Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Put u rat - Pronađen Kuran iz vremena pre Muhameda  (Pročitano 74831 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Ericsson jeste
Citat
Ne mogu na forumu da tebi navedem nesto sto postoji jer da bih komunicirao sa tobom moram da ukucam reci.
(polako počinješ da kapiraš, a da toga verovatno nisi ni svestan) ne samo na ovom forumu, već i uživo ne bi mogao,bez reči nema DOKAZIVANJA ičega, tako da bi trebalo  da na pitanje ''da li nešto postoji van svesti'' odgovoriš sa BAR ''ne znam'', prihvatio bih i to ''rešenje'',što kaže,da se nađemo na pola puta.mislim,svestan si bar toga,da bez reči/svesti nema dokazivanja,zar ne? to je po meni lakše skapirati  Smile
a ako nema dokaza, onda, naravno, ne smeš da tvrdiš da IMA,pogotovo jer si rob nauke a ona (navodno bar)ništa ne tvrdi bez dokaza

Citat
Jos nesto, pre nego sto su ljudi imenovali pojam - "REC" da oznace verbalnu prezentaciju realnog pojma/objekta, da li to znaci po tebi da ljudi nisu bili u stanju da komuniciraju?
možda su i bili u stanju da nekako komuniciraju ali je to naravno bila nekakva forma vrlo primitivne komunikacije,koja nije imala nikakve veze sa svešću,dakle ''komunikacija''

Citat
Problem je ovde sto se ti igras sa jezikom. A ne filozofijom.
uveravam te da se ''ne igram'' ni sa čim, nije ovo nikakvo ''jezičko'', ''pseudo___'' ili šta ja znam kakvo,već isključivo INTELEKTUALNO ''nadmudrivanje'',ponavljam,najjednostavnija najosnovnija logika i stoga,što možda deluje čudno na prvi pogled ali nije zapravo, najteža za skapirati, baš zato što je toliko ispred nosa,da ljudi to potpuno zanemaruju,potpuno uzimaju zdravo za gotovo i reči i svest toliko nesvesni da ne kapiraju da bez njih ne bi mogli ništa da objasne a kamoli dokažu,dakle baš zato što su toliko sveprisutne svakodnevno da su ljudi u fazonu ''maaa,reč,nie to tolko bitno xDD'' a kad im kažeš ''deder objasni nešto-BEZ REČI'' kažu ''xaxa toe lako,evo simbolima ću/pokretima ruku ili čime već'' nesvesni DA IZA TIH SIMBOLA I POKRETA RUKU STOJE-REČI (recimo (banalno je i da navodim primer al ajde,banalno je i da neko ne kapira da bez svesti nema postojanja/dokaza postojanja), prst uperen ka napred označava upravu tu reč ''napred'';kada ne bi bilo svesti/reči, šta bi značio uperen prst?)

Citat
Realni objekat postoji van tvog saznanja, jer se do sada sa mnogim objektima nisi susreo. Cak i da cujes da Tokijo postoji i da su ga mnogi posetili, da bi ti bio iskren sa sobom, ti licno morash da ga posetish, jer vise verujes svojim culima nego culima drugih ljudi.
ti sad kao da se trudiš da ispadneš veći skeptik od mene  Smile druže, nije poenta ovde i ne radi se o tome ''da li ikada možemo biti sigurni u išta'',nije to tema,već sam ranije objašnjavao, ti objekti sa kojima se ja nisam susreo,odnosno objekti o kojima JA LIČNO nemam svest-ne postoje ZA MENE,već postoje za sve druge ljude KOJI O NJIMA IMAJU SVEST. kaaaako još ne kapiraš nešto toliko prepreprejednostavno?!?  Smile Smile Smile

''Iduci tvojom logikom, covek nikada nista ne moze spoznati, jer se oslanja na svoja cula, koja su nesavrsena, cesto se kvare i nepouzdana su. Jedino sto covek moze ikada da spozna, je da on postoji, jer: Cogito ergo sum.'' ne nego ne može ništa spoznati VAN/BEZ SVESTI. i čudi me da ti imaš taj potpis ''cogito ergo sum'' (mada možda si ga stavio ironično, a da se ne slažeš s tim'' jer upravo je to potpuno ekvivalentno onom ''mom'' ''nema postojanja bez svesti'',samo drugim rečima.misli o tome.ako hoćeš, ako nećeš onda sam džabe piskarao i trošio vreme i trudio se da ti objasnim
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
Samsung S7
Moj potpis oznacava upravo to, da filozofski gledano jedino u sta si siguran, sta jedino mozes spoznati je to da ti postojis. Jer mislis. Sve ostala spoznaja dolazi preko cula. A cula mogu debelo da te varaju.

Radi se o prvenstvu postojanja. Kad ugledas predmet, on vec postoji. Kroz tvoje oci dolazi slika tog predmeta i ti ga pamtish.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Ericsson jeste
svestan si bar toga,da bez reči/svesti nema dokazivanja,zar ne? a ako nema dokaza, onda, naravno, ne smeš da tvrdiš da IMA,pogotovo jer si rob nauke a ona (navodno bar)ništa ne tvrdi bez dokaza
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Cogito ergo sum.'' ne nego ne može ništa spoznati VAN/BEZ SVESTI. i čudi me da ti imaš taj potpis ''cogito ergo sum'' (mada možda si ga stavio ironično, a da se ne slažeš s tim'' jer upravo je to potpuno ekvivalentno onom ''mom'' ''nema postojanja bez svesti'',samo drugim rečima.misli o tome.ako hoćeš, ako nećeš onda sam džabe piskarao i trošio vreme i trudio se da ti objasnim
Potpuno si omašio i jasno je da pored mnogih stvari ne razumeš ni ovo. Cogito ergo sum i Dekartova objašnjenja upravo govore suprotno od stavova koje ti zastupaš. Ono što sam te naveo da dokažeš isto je dokazano kroz ovu Dekartovu frazu. Ako postoji svest mora pre toga da postoji onaj koji može da ima svest. Na osnovu ove Dekartove izjave je postavljena osnova zapadne filozofije u odnosu na jalovost istočne koju ti ovde znao to ili ne zastupaš.  Zato ti je dabisha i kazao da zastupaš budističke tripove o svesti, ali ti se ni u to ne razumeš, pa si odgovorio da to što pričaš nema veze sa budizmom.

Skraćeno: pojama nemaš o temama o kojima govoriš, a hoćeš da učiš druge.

svestan si bar toga,da bez reči/svesti nema dokazivanja,zar ne? a ako nema dokaza, onda, naravno, ne smeš da tvrdiš da IMA,pogotovo jer si rob nauke a ona (navodno bar)ništa ne tvrdi bez dokaza
Bez svesti nema dokazivanja je tačno, ali ništa ne postoji bez svesti je potpuno druga stvar.
Pored svih stvari koje ne znaš, ni semantika ti nije jača strana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
Samsung S7
@abenaz , nastavak ...

Nisam ja rob bilo cega. Jedino cemu "robujem" i sa cim se svakodnevno sluzim je logika.

Ono sto manjka u tvom rezonu je takozvani detektivski posao, odnosno dedukcija.

Kao sto detektiv nije prisustvovao cinu ubistva, pomocu tragova i ostalog, on preko dedukcije dolazi do zakljucka ko je ubica.

Analogno tome, iako u tvom mozgu nema informacija o predmetu koji ce se pojaviti za par sekundi ispred tvojih ociju, i u trenutku kada se predmet pojavljuje tvoje oci salju signal tvom mozgu, da je ispred tebe - bandera. Tvoj mozak uporedjuje sliku bandere koju ima snimljenu u svojoj memoriji sa slikom bandere koja ti se prikazuje kroz oci i pomocu prepoznavanja, mozak registruje banderu. Dedukcijom utvrdjujemo da bandera nije nikako mogla sama od sebe da se stvori, a to nam govori bogato iskustvo u kome ne postoje predmeti koji se tek tako pojavljuju ni iz cega, dakle dedukcijom utvrdjujemo da je bandera vec neko vreme postojala na mestu na kome si ga ti detektovao pomocu cula vida. Dakle logikom smo dokazali da je bandera vec postojala, iako je tvoj mozak registrovao tek kad je ugledao.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Definitivno sam te sabio u ćošak...odmah kreneš da u nedostatku dokaza lupetaš (samo sebi zanimljive) fraze.
: ) Zasto mislis na sebe, a projketujes se na druge? Ja znam da ti volis moje fraze, zato te i cackam na rate. Niti jedan dokaz niti izneo nego udaras po kvazinauci ; )

Citat
Jasno je da si žestoko odlepio od kada sam pokazao da si lažov, i da se tvoje ponašanje na ovom forumu pogoršava iz dana u dan, te je moguće da pokušavaš da zaboraviš i potisneš, to po tebe, očigledno traumatično iskustvo (što ti ja naravno neću dopustiti sve dok se budeš pojavljivao ovde). Tako zaboravljaš da ti je na prvo pitanje već odgovoreno. Neuronauka objašnjava da je svest proizvod neuralnih procesa, a ne da su neuralni procesi fizička manifestacija svesti, što ti bez trunke dokaza naturaš.
Ne, nego si ti lazov. Daj Dokaz da sam lazov? : )
 Mnogo si napet za nekog ko raspolaze "dokazima". Ja ne zelim da ti odes sa teme, jer si pacer, dileja, smesan lik, pogodan za tovarenje : ) Ne brini, pojavljivacu se ovde kad hocu i koliko hocu, a jedan od razloga si i ti ; ) Moze mi se : )
Ne, to bi ti voleo, da je tako kada se radi o svesti, jer bi onda gluposti koje propovedas imale smisla, a to je daleko od toga ; ) Dakle, poreklo svesti se ne zna, za sada, i to je cinjenica.

Citat
Što se tiče druge stvari koja te zbunjuje (naravno ako pričamo o najčešćoj upotrebi reči ljubav) i biologija i psihologija nam govore ono što sam ja naveo. Ako su ti neophodne reference, mogu i to da ti navedem ali nema potrebe zatrpavati forum nečim što možeš da naučiš i sam. Naravno, slobodan si da izneseš dokaze za suprotno.
: ) Ti si ovde jedini zbunjen, a tu smo i da to promenimo. Totalno si prs'o : ) abenaz te rastavlja na sastavne delove.
Rekao si epohalnu glupost da je ljubav "visoko evoluirani mehanizam nagona za održanjem vrste", naravno, po obicaju napises puno teksta, da bi sakrio ocigledan dilentatizam.
Sad idemo dalje: Ako je ljubav to sto si naveo, da li onda i bakterije osecaju ljubav, jer imaju nagon za odrzanjem vrste? : )) Naucicu ja tebe da mislis!!!1389

Naravno, lako se vidi da pitanja koja mu drmaju pilicarnik, samo zaobidje na ladnjaka, jer ga je obuzeo ateJisticki pakao...sta da se radi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Zasto mislis na sebe, a projketujes se na druge? Ja znam da ti volis moje fraze, zato te i cackam na rate. Niti jedan dokaz niti izneo nego udaras po kvazinauci ; )
Psihologija i neuronauka nisu pseudonauke, za razliku od stvari koje ti postavljaš ovde.

Mnogo si napet za nekog ko raspolaze "dokazima". Ja ne zelim da ti odes sa teme, jer si pacer, dileja, smesan lik, pogodan za tovarenje : ) Ne brini, pojavljivacu se ovde kad hocu i koliko hocu, a jedan od razloga si i ti ; ) Moze mi se : )
To ko je napet vidi se kad u nedostatku dokaza počne sagovornika da naziva kojekakvim imenima. U ludosti koja se svakim danom pojačava ti ne vidiš da si ovde počeo da služiš kao neko za podsmeh. Većini je jasno da si samo budala koja svoje frustracije neuspešno pokušava da leči na forumu.

Ne, to bi ti voleo, da je tako kada se radi o svesti, jer bi onda gluposti koje propovedas imale smisla, a to je daleko od toga ; ) Dakle, poreklo svesti se ne zna, za sada, i to je cinjenica.
Ne znaš ti zato što ti fali znanja...to koliko poznaješ nauku pokazuje tvoja izjava da nauka kaže da čovek koristi samo mali % mozga. To radiš samo ti i oni slični tebi . Smiley

: ) Ti si ovde jedini zbunjen, a tu smo i da to promenimo. Totalno si prs'o : ) abenaz te rastavlja na sastavne delove.
Rekao si epohalnu glupost da je ljubav "visoko evoluirani mehanizam nagona za održanjem vrste", naravno, po obicaju napises puno teksta, da bi sakrio ocigledan dilentatizam.
Sad idemo dalje: Ako je ljubav to sto si naveo, da li onda i bakterije osecaju ljubav, jer imaju nagon za odrzanjem vrste? : )) Naucicu ja tebe da mislis!!!1389
Vidiš kako si tupav, ne umeš čak ni da čitaš...zar su bakterije visoko evoluirani organizmi. Možda kad se uporede sa tobom, ali inače ne. Puko si Kristal, kao čaša. Smiley I napravio logičku grešku non sequitur.

Dakle da rezimiramo, pošto je tebi i ovo gore teksta, po sopstvenom priznanju, previše da razumeš. Nisi dokazima osporio da su stvari koje sam kazao naučne istine...a što se tiče laganja, lagao si kao pseto u vezi Entonija Flua.
« Poslednja izmena: 07. Nov 2015, 23:46:23 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Citat
Psihologija i neuronauka nisu pseudonauke, za razliku od stvari koje ti postavljaš ovde.
Opet logicka greska "Trcus Zdrebus est" : ) Gde sam ja rekao da su to pseudonauke? Ja sam rekao da su tvoji pokusaju zamaskiranja neznanja, koristeci nauku i odgvovaranje na ono sto te nepitam - pseudonauka : )

Citat
To ko je napet vidi se kad u nedostatku dokaza počne sagovornika da naziva kojekakvim imenima. U ludosti koja se svakim danom pojačava ti ne vidiš da si ovde počeo da služiš kao neko za podsmeh. Većini je jasno da si samo budala koja svoje fruistracije neuspešno pokušava da leči na forumu.
To ko je napet vidi se kad u nedostatku dokaza počne sagovornika da naziva kojekakvim imenima. U ludosti koja se svakim danom pojačava ti ne vidiš da si ovde počeo da služiš kao neko za podsmeh. Većini je jasno da si samo budala koja svoje fruistracije neuspešno pokušava da leči na forumu. ; )

Citat
Ne znaš ti zato što ti fali znanja...to koliko poznaješ nauku pokazuje tvoja izjava da nauka kaže da čovek koristi samo mali % mozga. To radiš samo ti i oni slični tebi . Smiley
Pa dobro, koliko koristi? : ) Tacan dokaz, izvor, naucnike koji su radili, institucije koje su kredibilne za to itd itd...
Citat
Vidiš kako si tupav, ne umeš čak ni da čitaš...zar su bakterije visoko evoluirani organizmi. Možda kad se uporede sa tobom, ali inače ne. Puko si Kristal, kao čaša. Smiley I napravio logičku grešku non sequitur.
Ti si stvarno pretrpeo sok? : ) Pa gde sam ja rekao da su bakterije visoko evoluirani organizmi? Da li mozes da dokazes da bakterije ne osecaju nesto malik ljubavi? Da li mozes da dokazes to za svaku vrstu na planeti? Ako ne mozes, ti si naucni teletabis...mislim, ne moras, znamo da jesi.
Ti si rekao da je ljubav "visoko evoluirani mehanizam nagona za održanjem vrste", pa me sad zanima, sta ako neko oseca ljubav prema knjizi? Automobilu? Drzavi? Zemlji? Zvezdama? Petljas, ludujes...

Predragunje, slaba vajda od tog tvog atejizma : )
Citat
Dakle da rezimiramo, pošto je tebi i ovo gore teksta, po sopstvenom priznanju, previše da razumeš. Nisi dokazima osporio da su stvari koje sam kazao naučne istine...a što se tiče laganja, lagao si kao pseto u vezi Entonija Flua.
Jos jedna logicka greska: "Zajebus u startus est". Ako postavim neciji tekst na forumu, ne znaci da se sa tim tekstom slazem, zamisli u kakvom bi onda stanju bili administratori foruma, koji stave desetine tekstiva dnevno...bili bi ludji i gluplji od tebe, barem 50% (tesko da mogu vise, jer ti si sampion debiliteta : ) )
Dakle, slagao si kao pas, pokusavajuci da time nesto pokazes?

Evo jos malko materijala za razmisljanje (sta go to tebi znacilo i koliko god to tesko padalo) : )
- Zasto svest ne moze da se posmatra na nacin na koji to mogu materijalni objekti?
- Kako to da, navodno, nesto sto je toliko nematerijalno, kao sto je svest, moze da se javi kao produkt necega toliko nesvesnog kao sto je materija?

Poyy!!1
« Poslednja izmena: 07. Nov 2015, 22:11:42 od 856kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 202
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Citat
Citat
Što su se više produbljavale analize atoma, ustanovljavalo se da atom nije sačinjen samo od protona, neutrona i elektrona, već da posjeduje mnogo kompleksniju, precizniju i savršeniju građu. Čak i najsitnije čestice atoma stvorene su u parovima:
- Naspram protona nalazi se anti-proton.
- Naspram elektrona pozitron.
- Naspram neutrona anti-neutron.

Tvoj tvorac se malo zajebao, a sa njim i muamed

Naime nemaju sve cestice svoje parnjake u anti materiji.

Sem toga te recenice koje ti izdvajas iz te knjige su katastrofalno lose srocene. Pa je mogu iz bilo koje bajke za decu da ti svaku recenicu tumacim da su braca Grim bili super naucnici.
Problem je u tome sto ti ni ne pokusas da razmislis o ovim rijecima i odmah povrsno shvatas.
Kazes da je Muhamed autor kurana, i bez ikakvog osjecaja za uvredu, da je budalastina ali neces ni pokusati da se zapitas odkud u jednoj knjizi staroj toliko vremena govor o stvaranju u parovima.
Kurana: Neka je hvaljen Onaj koji u svemu stvara parove: u onome što iz zemlje niče, u njima samima, i u onome što oni ne znaju! (36:36)"
"I od svega po par stvaramo da biste vi razmislili! (51:49)1
Od kada je poznato da biljke imaju muske i zenske izdanke ?
Citat
Ccc, bash da vidim sta cete da radite, vi pseudo naucnici kad budete procitali da crne rupe ne postoje.
Kuran : "I kunem se mjestom gdje se zvijezde gube, a to je, da znate, zakletva velika. (56:75-76)"
I dalje ce posstojati "mjesto"gdje se zijezde gube, i uvjek ce to mjesto izazivati paznju naucnika jer je u Kuranu tko naglaseno ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Citat
Opet logicka greska "Trcus Zdrebus est" : ) Gde sam ja rekao da su to pseudonauke? Ja sam rekao da su tvoji pokusaju zamaskiranja neznanja, koristeci nauku i odgvovaranje na ono sto te nepitam - pseudonauka : )
Ne pitam se piše odvojeno...nepismeni.Toliko o neznanju.
Opet lažeš, u vezi objašnjenja koja si tražio si pominjao kvazinauku što je isto što i pseudonauka (potvrdjuješ prethodnoim postom).
Nisi ni pokušao da osporiš ono što nauka dokazuje, a protivno je tvojim stavovima.

Citat
To ko je napet vidi se kad u nedostatku dokaza počne sagovornika da naziva kojekakvim imenima. U ludosti koja se svakim danom pojačava ti ne vidiš da si ovde počeo da služiš kao neko za podsmeh. Većini je jasno da si samo budala koja svoje fruistracije neuspešno pokušava da leči na forumu.
To ko je napet vidi se kad u nedostatku dokaza počne sagovornika da naziva kojekakvim imenima. U ludosti koja se svakim danom pojačava ti ne vidiš da si ovde počeo da služiš kao neko za podsmeh. Većini je jasno da si samo budala koja svoje fruistracije neuspešno pokušava da leči na forumu. ; )
Opet primitivni majmun imitira čoveka.

Pa dobro, koliko koristi? : ) Tacan dokaz, izvor, naucnike koji su radili, institucije koje su kredibilne za to itd itd...
Čovek koristi 100% mozga. Barry Gordon, Johns Hopkins School of Medicine in Baltimore. Još kaže da su oni koji navode da nauka kaže da čovek koristi mali procenat mozga nesigurni u svoj mozak. To tebe definitivno opisuje.

Ti si stvarno pretrpeo sok? : ) Pa gde sam ja rekao da su bakterije visoko evoluirani organizmi? Da li mozes da dokazes da bakterije ne osecaju nesto malik ljubavi? Da li mozes da dokazes to za svaku vrstu na planeti? Ako ne mozes, ti si naucni teletabis...mislim, ne moras, znamo da jesi.
Ja nisam ni kazao da si ti to rekao. Moje pitanje je bilo izazvano tvojim glupim pitanjem.
Mogu...bakterije nemaju hormone koji su neraskidivo vezani za ljubav. Ali ti tako neobrazovan da to ne možeš da znaš.

Ti si rekao da je ljubav "visoko evoluirani mehanizam nagona za održanjem vrste", pa me sad zanima, sta ako neko oseca ljubav prema knjizi? Automobilu? Drzavi? Zemlji? Zvezdama? Petljas, ludujes...
Već si me to pitao, zaboravio si da si dobio odgovor. Ja sam objasnio o upotrebi pojma o kojem govorim. A ti od muke ne možeš ništa drugo da uradiš nego da spamuješ ovu temu.

Jos jedna logicka greska: "Zajebus u startus est". Ako postavim neciji tekst na forumu, ne znaci da se sa tim tekstom slazem, zamisli u kakvom bi onda stanju bili administratori foruma, koji stave desetine tekstiva dnevno...bili bi ludji i gluplji od tebe, barem 50% (tesko da mogu vise, jer ti si sampion debiliteta : ) )
Dakle, slagao si kao pas, pokusavajuci da time nesto pokazes?
Opet lažeš, tvoja reakcija nakon teksta koji si postovao pokazuje da si spreman da postuješ bilo šta samo ako misliš da ti na neki način podržava tvoj stav. Zato ti je Makros i napisao da sam te rastavio na delove, što ne možeš ni njemu ni meni da oprostiš, pa lupetaš ovde i ponavljaš isto kao da te plaćaju po poruci. Nedavno si slagao da nauka tvrdi da čovek koristi mali procenat mozga. Nisi nikoga citirao. Nije bitno da li sam lažeš ili prenosiš tudje laži koje koristiš.

Evo jos malko materijala za razmisljanje (sta go to tebi znacilo i koliko god to tesko padalo) : )
- Zasto svest ne moze da se posmatra na nacin na koji to mogu materijalni objekti?
- Kako to da, navodno, nesto sto je toliko nematerijalno, kao sto je svest, moze da se javi kao produkt necega toliko nesvesnog kao sto je materija?
Gde je dokaz da ne može? Ako pitaš zašto ne može, prvo pokaži dokaz da ne može.
Ko kaže da je svest nešto nematerijalno? Nauka dokazuje da su osnove svesti materijalne.
Da li i ako da zašto misliš da se nešto svesno ne može javiti iz nesvesnog?
« Poslednja izmena: 08. Nov 2015, 07:36:37 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.