Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problemi sa deckom...  (Pročitano 16974 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 269
Zastava
Ма само опуштено...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
mob
Samsung S7
Okreni se sebi ,ljubavi uvek ima i uvek ce je biti samo ne moras da trazis na jednom mestu......polako zivot je pred tobom,a tu budalu ostavi bez razmisljanja  jer ocigledno decko nije bas normalan.Mislim razumem ja pubertet,izlasci,drustvo i sve to ,ali za dizanje ruke na bilo koga nemam razumevanja.Sad da ulazimo sto je on takav ili zasto je postao .....to je kasno ..ON JE NAJOBICNIJA PROTUVA
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pravda je spora,ali dostizna!!!

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1232
Zastava SCG
mob
SonyEricsson k700i
Pa vec sam nekih nedelju dana bez njega ali i dalje mislim na njega kao na pocetku nase veze,ima drugu i znam da cu ih videti zajedno cim izadjem i to me unistava...Ne znam kako cu da predjem preko tog trenutka kad ih budem videla zagrljene i zaljubljene,a znam da ce on kako god zna pokusati da me iznervira.Blizi se i datum koji bi trebalo da bude nasih godinu dana(tada imam neki rodjendan kod najbolje drugarice)i znam da ce doci sa njom i da cu ih sresti,a ne znam kako cu da se borim protiv osecanja u tom trenetku i kako cu da se pravim da mi nije stalo i kako cu da ih gledam zajedno...To ce bas da boli Smile
IP sačuvana
social share
Life is not measured by numbers of breath we take,but by moments that take our breath away...

And just like the ocean under the moon
Well that’s the same emotion that I get from you
You got the kind of lovin that can be so smooth
Gimme your heart make it real
Or else forget about it!

Cudno je to kako nam malo treba da budemo srecni,a jos cudnije je to kako nam to malo uvek nedostaje!
 :giggle: :hug: [smilie=35s.gif]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
devojko  , devojcice , imas 15 godina , i videces , za par meseci neces ni pomisliti na njega , i to kako ti mislis da te je on voleo , ma cao , za godinu- dve -tri-cetiri , videces kada naidje Mr.Love i stvarno te obori sa nogu...

"Lazem da ziveti necu moci-sve su to teske zablude-uvek ce nova ljubav doci-vreme je stari prijatelj"
volim to

p.s; i zahvaljuj se Bogu sto je sa drugom jer tako onda tebe nece cimati! sta bi ti sad pa htela , da trci i dalje za tobom?
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
Pa,Mikice-to sto si uplasena da ces ga videti sa drugom devojkom,sasvim je razumljivo! Ne sekiraj se,svi smo prosli kroz to i ostali zivi! Postoji jedna stvar koju mozes uciniti da ne naskodis sebi,a pomoci ce ti da se dobro osecas u toj situaciji-ako ti se ide kod te drugarice-slobodno idi,doteraj se i *psihicki pripremi* za sve njegove postupke-da ih uspesno iskuliras! Ako ce se on vec pojaviti sa drugom i time ti udariti na ego,a ti sve to ignorisi i ne obracaj paznju-i njegov ego ce stradati,bez obzira prema kojoj sta oseca.Sve vreme koje si opisala je bio ljubomoran,pa zamisli kako ce ga zaboleti kada vidi da ne upadas u nesvest sto ga vidis sa drugom...Time neces ni sebi,ni drugima naskoditi,lepo ces se provesti,sacuvati svoje dostojanstvo,njemu pecnuti ego,a niko ti ne moze zameriti takvo *normalno* ponasanje,jer-on vise i nije tvoj decko,pa samim tim i ne mozes drugacije da se postavis! Videces,nije to tako strasno,samo ti se sad tako cini,jer si u iscekivanju!
Preziveces,ne brini  Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
E,da-ako misija protekne prema planiranom,videces da ce vise biti nervozna i unezverena nova devojka,Niko ne voli bivse ili bivseg u blizini novopecene ljubavi,pogotovo ako je sve to sto se medju vama izdesavalo frishko!
Zapamti-ne zagledaj ih previse-ljupko ih pozdravi i posveti se svom provodu da se ti dobro zabavis-a,tvoje drugarice ce,svejedno,sve snimati i kasnije ti *podneti izvestaj*  Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
True, drži se! Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 269
Zastava
Буди са његовим најбољим другом Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
Da se primetiti da rebelis ima smisla za crni humor  Smile

IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 269
Zastava
Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.