam jos...
uskoro...
ne birni se ti za mene. Smile
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ja mislim da si gori od ustasa!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23

nisam jos...
uskoro...
ne birni se ti za mene. Smile
Citat

pa za tebe nisam ni mislio da jesi, sta se trzas odma'  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
cg ac
Tvoje razmisljanje je razmisljanje prosecnog Srbina, za svakog ko je objektivan i ko misli dobro svojoj zemlji.
« Poslednja izmena: 26. Avg 2007, 19:58:38 od maleckaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 09:35:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.