Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Psiholoska podela ljudi prema vrsti muzike koju slusaju  (Pročitano 17217 puta)
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
Samsung S7
@YWatt

Cijom glavom sam razmisljao leba ti, nego svojom? Sta sad? Imam dve glave, pa jednu koristim interno, a drugu da pisem postove na forumu?

Kad sam napisao da sam tata, to i jesam. Imam decu. Ne tata za muziku, kako si ti shvatio.

@Evile,

evile, evile, majkin sine. Sve si ti to naopacke okrenuo. Ljudi su na moju svadbu dosli da ispostuju nas - novopeceni bracni par. Sva sreca je sto takvi kao ti nisu ni bili na spisku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
LG G3
Oduvek su mladenci iskazivali poštovanje zvanicama.A tek što moraš da ispoštuješ zakonice .A tebe treba da ispoštuju onda kad te pozovu na svoju ili svadbu svoje dece.

Pitaj malo starije od sebe ko koga u svatovima treba da poštuje  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
Samsung S7
Kazem ti lepo covece da me boli levo uvce za tradiciju.

U tvom selu je tako, kod mene je ovako. Ko voli, nek izvoli. Ko nece, ne mora.

Mene da ispostuju kad dodjem na tudju svadbu? Pa jel to realno? Zamisli 300 zvanica i svako da ima svoje prohteve. U kom si to filmu gledao? Bio sam na 10 svadbi do sada, jeo i pio sam ono sto su stavili na sto, slusao sam kretenske narodnjake i one plehane cigane. Ako mi se ne svidja, eno tamo su vrata.

Uozbilji se covece...  Smile
« Poslednja izmena: 22. Sep 2015, 12:06:14 od bluesoniq »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
LG G3
Nije tako nego se ti stidiš tradicije pa menjaš.A to što te boli uvo za tradiciju,to je targedija našeg naroda.

Nisu za nas problem pederi,za našu porodicu su porblem takvi kao ti.
« Poslednja izmena: 22. Sep 2015, 12:06:25 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
Samsung S7
21. vek.

Idemo dalje...

Da nije tako i dalje bi ti mladu kreso caca pre tebe...

Moja porodica sasvim lepo funkcionise, hvala na pitanju.

Nego, oces kad zavrsis 3. stepen srednje i ozenish se, zenskom detetu da stavish minjdjuse pre 2. godine i onaj crveni koncic protiv uroka?

« Poslednja izmena: 22. Sep 2015, 13:34:41 od bluesoniq »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
LG G3
Znaci imas i kompleks zbog obrazovanja,hoces da ti skeniram diplomski da ti poslajem ili da ti slikam diplomu,indeks,da ti posaljem sliek sa diplomskog  Smile

To je mozda kod teeb u selu svekar jebavao snaju,pa si zato izopacen i ispao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
Samsung S7
@Krevil

Rodjo, ti se bunis za tradiciju i tradicionalne vrednosti. Samo sam ti naveo dva primera tradicije koji su izopaceni i nadajmo se zaboravljeni cak i u ruralnim predelima nase drzave. Mada kako cujem, tamo oko bugarske granice  cveta crna magija.

A pominjem tvoju skolsku spremu zato sto ti je mentalitet na nivou 2. razreda srednje skole. Nasilan i neopterecen logikom.

A tvoj patriotizam se zavrsava sa podizanjem profita kompaniji "Rubin". ("Smederevka")

Sta si ti diplomirao leba ti? Verovatno pravni na mufte.

Nastavis li sa vredjanjem, prekinucu komunikaciju sa tobom, a ti nadji sebi slicne neadertalce za raspravu.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
LG G3
Šta mene briga šta rade Bugari i Vlasi,pričamo o Srpskoj tradiciji  Smile

Vidiš da si hipik Smederevku proizvodi Tikveš  Smile

Kakav patriotizam?Ko je bilo gde pomenuo patriotizam,ovde pričamo o tradiciji jednog naroda i nacije.

Ja sam ti rekao oako treba na PP dobićeš sluku indeksa,diplome,radne knjižice,lai za tvoju informaciju nije pravni.A i totalno je nebitno i da si neobrazovan što se po tvom pisanju da zaključiti,veći  je problem što zbog toga imaš kompleks pa milsiš da će te slušanje ekseraške muzike izdići na viši intelekutalni nivo,od onih koji slušaju narodnjake.Dakle to govori koliko kompleksa imaš,evo sa mnom u odljenju je bio metalac koji je ponavljao dva puta jel to znači da su metalci glupi?

Dakle zašto si toliki kompleksaš?

Evo rasplakaću se ako prekineš komunikaciju  Smile
« Poslednja izmena: 22. Sep 2015, 13:48:26 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
Samsung S7
@Devile

I ti si mi neki alkos. Pokri se etiketom preko usiju.

http://www.rubin.rs/rs/index.php/en/proizvodi/vina/stona-vina/smederevka

---

Es ti lud covece, slusam ono sto mi se dopada, na kom oblaku si ti, jel si trezan sad dok to pises?

Bole me levo uvce da li ti mozes ili ne mozes da ukapiras sta ja pisem i na kom sam intelektualnom nivou.

Sta to jos ima u Kragujevcu  Smile A da onaj propali Ekonomski fakultet koga nisu zavrsili samo oni sto su proveli drogerasku mladost po Sumaricama...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.