Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 18:43:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prva Burek psiho ambulanta™  (Pročitano 398980 puta)
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
oces i ti?
Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Samsung 111111
Citat
едит... Јасикаси... ја само кажем... некоме ко те је родио, ти не престајеш бити дете које воли и с ким дели неку повезаност оног момента кад се породи тамо нека снајка којој си направио дете. То може бити мало мења ствари из угла детета ал не и из угла родитеља.

Brate slazem se ja da roditelj i dete imaju trajnu povezanost i uzajamno postovanje.
Samo roditelj ostaje roditelj,a dete ne ostaje dete citavog zivota.

Inace,svi smo mi kako tako vezani za roditelje.To je tako,samo skrecem paznju da se ide u krajnost.
I da to je izgleda individualna shvatanja,na kojima cemo tesko da pronadjemo zajednicki jezik.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 576
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
jel ima neki test da proverim jesam li lud?

već  neko vreme sumnjam da imam nagon da počinim  masovna ubistva ? ono nasumice da pobijem  Smile
manje igraj gta

ne igram ja to, klipan sam ja od 22 godine

može pomoć neka druga molim vas, ozbiljan sam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Prava tema, ne ovaj trol gore...

Napadoste coveka kao da je rekao nesto sta ti ja znam... bzv.. .ono.. treba gledati roditelje kako skapavaju od zedji...
Ja razumem sta jasar hoce da kaze... a to je da postoji momenat kada roditelji vise ne treba da opterecuju svoje dete i kada dete ne treba da se oslanja na svoje roditelje...

Sad da ne citiram Halila Dzubrana i decu strele, roditelje lukove...

Sofija... tvoj otac hoce da se zblizi s tobom iz svojih cisto sebicnih razloga... da bi se osecao bolje... ti samo treba da otkrijes da li tvoji sebicni razlozi obuhvataju i to da li ces jednog dana kada umre sebi prebacivati nesto...
Pa, ipak... jednog dana kada budes imala decu... bilo bi lepo da deca upoznaju i tog deku... Kao sto rekoh, verovatno ce im biti bolji deda nego sto je ikad tebi mogao da bude otac.

A sto se tice bezdusnosti i svega toga... a vezano je i za neuspesnost u odnosima sa svojom decom, upravo sam ja otvorila temu slicnu onoj Zmajevoj ... pre par godina kada se baka povredila i kada sam trazila savet kako da olaksam svojoj majci koja se uzbudila zbog toga (opet, ni nijh dve nisu bile patoloski vezane... normalan odnos... ) Jedna uvazena starija clanica mi je odrzala na pp majcinsko predavanje koje bi na kraju moglo da se sveti maltene na to da se ne mucimo jer ce baka da pandkne... i da bi.. ono.. eutanazija bila dobro resenje... U tom tonu... Sve kroz primer kako je ona sagorela pomazuci nekome da umre... Tada sam bila zgrozena...
Drago mi je sto savet nisam prihvatila.
Baka je pozivela jos par godina... I umrle iz sasvim drugog razloga koji moze da se sumira kao - starost.
Poenta - ako vec na preuzimas na sebe veliku obavezu, budi je svestan... Ako shvatis da je preveliki zalogaj, ima ko ce da ti pomogne... Ali... nemoj nikada da od sebe pravis velikomucenika i da druge navodis na taj put...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 576
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Anea "ovaj trol" možda uđe sutra u neki bus, splav  ili pijacu pa onda šta ćemo ?  Smile 
« Poslednja izmena: 20. Jun 2013, 20:52:59 od nisam_kreativan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 12.10
Ево помоћ кад већ ниси креативан...

одеш до прве кафане и изабереш тамо најгласнијег мангупа и после послатог пића и пар необавезних речи сложиш причу и објасниш да ти треба неки лудак који је провео неко време по ратиштима типа Босна Косово тртмрт... кад нађеш таквог, увериш га да ниси будала и провокатор него искрени љубитељ оружја који би да се учи да пуца из калашњикова... сложиш опет пригодну причу... ако је ветеран надркан на државу и систем калаш ти треба да браниш фамелију од репресија кримоса удружених с муријом, док је држава немоћна да вас заштити... углавном пригодна прича зависно од тога од кога купујеш...

кешнеш се за калаш и муњару. Док не успеш све то завршиш играш кантер и то само као терор и само калашом, вежбе ради.

Кад добијеш калаш и уз сво искуство с кантера будеш спреман да кренеш у крвави поход... седнеш сконташ се, направиш листу ... и онда кренеш рокаш редом.

Ал прво себе. Да олакшаш оцу и мајци кад их већ бог зајеба па мораше да те трпе двајесдве године...

Јасикаси... разумемо се ... донекле Smile

ипак је све то машала индивидуална ствар...
« Poslednja izmena: 20. Jun 2013, 20:55:43 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 576
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0

Ал прво себе. Да олакшаш оцу и мајци кад их већ бог зајеба па мораше да те трпе двајесдве године...

hvala ti za pomoć, ali kako ću ja onda nastaviti da ubijam ako ubijem sebe  Smile 
 to je nemoguće izvesti brate, evo 3 puta sam razmislio i opet ne kapiram ?????
« Poslednja izmena: 20. Jun 2013, 20:57:17 od nisam_kreativan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Anea "ovaj trol" možda uđe sutra u neki bus, splav  ili pijacu pa onda šta ćemo ?  Smile 

Nista, nije to neka frka svaki dan ljudi ulaze u bus i idu na pijacu. U busu se vozis, platis lepo kartu, na splav ides da muvas sojke a na pijacu sir, kajmak i paradajz al gledaj od one seljanke koja lici na dibidus ratarku, kod nje si siguran da nije preprodavac.
« Poslednja izmena: 20. Jun 2013, 21:00:17 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15

Onda ti je moj savet - u tom slucaju, kreni od sebe ili pozovi:  011 3307 500
Ovde strucniju pomoc neces dobiti..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 12.10
Па отприлике ценим да ниси способан ни за више ни за боље него да кренеш од себе.

Углавном веруј ми знам шта причам, само ме послушај... прво себе после тога све ће ти се само касти... опуштено, пробај, биће све ок, само се опусти...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 18:43:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.