Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protesti protiv reality-a se preselili na ulicu  (Pročitano 16123 puta)
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 40.0

Да ли су атеншн хорови стварно не знам. Ти си вероватно стручнији у тим проценама Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Teško, ipak si ti prvi koji je uveo taj termin ovde na forum. A i imaš duže iskustvo u raskrinkavanju istih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Само на овој теми си бар десет пута то споменуо а ја ниједном нити сам у било ком мом посту на било који начин погрдно говорио о тим клинцима Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Vidim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Citat
besmisleno,

jedino sto treba je inspekcija da pregleda papire da neko slucajno ne zaboravi da plati porez

Citat
Неће ријалитије али у ком смислу их неће? Да се забране, цензуришу, емитују после поноћи...?

Забрана било каквих емисија или формата програма, само због тога што припадају одређеној врсти садржаја је дискутабилна и на дуже вероватно контрапродуктивна... али држава има скоро па неограничен дијапазон ''меких'' мера за ограничавање доступности неке врсте програма... од казни због садржаја у лајв програму до условљавања за добијање националне фреквенције типа ''ако хоћеш националну фреквенцију мораш имати толико и толико сати образовног, културно-уметничког, дечијег блабла програма''

Е сада... неко би вероватно питао а зашто би држава тако нешто радила? Зашто кад је сваком човеку загарантовано право да буде и приглупо говедо ако му се хоће и да нико не сме да га осуђује због тога?

Citat
они протествују а ни сами не знају због чега.

Реално тешко је објаснити или доказати лош утицај медија на систем вредности и друге апстрактне категорије ... али да постоји, постоји. И озбиљна држава као што би требало да има стратегију образовања за следећих 20-так година, требало би и да схвати да се медијима не треба баш све пустити на вољу.

Мени лично ... тв слабо гледам, тако да све те фарме и парове на тв ни не примећујем... ал сметају ми у тој мери што не можеш отворити новине а да те не дочека наслов типа Хасан Дудић изнабадо рукама и ногама неку курвештију у лајв програму!!! ... и то је море вести... Чак су и јбне Новости поклекле и почело интензивно да прате и обавештавају ко је кога пљуноу, опсовао, шутнуо... једино још Политика личи на новине а не таблоид
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 44.0.2403.133
Shvatila sam sta mi smeta. Razmisljala sam sinoc na ovu temu pokusavajuci da odgonetnem STA jebeno nije u redu sa mnom kad prosto mogu da prebacim kanal i gledam nesto drugo, ali ja i sa ugasenim tv-om mrzim svaki sekund Farme i Parova.

I shvatila sam. Nepravda. Uvek ta prokleta nepravda u meni pokrece tajfun iako sam okruzena nepravdom svaki dan na svim nivoima. Pa ipak ja bih svaku od njih da mogu ispravila.

A koja nepravda? Ona gde jedna Zorica Markovic raspala kafanska masna droljetina dobija hiljadu evra nedeljno honorara da psuje i dere se, starlete i kurve sa sipke i poslovna pratnja dobijaju 500-1000 evra nedeljno da se skidaju gole, svadjaju i promovisu kurvarizaciju Srbije 24h. A moja majka citav zivot profesor i naicni radnik prima 27000 dinara penziju umanjenu za deset posto zato sto drzava nema para.

I tu ne pomaze daljinski. To je ljudska nemoc. Toliko si mali i nebitan a posten si i doprineo si. Vrednostima si doprineo.

I mozete do prekosutra da me ubedjujete da je gledanje stvar izbora, uopste ne prihvatam. Ne moze drzava da umanjuje platu penzionerima a dozvoljava da se na nacionalnoj frekvenciji promovise i veoma skupo placa prostitucija/zatucanost/najgore ljudske osobine.

I sustina - za mene, kriva je vlast (odgovorni za ovaj domen). Oni su ti koje treba napadati i od kojih treba traziti sadrzaj koji ce da podmiruje potrebe onih kojima nije zanimljivo da gledaju ljudski olos kako se svadja. I taj sadrzaj ne sme da kosta puno kao sto kosta. Ja ne mogu da odem u pozoriste jer mi za to vece treba 40 evra. Ne mogu da odem u bioskop da gledam normalan film nego moram da gledam 3D sranja i blokbastere za 1000 dinara po ulaznici. Ne mogu da vidim ni jednu postavku nekog velikog stranog muzeja u mojoj zemlji jer je to odavno prestalo da se desava, niko u to ne ulaze. Nemamo para da zagrejemo vodu u 3 bazena koji nesto vrede nego plivamo na 23 stepena i smrzavamo se. Itd.. uglavnom svim odgovornim za postojanje ovakvog tv programa zelim sve najgore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
mob
LG G3
Pošto su nakon 3 godine ovu pemsu ponovo postavili na YT da proslavimo gledanjem Farme  Smile

https://youtu.be/I-J0_M7BlrM

Jebeni hipici i propali rokeri samo kenjaju nešto,a svi bi voleli da dođu pdo šator i masnim prstima ispipaju Atinu Ferari i da im Vendi na uvce koje dodiruje golom sisom otpeva "Praćnuo se Šarančić",jebo vas Đorđe David.

Smoriše hipici i hipsteri ostala Amerikom zadojena govna.A kad bi im dao prilku da pojebu neku starletu potrčali bi ko kuče za poštarom,mada bi pre negok manekena jer su pederi.

Što više golotinje na TV-u i jeftinija jagnjetina i pivo,a hipici nek idu u neku šumu pa nek zamišljaju Vudstok i Džimija Hendriksa.

Od kulture dovoljno kad dođu babe iz Wien da donesu Mocart kugle.

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Citat
I tu ne pomaze daljinski. To je ljudska nemoc. Toliko si mali i nebitan a posten si i doprineo si. Vrednostima si doprineo.

I mozete do prekosutra da me ubedjujete da je gledanje stvar izbora, uopste ne prihvatam. Ne moze drzava da umanjuje platu penzionerima a dozvoljava da se na nacionalnoj frekvenciji promovise i veoma skupo placa prostitucija/zatucanost/najgore ljudske osobine.

лепо речено
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Nisam znao da klasična muzika, pozorišta i muzeji potiču iz Amerike.

P.S. Navodim klasičnu muziku kao primer pošto su tu vrstu muzike svirali ovi studenti na Trgu.
« Poslednja izmena: 03. Sep 2015, 15:02:44 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
pa i ove umetnike boli sto ce crci od gladi dok cirkusanti zaradjuju brdo para... Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.