Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Put u rat - Pronađen Kuran iz vremena pre Muhameda  (Pročitano 74720 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung 
Daj inicio ne pravi se blesav. Dobro znaš šta se desilo sa Marsom. Ugasilo mu se jezgro, izgubio magnetno polje, solarni vetrovi mu zbrisali atmosferu, pa voda nije mogla da se zadrži.

Evo i link. Znam da ne ceniš puno NASU, ipak je ona američka agencija, ali evo

www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2015&mm=11&dd=05&nav_id=1059780
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.11.1
Browser
Safari 601.2.7
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Ericsson jeste

Citat
Zato što je da bi svest funkcionisala prvenstveno neophodno da sama postoji i da bi opazila npr neki objekat neophodno da taj objekat postoji.
ja rođo nikada nisam ni rekao da svest može da ne postoji a da funkcioniše, da svest ne mora da postoji da bi postojala,ili koju već besmislicu pokušavaš da mi naturiš.ponavljam po stoti put,nebitno je šta prethodi čemu,šta je starije kokoška ili jaje,šta je nastalo prvo reč ili svest,da li je prvo ''nastalo'' postojanje (zar ti ne zvuči debilno sama ta konstrukcija) tj da li je prvo postojanje počelo da postoji  Smiley 1 ili svest/reč; poenta je da jedno bez drugog ne funkcioniše,nema postojanja bez svesti i nema svesti bez postojanja, ako ti mene sve vreme ne zekiš malo i STVARNO,izistinski, nisi u stanju nešto tako..ne mogu ni da nađem reč koja bi opisala tu jednostavnost..prepreprebanalno-očigledno jednostavno shvatiš..zaista mislim da si imbecil, bez ikakve potrebe da vređam,ali ne vidim drugo objašnjenje tvog mentalnog stanja.
btw jednom sam pročitao vrlo zanimljivu stvar negde,kaže ''To šta i kako stvarno postoji bez tebe, o tome je najbolje ne razmišljati, jer vec i sama ideja postojanja ima sadržaj koji si joj upravo ti (i oni koji su u tome zajednicki sudelovali) dao i koji, najverovatnije, bez tebe (i nas) nema.'',pozivam te da i o tome razmisliš,iako znam da nema svrhe

Citat
Ti bez svesti ne možeš da opaziš neki objekat, ali to ne znači da on ne postoji.
ali ne znači ni da postoji,zar ne?

a što se tiče ovoga s filozofijom,mislio sam pre svega na ovo što si rekao ''Na osnovu ove Dekartove izjave je postavljena osnova zapadne filozofije u odnosu na jalovost istočne koju ti ovde znao to ili ne zastupaš.'' da li si ti uopšte IOLE upoznat sa BILO KAKVOM filozofijom, ne samo zapadnjačkom? jer da jesi (bar sa potonjom),čudi me da ne znaš (ili si pak možda zaboravio) da su upravo njeni najistaknutiji predstavnici, kant i šopenhauer recimo (ako si čuo za njih uopšte) dokazali i pokazali da bez svesti ništa ne postoji (odnosno,''postoje'' ''stvari po sebi'',što će reći van domašaja ljudske spoznaje,sasvim sigurno ne postoji npr ''slon'' bez reči/pojma ''slon'',znači slon (kada ne bi postojala svest) ne bi bio slon već ko zna šta,nešto potpuno nesaznatljivo za nas, itd;znam da ne kapiraš vrv al jbg);a ti si tvrdio suprotno u toj smehotresnoj izjavi,čime si dokazao da pored logike, ne barataš najbolje (čitaj:nikako) ni sa filozofijom..pa me zanima zašto se mešaš odnosno govoriš o stvarima o kojima PREOČIGLEDNO nemaš pojma  Smile inače,ti si taj koji ovde hrani ego/ne sme da prizna da je pogrešio zbog ega,a ne ja,ja uvek priznam kad pogrešim u nečemu (kao dokaz može poslužiti recimo pre više od godinu dana kada sam se sa ajfijem raspravljao,i preko poruka  i ovde,potpuno na isti način kao ja i ti sad,ja sam tada bio u ulozi tebe,odnosno bio potpuno nesvestan funkcionisanja stvarnosti,a ti si sad kao ja pre godinu dana;trebalo mi je par meseci da skapiram potpuno šta je on mislio pod onim njegovim čuvenim ''bez reči ništa ne postoji'',i kada sam napokon shvatio,rekao sam ''ok,pogrešio sam,bio sam u krivu'',kao što i sada to izjavljujem)

može link tog ''objašnjenja'' o dekartu, čisto da se još malo ismejem (jer se ''bavim'' filozofijom bukvalno ceo život,odnosno iščitavam i proučavam filozofska dela i mislim da nema iole vrednog dela koje nisam pročitao,a znam da ćeš mi dati neki link od nekog ''genija'',pseudonaučnika ili u ovom slučaju pseudofilozofa koji lupeta nešto što veze s mozgom nema)
« Poslednja izmena: 08. Nov 2015, 00:35:34 od abenaz »
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung 
Da pitam ponovo.

Bakterije su otkrivene krajem 17. veka, kad su ljudi napravili prve mikroskope. Ime su dobile vek ipo kasnije.
Koji je tačan trenutak njohovog nastanka. Kad su spažene ili imenovane?

Pošto znamo da su bolesti postojale i znatno ranije, šta je bio uzrok bolesti pre nego su bakterije uvedene u postojanje? Možda demoni? To je bilo ustaljeno mišljenje u nekim ranijim epohama.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.11.1
Browser
Safari 601.2.7
mob
I-mate 30 Pro
Zli dusi su usli u tebe... Smile

Postao si subjekt inkvizicije...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Ericsson jeste
Da pitam ponovo.

Bakterije su otkrivene krajem 17. veka, kad su ljudi napravili prve mikroskope. Ime su dobile vek ipo kasnije.
Koji je tačan trenutak njohovog nastanka. Kad su spažene ili imenovane?

Pošto znamo da su bolesti postojale i znatno ranije, šta je bio uzrok bolesti pre nego su bakterije uvedene u postojanje? Možda demoni? To je bilo ustaljeno mišljenje u nekim ranijim epohama.
bakterije su nastale onda kada je svest (a putem nekih materijalnih dokaza valjda) rekla da su nastale. tada u 17. veku,pre nego što su dobile naziv ''bakterije'' postojale su pod drugim nazivom,kojim već,sa time nisam upoznat,možda mi ti možeš reći,ali to nije ni bitno,bitno je da su imale IME/NAZIV/REČ

uzrok bolesti je, kao i u malopređašnjem slučaju, ono što je rečima/svešću definisano kao uzrok bolesti. ne znam odakle ti ova glupost sa ''demonima'', je l ti to hoćeš da kažeš da sam ja igde implicirao da su pre pojave svesti uzroci bolesti ili bilo čega drugog bili nekakvi demoni?!?
a tebe bih, pošto ''ne veruješ'' da ništa ne postoji bez reči, kao i onu dvojicu, pozvao da mi dokažeš ama biiiilo šta-BEZ REČI/SVESTI. ili, ako ti je lakše, da se sam setiš a potom mi navedeš bar jedan predmet/biće/pojavu/bilo šta ikad,ŠTO NEMA ZA SEBE VEZANU REČ,odnosno,možda bolje zvuči,ŠTO NIJE DEFINISANO/ODREĐENO REČIMA.kada ti to uspe,zovi komitet za dodelu nobelove nagrade  Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 42.0
ja rođo nikada nisam ni rekao da svest može da ne postoji a da funkcioniše, da svest ne mora da postoji da bi postojala,ili koju već besmislicu pokušavaš da mi naturiš.
Ja nisam ni kazao da si to rekao, ti si se složio da sa tim da svest mora da postoji da bi funkcionisala. To što nisi sposoban ili nisi spreman da izvedeš zaključak iz toga je tvoj problem.

ponavljam po stoti put,nebitno je šta prethodi čemu,šta je starije kokoška ili jaje,šta je nastalo prvo reč ili svest,da li je prvo ''nastalo'' postojanje (zar ti ne zvuči debilno sama ta konstrukcija) tj da li je prvo postojanje počelo da postoji  Smiley 1 ili svest/reč; poenta je da jedno bez drugog ne funkcioniše,nema postojanja bez svesti i nema svesti bez postojanja, ako ti mene sve vreme ne zekiš malo i STVARNO,izistinski, nisi u stanju nešto tako..
Naravno da je bitno šta je postojalo pre. O tome se godinama vodila debata dok nedvosmisleno nije dokazano da je prvenstvo postojanja temeljna istina. Dok spavaš imaš li svest o sopstvenom postojanju i da li tada postojiš?

ne mogu ni da nađem reč koja bi opisala tu jednostavnost..prepreprebanalno-očigledno jednostavno shvatiš..zaista mislim da si imbecil, bez ikakve potrebe da vređam,ali ne vidim drugo objašnjenje tvog mentalnog stanja.
Tvoje mišljenje je irelevantno, jer se više puta pokazalo da ne poznaješ ni logiku, ni filozofiju ni bilo šta o čemu govoriš. Pritisnut dokazima prelaziš na uvrede, govoriš o sagovorniku ono što je ranije pokazano za tebe i tešiš se da si odbranio sopstveni stav.

btw jednom sam pročitao vrlo zanimljivu stvar negde,kaže ''To šta i kako stvarno postoji bez tebe, o tome je najbolje ne razmišljati, jer vec i sama ideja postojanja ima sadržaj koji si joj upravo ti (i oni koji su u tome zajednicki sudelovali) dao i koji, najverovatnije, bez tebe (i nas) nema.'',pozivam te da i o tome razmisliš,iako znam da nema svrhe
Da li si ti toliko obuzet prostim kucanjem da ne vidiš da te ova rečenica upravo poziva da ne razmišljaš?

Citat
Ti bez svesti ne možeš da opaziš neki objekat, ali to ne znači da on ne postoji.
ali ne znači ni da postoji,zar ne?
Ne znači nužno da postoji, ali to nije poenta rečenice. Po običaju si potpuno (a možda i namerno) omašio smisao. Dok spavaš nisi svestan vazduha u prostoriji. Da li taj vazduh postoji ili ne?

a što se tiče ovoga s filozofijom,mislio sam pre svega na ovo što si rekao ''Na osnovu ove Dekartove izjave je postavljena osnova zapadne filozofije u odnosu na jalovost istočne koju ti ovde znao to ili ne zastupaš.'' da li si ti uopšte IOLE upoznat sa BILO KAKVOM filozofijom, ne samo zapadnjačkom?
Očigledno mnogo više nego ti jer nisam pogrešno protumačio Dekarta, poput tebe i identifikovao sam ono što tebi nije bilo jasno,a dabisha ti je ukazao na to.

jer da jesi (bar sa potonjom),čudi me da ne znaš (ili si pak možda zaboravio) da su upravo njeni najistaknutiji predstavnici, kant i šopenhauer recimo (ako si čuo za njih uopšte) dokazali i pokazali da bez svesti ništa ne postoji (odnosno,''postoje'' ''stvari po sebi'',
Šopenhauer i Kant su je idealisti, njihova mišljenja su u direktnom sukobu sa realizmom. Ništa oni nisu dokazali, filozofija ništa ne vredi ako je u sukobu sa logikom i novim naučnim saznanjima. Zato je i Vitgenštajn napustio Šopenhauerov pravac i kazao da je Šopenhauerov um jako banalan...tamo gde pravo razmišljanje počinje je njegov kraj. Jednako važi i za tebe.

Čitaš li ti šta pišeš? Dokazali da bez svesti ništa ne postoji osim ono što samo po sebi postoji.

Inače ti koji navodno proučavaš filozofiju ceo život, ne spominješ da je Šopenhauer govorio o slaganju svoje filozofije sa Budizmom. Pa kad ti dabisha pomene Budizam, ti , koji si svoje stanovište uporedio sa Šopenhauerom, kažeš da nema veze sa Budizmom. Smiley Šopenhauer je znao, a ti nemaš pojma da je stanovište koje zastupaš analogno idejama Budizma i Hindiuizma.
Tanak si za ovakvu vrstu rasprave. Običan si šarlatan koji sa argumentum ad nauseam pokušava da istrera svoje.

može link tog ''objašnjenja'' o dekartu, čisto da se još malo ismejem (jer se ''bavim'' filozofijom bukvalno ceo život,odnosno iščitavam i proučavam filozofska dela i mislim da nema iole vrednog dela koje nisam pročitao,a znam da ćeš mi dati neki link od nekog ''genija'',pseudonaučnika ili u ovom slučaju pseudofilozofa koji lupeta nešto što veze s mozgom nema)
Previše pretpostavljaš, zato i grešiš toliko. Evo, da ti ne bude komplikovano daću ti u najprostijoj formi koju sam našao.

http://www.phrases.org.uk/meanings/cogito-ergo-sum.html
http://www.britannica.com/topic/cogito-ergo-sum
Ono što misli mora prvo da postoji. Postojanje prethodi mislima/rečima/svesti. Entitet može da ima misli samo ako pre toga postoji.

Isto tako objekat koji um opaža mora da postoji pre nego što um postane svestan tog postojanja. Da li možeš to da demantuješ?
« Poslednja izmena: 08. Nov 2015, 12:55:57 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80

Ne pitam se piše odvojeno...nepismeni.Toliko o neznanju.
Za tebe mogu kako hocu ; )

Citat
Opet lažeš, u vezi objašnjenja koja si tražio si pominjao kvazinauku što je isto što i pseudonauka (potvrdjuješ prethodnoim postom).
Nisi ni pokušao da osporiš ono što nauka dokazuje, a protivno je tvojim stavovima.
Ne, nego to radis ti : ) Mastas, tupis, pises kilometarske postove, da bi zamskirao muku i neznanje : )
Takodje,ako te pitam jedno, zasto odgovaras na drugo?

Citat
Opet primitivni majmun imitira čoveka.
Dzaba, kad je taj covek gluplji od tri majmuna : )

Citat
Čovek koristi 100% mozga. Barry Gordon, Johns Hopkins School of Medicine in Baltimore. Još kaže da su oni koji navode da nauka kaže da čovek koristi mali procenat mozga nesigurni u svoj mozak. To tebe definitivno opisuje.
I na tarabi svasta pise : )

Citat
Ja nisam ni kazao da si ti to rekao. Moje pitanje je bilo izazvano tvojim glupim pitanjem.
a moj odgovor, tvojom glupom kontatacijom u vezi pitanja : )
Citat
Mogu...bakterije nemaju hormone koji su neraskidivo vezani za ljubav. Ali ti tako neobrazovan da to ne možeš da znaš.
Mnogo si neobrazovan : ) Ne vazi za sve bakterije da nemaju hormone

Citat
Već si me to pitao, zaboravio si da si dobio odgovor. Ja sam objasnio o upotrebi pojma o kojem govorim. A ti od muke ne možeš ništa drugo da uradiš nego da spamuješ ovu temu.
Ne, ja nisam dobio odgovor, nesto si nalupetao po obicaju. : ) Ja te pitam, "da li su glup", ti odogovoris "ja sam Predragunj"...
Za tebe je ljubav, kako si vec od muke poceo da bulaznis "visoko evoluirani mehanizam nagona za održanjem vrste", pa sam ti pokazao da ljubav nije striktno vezana za coveka i odrzanje vrste. Da te podsetim : )

Citat
Opet lažeš, tvoja reakcija nakon teksta koji si postovao pokazuje da si spreman da postuješ bilo šta samo ako misliš da ti na neki način podržava tvoj stav.
Logicka greska "Sjebus mozgus". To je tvoja interpretacija, tvoj dozivljaj onoga sto sam ja hteo. Ne mzoes da dokazes da je to tako : )
sve sto radis jeste da pises kilometarske postove i mislis da neko to cita, samo da bi zamaskirao sopstvenu glupost i idiotizam, samo da bi nekako nasao put da to makar malo lici na ono sto podrzava tvoj stav : )

Citat
Zato ti je Makros i napisao da sam te rastavio na delove, što ne možeš ni njemu ni meni da oprostiš, pa lupetaš ovde i ponavljaš isto kao da te plaćaju po poruci.
Cekaj, jel to bio Raven ili Makros? : ) Postajes senilan od kako sam te uvatio u masinu? : ) Niko ti nije kriv sto si prilicno Tupav, ali te ovde rastavljamo na sastavne delove? : )

Citat
Gde je dokaz da ne može?
Zato sto se svest ne moze izmeriti na nacin na koji se to radi sa materijom : )
Citat
Ko kaže da je svest navodno nešto nematerijalno?
Nije bitno ko kaze, pocni da mislis svojom glavom, tu smo da ti olaksamo proces.
Ako nije nematerijalno, sta je? : ))

Citat
Da li i ako da zašto misliš da se nešto svesno ne može javiti iz nesvesnog?
To si pokusao da reformulises pitanje, odnosno da ga skratis : )) Jasno pise da je svest produkt neceg nesvesnog, kao sto je materija.

Evo, ponovo pitanja za tebe, lepo sedni, odvoji vremena koliko ti treba, pa napisi odgovor, a ne nevesto da na pitanjem odgovoras pitanjem, kao poslednji idiot : )

Pitanja:
- Zasto svest ne moze da se posmatra na nacin na koji to mogu materijalni objekti?
- Kako to da, navodno, nesto sto je toliko nematerijalno, kao sto je svest, moze da se javi kao produkt necega toliko nesvesnog kao sto je materija?

Sta u psihologiji oznacava "svesno" i "nesvesno"? : )

Kada to zavrsis, idemo dalje... : )

Poyy!!!1
« Poslednja izmena: 08. Nov 2015, 08:09:19 od 856kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Poyy!!!
Evo, pošto navodiš da pišem "kilometarske postove" ne moram da konstantno citiram kako bulazniš i spamuješ temu, te ću citirati samo ovo iznad da opišem tvoje stanje.

Višestruki znaci uzvika su siguran pokazatelj bolesnog uma.

EDIT
Jesam u brzini pogrešno identifikovao Ravena kao Makrosa i tu se obojici izvinjavam.
Greška, naravno nije posledica senilnosti kako ti tvrdiš, već umora nakon celonoćnog provoda sa gospodjom za koju si potvrdio da kod nje može i na rate.

Ali, nisam kao ti kazao da nauka tvrdi da čovek koristi par procenata od ukupne moguće aktivnosti mozga.
Moja greška je tehničke prirode, a tvoja izjava pokazuje duboko nepoznavanje naučnih istina i spremnost da se o njima govore laži.
Koliko si neozbiljan i samo si tu da pišeš koješta, pokazuješ kad zatražiš informacije o nečemu (kao npr. o procentu upotrebe mozga kod ljudi), a onda ih ignorišeš.

Zato ćeš odgovore na pitanja koja postavljaš ( a nisu usko vezana za temu) dobiti kad dokažeš da možeš normalno da se ponašaš i vodiš diskusiju.
To ćeš postići onda kada prestaneš da se ponašaš kako je  opisano u poruci ispod.
Naravno, i dalje ću ukazivati na to kad nešto slažeš ili pogrešiš.
« Poslednja izmena: 08. Nov 2015, 13:21:00 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
Samsung S7
@Kristal

Citat
Ne vazi za sve bakterije da nemaju hormone

Bakterije nemaju hormone. Mogu da proizvedu hormone, ali ih upotrebljavaju van sebe. U telu svog domacina.

=====================================
Pored ovoga gore, ti covece ne mozes da pratis tok diskusije. To je zato sto dodjes, iseres nesto i odleprsas. A jedino reagujes kad te neko isproziva.

@abenaz

Citat
poenta je da jedno bez drugog ne funkcioniše,nema postojanja bez svesti i nema svesti bez postojanja

Ovo drugo je tacno. Ovo prvo je kompletno nelogicno. I to ti je dokazano vise puta.
« Poslednja izmena: 08. Nov 2015, 13:48:38 od bluesoniq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.