Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Psiholoska podela ljudi prema vrsti muzike koju slusaju  (Pročitano 17093 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
LG G3
Ne,al kad već prozivaš nekog da je neobrazovan,onda je red da bar ti budeš obrazovan i što je još bitnije pismen  Smile a psimensot je odlika obrazovanja  Smile

I zašto Vi hipici i ekseraši imate fobiju od ljdui iz ruralnih delova?Da možda nije zato što su Vaši preci došli iz neke zapizdine pa VAm to kvarri ekseraški CV,pa se zdušno gadite na ruralne delove naše zemlje?
« Poslednja izmena: 20. Sep 2015, 19:33:52 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.85
"Have you heard about the word?"

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
Samsung S7
Ne,al kad već prozivaš nekog da je neobrazovan,onda je red da bar ti budeš obrazovan i što je još bitnije pismen  Smile a psimensot je odlika obrazovanja  Smile

I zašto Vi hipici i ekseraši imate fobiju od ljdui iz ruralnih delova?Da možda nije zato što su Vaši preci došli iz neke zapizdine pa VAm to kvarri ekseraški CV,pa se zdušno gadite na ruralne delove naše zemlje?

Prvo, odkud ti to da sam hipik? Drugo, pomenuo sam tekstove narodnjaka kao referencu na to ko to slusa. Pa necu valjda da se lozim na "Moje selo, lepse od Pariza" i "Coban tera ovcice".

A ti, rodjo, ako si iz ruralnih krajeva nase lepe republike, samo da ti je na ponos i diku sto si uspeo u zivotu; kompjuter i internet od nedavno i ceo svet je vas.

P.S.
Nadam se da ce gornji tekst zadovoljiti tvoje visoke kriterijume ocenjivanja moje pismenosti i da ces cim zavrsis srednju skolu otici na Filoloski fakultet, da postanes rektor.
« Poslednja izmena: 20. Sep 2015, 21:22:39 od bluesoniq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
Samsung SGH-E590
E si mi boban? Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 40.0

Prvo, odkud ti to da sam hipik? Drugo, pomenuo sam tekstove narodnjaka kao referencu na to ko to slusa. Pa necu valjda da se lozim na "Moje selo, lepse od Pariza" i "Coban tera ovcice".

A ti, rodjo, ako si iz ruralnih krajeva nase lepe republike, samo da ti je na ponos i diku sto si uspeo u zivotu; kompjuter i internet od nedavno i ceo svet je vas.

P.S.
Nadam se da ce gornji tekst zadovoljiti tvoje visoke kriterijume ocenjivanja moje pismenosti i da ces cim zavrsis srednju skolu otici na Filoloski fakultet, da postanes rektor.

Pokazao si elementarno neznanje kad si uporedio novokompovanu i izvornu narodnu muziku. Niko nikog ne tera ni na šta pa čak ni na poznavanje svog kulturnog nasleđa što naravno ne znači da se od njega pravi sprdačina. Možda sam preoštar, možda je u pitanju lapsus a ne neznanje.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
Samsung S7
@Zoran, nisam tebi replicirao nego evilbloodu.

No, kad si vec uspeo da dovedes u rezonancu slusanje (izvorne)narodne muzike sa patriotizmom, moj odgovor je i dalje isti. Blage veze nema jedno sa drugim. U pitanju je ukus, odnosno neukus. I ako se mnogi uzive u tekstove, a ne samo melodiju, onda u meni ne budi nikakve emocije "Od izvora dva putica" i "Pracnuo se sarancic".

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
LG G3

P.S.

Pa jesi hipik ne možeš to da sakriješ  Smile Kako bi bilo lepo da da Vi moderni odete da živite tamo gde nema harmonike,gusala i sličnih ruralnih istrumenta i ostavite nas ruralne da uživamo.

Ne znam šta ej to u svakom metalcu,hipiku i otsalim ekserašima da idu okolo i pljuju narodnjake,ali konstantno.Više pričaju kako narodnajci ne valjaju nego što pričaju o metalu i ostalim ekseraškim stvarima  Smile Očigledno neki kompleks da se napraviš urbaniji nego što jesi pa se štrecaš čim čuješ enki narodni foršpil.

Evo jedne godine u Pranjanima na rakijadi bili neki bajkeri metalci,da vidiš kako piju uz harmoniku i sam čovek kaže mogu ja da slušam metal,a l ne mogu rakiu uz nega da pijem.Koliko pravih ljdui sa kladrme srćem po kafanam,ljudi jesu hipici,rokeri šta već al nemaju problem da sede u kafani dok se vrti

https://youtu.be/zSfCIQKSYb8

Nego Vi wanna be al sam urban,imate kompleks da Vam se ne provale ruralni koeni pa kao što rekoh zdušno se boriti protiv ruralaca.

Al džabe ispadaš veći seljak od onih protiv kojih se boriš  Smile

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
Samsung S7
Citat
Kako bi bilo lepo da da Vi moderni odete da živite tamo gde nema harmonike,gusala i sličnih ruralnih istrumenta i ostavite nas ruralne da uživamo.

Ja i jesam ziveo ovde gde nije bilo tog odvratnog zvuka. Narodnjaci su dosli u moju kucu/grad. Ja nisam sigurno isao u Donje Kupinovo, Belo Pranje i Surdulicu da vam pustam GOA Trance.

U to ime:

« Poslednja izmena: 21. Sep 2015, 13:59:34 od bluesoniq »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Ček, ček, ček... narodnjaci su došli u tvoju kuću/grad, ali je GOA Trance nativna muzika tvog rodnog mesta?

Ako si toliko posvećen očuvanju urođeničke muzike tvog rodnog grada, ovo je za tebe:

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
Samsung S7
Pisao sam malopre dugacak post, pa mi se sjebalo.

Bole me levo uvce za bilo chije korene i tradiciju. To me ne definishe. Ko se dobro oseca u svom plenensko/choporativnom okruzenje, i zebe mu dupe u tudjoj sredini, taj nek slusa sta god hoce. Ali ne moze meni da namece sopstvene vrednosti i nacin zivota.

Kad smo vec kod rodnog grada:

i jos...

Da ti ruke pruzi, da ti srce da...

e onda smo bili najebali, dodjese svi i donesose svoju muziku sa sobom
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.