Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 05:59:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prva Burek psiho ambulanta™  (Pročitano 398660 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Sony xperia
Citat
Neka nastavi da ne postoji i nemamo nikakav problem.
To.  Smile To bih zamolio. Ajmo ljudi. Malo li ova vrucina nego jos i ovde da se dize tenzija i temperatura.

Prevazidite to, bilo sta bilo, ko je sta rek'o, rek'o, odnela voda .. idemo dalje. Nema potrebe, zaista. Smile

Zivi vi meni bili.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15

A sto se tice bezdusnosti i svega toga... a vezano je i za neuspesnost u odnosima sa svojom decom, upravo sam ja otvorila temu slicnu onoj Zmajevoj ... pre par godina kada se baka povredila i kada sam trazila savet kako da olaksam svojoj majci koja se uzbudila zbog toga (opet, ni nijh dve nisu bile patoloski vezane... normalan odnos... ) Jedna uvazena starija clanica mi je odrzala na pp majcinsko predavanje koje bi na kraju moglo da se sveti maltene na to da se ne mucimo jer ce baka da pandkne... i da bi.. ono.. eutanazija bila dobro resenje... U tom tonu... Sve kroz primer kako je ona sagorela pomazuci nekome da umre... Tada sam bila zgrozena...
Drago mi je sto savet nisam prihvatila.
Baka je pozivela jos par godina... I umrle iz sasvim drugog razloga koji moze da se sumira kao - starost.

Bila neka tema o smrti pre nekog vremena. I sad ja pomenuo mog dedu koji je doziveo fine godine(81) i drzao se nekako ali pred kraj zapao u krevet totalno(par meseci, slomio ruku prvo jer pao po dvoristu pa posle toga bas onako staracki onemocao)i tako se mucio ali imao volju za zivotom i to ga i odrzavalo. Mi se iscimali oko njega podosta ali nije nam bilo tesko. Eto, imao covek volju za zivotom do kraja i naravno da ces se iscimati iako znas da mu nije previse ostalo od zivota i da je to to...

Al zato dobih ovde sugestiju da sam sa sve mojima sebican. Jer eto, deda se mucio a mi mu "prolongirali" muke jer zeleli da zivi duze.  Smile
« Poslednja izmena: 21. Jun 2013, 00:18:42 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Sony xperia
Citat
Kako bih nas sve pobrisao, ih..............
Na usluzi. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
E jbg mene si najvise osakatio, nije fer Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Po zasluzi... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Citat
Roditelji sluze dok ste deca.Da vas vaspitaju,odhrane,osposobe da vi budete roditelj.
To tri svrhe roditelja,bez nimalo doze patetike..Tzv vecni prijatelj.

eh..ima vremena ...vidjet ces sta znaci majcina ruka na licu.,.i njen majcinski pogled na istom...
kad te sve nevolje slome....

ja sam tako razmisljao kad sam bio mladic... Smile ne ratko  Smile nego mladi covjek  Smile
meni nije niko trebao..a posebno ne roditelji..
stalno me nesto ucili ..kritikovali ...de ovako -de onako... Smile cuj meni...pa ja najbolje sve znam... Smile

i onda sam popizdio posle nekog njihovog sranja..koje i nije imalo toliko veze sa mnom...
zamalo da me osramote  Smile i obiljeze za cijeli zivot...(a posle sam to ja uradio nekome sto su oni meni htjeli)
i nisam "prozborio " s njima do 21 godine..dobro, s majkom jesam, ali sa ocem ni rijec nisam progovorio do 21 godine...posle sam shvatio...neke stvari...i njih i sve moguce stvari sam shvatio..
kad me zamalo posve nisu izgubili...i shvatio sam kako su se oni ustvari osjecali tih par godina od moje 16-17 do 21. kad za mene nisu postojali...

a jedna od stvari koje sam shvatio je da... roditelji nece zivjeti sto godina...kad to shvatis...shvatis koliko ti trebaju...
ako ni za sta drugo...onda samo da su tu..da ih vidim...

covjek koliko god iskustva da stekne... bilo kakvog....i bilo cega....i kakav god da je...
nikome nikad nece  biti drag, kao toj zeni koja ga je rodila...i niko ti nece u pravom trenu... bilo kako... pomoci -kao ona...i sve ce uraditi da se makar malo bolje osjecas....

podrska roditeljska  mnogo znaci u zivotu....
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
On se samo uplasio za svoju guzicu...to ide sa godinama...to se u pocetku ne vidi...vremenom...vidis...da to nema nikakve veze sa tobom...

Mislim on ni taj susret ne zasluzuje...

Sta ima da ga gledas...koji je smisao toga...koje prastanje,...to je svesno uradjeno...

Ja poznajem takve ljude...tako da...to ti je cisto gubljenje vremena...i verovatno bolno...

ako ga tamo negdje vidim, biće  samo iz moje želje da on, ako išta kapira, vidi da je suvišan i da je zakasnio.
Ne vidim zašto sad išta pokušava, a pravo da vam kažem smiješno mi je to oko polubraće i sestara, dje su zajedno orasli pa ajde, ali u ovom slučaju ne da mi nisu ništa nego...

A Vanjo, kod mene konkretno očekivanja nema, samo da me ostave na miru . prilično realna očekivanja  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
On to vec sve zna...davno vec sve to zna...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Citat
čak riječ njegove sestre sa početka: Ti si budala, trudiš se oko nje a ona se nikad za sve ove godine nije potrudila da nas upozna je... aa kuku 

Ovo je tako tuzno... Verovatno je klinka povredjena, ali... ehej... tvoj otac treba da resava takve stvari, a ne ona...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
koza  glupa, nju već majka huška . Koja, btw bar ovako kad smo na tel jednom pričale kaže : Jao, pa to je dušo tako  ružno od njega,  ja sam mu baš rekla..što ne odes da je vidiš? trep..  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 05:59:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.