Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 03:17:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prva Burek psiho ambulanta™  (Pročitano 398867 puta)
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 15
Zastava Vicenza
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung sghz510
Bas verujem da je rekla  Smile . Kao sto je zena moga oca njemu govorila da dodje da me vidja dok sam bila mala, a on nikad da je poslusa. Put do pakla je poplocan dobrim namerama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
koza  glupa, nju već majka huška . Koja, btw bar ovako kad smo na tel jednom pričale kaže : Jao, pa to je dušo tako  ružno od njega,  ja sam mu baš rekla..što ne odes da je vidiš? trep..  Smile

I tako oni ulaze u tvoj zivot...sledeca stavka je da pocnu da ga menjaju...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
upravo tako..
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.71
mob
Nokia C5
Hteo sam da postavim jedno pitanje i da vidim vasa misljenje o tome.U skoli imam jednog kao druga koji se samnom druzi samo zato sto niko nece sa njim jako je ruzan i iskompleksiran.Stalno mi se smeje neznam ni ja zbog cega kada pricamo.I uvek kada smo sa nekim drugim drugarima i blejimo uvek me izradi i sta god da je on je protiv mene.I na casu nikad nece da mi pomogne.Cak me je jednom prvi izdo profesoru da nisam na casu a kao satro smo drugari.Jednom me je pito dali sam mutiran i reko mi da sam ruzan(inace sam dosta lep a i da sam ruzan bole me uvo svako je na neki nacin lep  Smile) ja sam mu na to se samo nasmejo i narednih dana nije nista smeo da mi kaze.Da li sam na dobar nacin postupio sa njim?Kako ce ga najvise boleti da se ophodim prema njim ako je on takav prema meni?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Tel.Me Your.Number
Teraj to u pičku materinu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Chrome 30.0.1599.69
E ovako.  Udata sam skoro 15 god. , ali poslednjih nekoliko godina je postalo jako loso.  Znaci nemamo nikakva bliskost, ne komuniciramo, nismo intimni, stalno se svadzamo, neko vreme sam otisla i kod mojih u nadu da ce se srediti situacija ali nista od toga.  On je celo vreme napolju, il seta il je u kladionicu,nema nikakvo interesovanje za mene, idemo na proslave ili svadbe samo za narod sto bi se reklo, zivimo zajedno zbog dece da ne bi patile one, ali ponekad neizdrzljivo je, ja samo hocu da se cela ova situacija sredi zbog dece a i zbog mene, ne zelim da provedem ostatak zivota sama bez ikoga, ali i ovo nije nikakav zivot,jednostavno ne osecam ljubav da postoi, on kaze da me voli al ja se osecam tako osamena i stvarno neznam sta da radim, hocu da imam nekog pored mene da me zagrli, da me poljubi, fali mi intimnost, jako sam nesrecna. . .  Molim Vas za neki sovet, ako ima i neko drugi kao ja barem da podelim tugu.  Hvala na razumevanju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
makedonce? Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 29.0.1547.76
E ovako.  Udata sam skoro 15 god. , ali poslednjih nekoliko godina je postalo jako loso.  Znaci nemamo nikakva bliskost, ne komuniciramo, nismo intimni, stalno se svadzamo, neko vreme sam otisla i kod mojih u nadu da ce se srediti situacija ali nista od toga.  On je celo vreme napolju, il seta il je u kladionicu,nema nikakvo interesovanje za mene, idemo na proslave ili svadbe samo za narod sto bi se reklo, zivimo zajedno zbog dece da ne bi patile one, ali ponekad neizdrzljivo je, ja samo hocu da se cela ova situacija sredi zbog dece a i zbog mene, ne zelim da provedem ostatak zivota sama bez ikoga, ali i ovo nije nikakav zivot,jednostavno ne osecam ljubav da postoi, on kaze da me voli al ja se osecam tako osamena i stvarno neznam sta da radim, hocu da imam nekog pored mene da me zagrli, da me poljubi, fali mi intimnost, jako sam nesrecna. . .  Molim Vas za neki sovet, ako ima i neko drugi kao ja barem da podelim tugu.  Hvala na razumevanju
Bracno savetovaliste i da se potrudite da radite na problemima. Ako ne ide onda razvod, jbg...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 133
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Nisam znao gde bi pitao ovo,pa ajde ovde.
Asocijalan sam.Nije da ne volim da se druzim,i da mrzim ljude,ali ne ide mi bas stvaranje nekog drugarstva ili prijateljstva.Imao sam problema u osnovnoj jer su me vredjali i omalozavali zbog viska kilograma i drugih stvari.
Sada kada cu skoro 18,a pre 3 godine smrsao sam 30kg za 8 meseci,resio se js nekih zdravstvenih problema i dosta sam se prmenio,treniram i sve,ali mi opet ne ide,pogotovo sa devojkama,posto jos nisam imao devojku.Sad mi kazu da sve shvatam ozbiljno,da ne znam da se salim,mozda su mi u osnovnoj nabili kompleks i sad imam neku odbojnost i ne kapiram kad je sala,a kad vredjanje ili ruganje.Jel imate neki savet,ili nekog dobrog psihologa?
Ajde braco pomagajte.Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Imam 25 godina, i imam problem. . .  Imam decka vec 7 godina, ali prema njemu ne osecam nikakve emocije.  Znam da ga volim, ali jednostavno to ne osecam.  Isto i za roditelje, znam da ih volim, ali ne osecam, tako isto za sestru i njenu novorodjenu cerku. . .  Sta da radim, ne znam sta mi se desava?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 03:17:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.242 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.