Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problemi sa deckom...  (Pročitano 16646 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
mob
Nokia N70,6303,K610...
"jer znam da me niko nece voleti kao on i da necu naci boljeg"
Jedna rec - gluposti

Inace cuo sam da je jednog tipa koji zivi na selu i koga su ostavile 2 zene a sada je nasao neku trecu da ga je mlatila kisobranom po glavi!! Hahaha kakav car!
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
mob
LG 

Citat
Iz tvog teksta je ocigledno da i ti imas neke probleme u porodici koji su doveli do totalnog manjka samopouzdanja i ocajne potrebe za mrvicu necije ljubavi. Razmisli malo i o tom i probaj porazgovarati sa psihologom o tome.
Citat
Nakon ovoga dosta sam razmisljala o tome da li i ja mozda imam nekih takvih problema i shvatila sam da u sustini nemam jer su mi roditelji normalni i mogu sa njima otvoreno da pricam.Ranije(pre godinu dana) bila sam sasvim OK sto se tice samopouzdanja ali ono je definitivno opalo od kada sam sa njim i to prilicno jer je uvek ubedjen da je on na vrhu,a ja na dnu i stalno vredja moje odluke ne postuje moje misljenje,uvek se ja trudim oko njega nikad on oko mene i uvek je on u pravu.Ukratko svim silama se trudi da meni bude sve gore i gore i da me ponizi.Ne idemo u iste srednje skole(njegova je jedna od najbolje opremljenih u zemlji) i stalno se trudi da mi to spominje i stalno prics o svojoj skoli dok ja ne smem da progovorim o mojoj i za svaku svadju(za koju je on kriv) je moram da molim i da se izvinjavam...Mislim da je stvarno vreme kao sto ste mi svi vi rekli da ga se otarasim,mada mozda nece biti tako lako da ga prebolim...

Nikada nije lako nekoga ostaviti, cak i kada tu osobu vise ne volis. Bice tesko, ali tebe tek cekaju pravi usponi i padovi u emocijama koji dolaze sa sazrijevanjem.
Ti ocito imas problema sa samopuzdanjem, jer bi davno se rijesila takve mazohisticke veze, da to nije tako. Sta je uzrok tome je tesko reci iz tvojih postova. U svakom slucaju treba samoj sebi da kazes da je zivot jedan i tebi, tvoj najdragocjeniji. Zbog toga ne treba da ga tracis na takve osobe, jer gubis vrijeme. Kada ostavis ovog decka, imaces otvoren put da upoznas nekoga ko ce te stvarno voliti i cijeniti, bez obzira u koju skolu ides (to oko skole je stvarno glupost). Otvori sebi raskrsnicu sa bezbroj neistrazenih putevi od koji sigurno jedan donosi srecu i prestani da hodas po corsokaku, jer je ta tvoja veza upravo to - put bez nastavka.
IP sačuvana
social share
Bolje je biti bogat cijeli zivot, nego jedan dan siromasan.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 417
Zastava Niswill
da je sve tako jednostavno ne bi bilo normalno ostaviti ili ne to je stvar koja se samo nje tice svi vi zelite da joj pomognete ali to u vecini nije dobro jer svako od nas je bio povredjivan od strane onog drugog to su stvari koje se moraju samostalno resiti a ne uz pomoc nekog drugog jer samo se sewtite da li ste svi vi bili iole drugaciji od nje ili njega u casovima ocaja!?
« Poslednja izmena: 02. Okt 2005, 03:11:23 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
On je nju udario....koliko ocajan treba da budes za to Smile.......sto se tice celog posta Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
mob
LG 
Upravo tako ljuti. I ne samo koliko ocajan, nego i koliko malo sebe volis i postujes.
IP sačuvana
social share
Bolje je biti bogat cijeli zivot, nego jedan dan siromasan.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pravda je spora,ali dostizna!!!

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1232
Zastava SCG
mob
SonyEricsson k700i
Pa poslusala sam sve vas i raskinula.Jedan decko je poceo da mi se svidja i od pre nekoliko dana smo u vezi,a i on je nasao novu devojku...Problem je samo u tome sto je on sa njom bio jedno vece,pa mu se zgadila,jer kad je poljubio shvatio je kako je bio glup i kako je izgubio nesto najbolje sto mu se desilo u zivotu,bla,bla...I sada kaze da me previse voli,da ga je briga sto nam moji ne dozvoljavaju da se vidjamo(jer im je neka komsinica rekla za samar jer je videla)jer njemu niko ne moze nista da zabrani i da ne moze bez mene.On zeli da bude opet sa mnom,a meni je zaista lepo sa novim deckom.Ne zelim da raskinem sa njim jer stvarno osecam da bi moglo da nam bude prelepo(vec jeste) ali bivseg jos uvek volim,ali kada bi se pomirili zivot bi mi sigurno postao pakao kao sto je bilo,a sada sam stvarno srecna i ne zelim da se to pokvari...Nisam sigurna sta bi trebalo da uradim,jer mi je zaista lepo sa sadasnjim... Smile
IP sačuvana
social share
Life is not measured by numbers of breath we take,but by moments that take our breath away...

And just like the ocean under the moon
Well that’s the same emotion that I get from you
You got the kind of lovin that can be so smooth
Gimme your heart make it real
Or else forget about it!

Cudno je to kako nam malo treba da budemo srecni,a jos cudnije je to kako nam to malo uvek nedostaje!
 :giggle: :hug: [smilie=35s.gif]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
On zeli da bude opet sa mnom,a meni je zaista lepo sa novim deckom.Ne zelim da raskinem sa njim jer stvarno osecam da bi moglo da nam bude prelepo(vec jeste) ali bivseg jos uvek volim,ali kada bi se pomirili zivot bi mi sigurno postao pakao kao sto je bilo,a sada sam stvarno srecna i ne zelim da se to pokvari...Nisam sigurna sta bi trebalo da uradim,jer mi je zaista lepo sa sadasnjim...

I šta da ti kažem sada? Smile  Čemu tolika konfuzija misli u tvojoj glavi? Moraš malo srediti misli.To što još uvek osećaš da voliš bivšeg i ta nostalgija je normalna stvar ali će proći, ubrzo. Smile  Nastavi sa dečkom sa kojim si sada i sa kojim ti je lepo a prošlost zaboravi.  Smile Smile Pozdrav. Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 142
Zastava
Znam kako se osecas.Doduse ja nisam trpela fizicko maltretiranje ali je psihicko bilo takvo da je izbrisalo sve lepo sto je postojalo u toj vezi.I ja sam bila mlada kao ti,mirna devojcica a on je bio suprotnost,dominantan i mracan tip.U pocetku je sve bilo predivno a onda su poceli njegovi napadi ljubomore,da ne duzim vremenom sam zapostavila prijatelje narocito muskog roda,sveki muskarac koji je prosao pored mene je bio njegova konkurencija pa sam morala da gledam u pod dok hodam,kad bi srela dobrog prijatelja nisam smela da mu se nasmejem jer je to odmah bio flert,kad me nazove na mobilni nije mi verovao da sam kuci,kad bi raskinuli prevrnuo bi nebo i zemlju da me nadje,dolazio mi kuci ako necu da mu se javim,uvek je bio u pravu i ja sam bila kriva za sve...I to je potrajalo tri godine,dok nisam sebi rekla da ne moze tako vise.Kad sad pogledam shvatam da ga mozda nisam ni volela,prve godine da ali je posle to vise bila navika,moja nesigurnost i uverenje da ne mogu bez njega jer smo stalno bili zajedno,da me nece niko volet i da je on najboljii.Ali gle cuda,zaboravila sam ga za 5 dana,on je pokusavao posle da se pomiri ali cim sam osetila slatki ukus slobode i slobode izbora nisam ga vise ni pogledala.Sada vise ne dozvoljavam nikome da me na bilo koji nacin maltretira,pre svega volim sebe.Ne kazem da ne bih stosta zrtvovala za ljubav ali tako nesto vise ne dozvoljavam.I zato ako si vec nasla dobrog momka ne ispustaj ga jer ako te je ovaj jednom udario opet ce,ako te je maltretirao opet ce,znam iz iskustva da se nikad ne promene i moj je to tvrdio milion puta.Veruj mi bolja si od njega i mozes bez njega,ne dozvoli da ugusi sve lepo sto zivi u tebi,ne dozvoli da ti upropasti jedan predivan period zivota jer ce taj period biti veoma vazan u buducnosti,nemoj da zbog jednog skota izgubis veru u ljubav i lepe stvari koje nosi zivot.Mislim da bi sadasnji decko mogao da bude ozbiljan kandidat da se zaljubis u njega.Zato glavu gore,idemo prema boljem sutra...
« Poslednja izmena: 06. Okt 2005, 00:05:50 od Miss B. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 417
Zastava Niswill
i tako je od jedne bezazlene devojcice nastala jos jedna drolja u moru silnih  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
i tako je od jedne bezazlene devojcice nastala jos jedna drolja u moru silnih Smile Smile Smile

Smile O čemu ti to?  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.