Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problemi sa deckom...  (Pročitano 16958 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pravda je spora,ali dostizna!!!

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1232
Zastava SCG
mob
SonyEricsson k700i
Буди са његовим најбољим другом Smiley

Pa ima smisla za humor ali on je sve svoje drugove izgubio(jos jedan razlog zasto je mene optuzivao,sa cim ja naravno nisam imala veze)jer ih je vredjao i odvratno se ponasao prema njima,pa nije ni cudo sto su ga svi ostavili.Dok smo bili zajedno govorio mi je kako su sve moje drugarice glupe i svadjao se sa njima i govorio mi kako treba sve da ih ostavim i posvetim se samo njemu Smile
IP sačuvana
social share
Life is not measured by numbers of breath we take,but by moments that take our breath away...

And just like the ocean under the moon
Well that’s the same emotion that I get from you
You got the kind of lovin that can be so smooth
Gimme your heart make it real
Or else forget about it!

Cudno je to kako nam malo treba da budemo srecni,a jos cudnije je to kako nam to malo uvek nedostaje!
 :giggle: :hug: [smilie=35s.gif]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
To sve govori da je apsolutno nesiguran u sebe! Cak i da je u pravu,da su sve(kako bas sve) drugarice glupe-indirektno je vredjao i tebe,jer ako su ti sve drugarice glupe,samim tim ispada da si i ti glupa!
Njega ocigledno drma pubertet,a ti mu nisi mama da bi trosila svoje vreme i energiju na prevaspitavanje njega.
Zivot je jedan i trebas iskoristiti vreme mladosti,srednjoskolskih dana,zezanja,druzenja,ucenja,muvanja i svega sto ide u tim godinama.Taj period je jedan i nece se vratiti kad prodje,a na tebi je kako ces ga iskoristiti,odn. da li ces ga iskoristiti ili propustiti(cekajuci da se on smiluje i unormali)!!! Cak i ako odlucis da sedis kod kuce i da ga cekas,nema garancije da ce on doci,tj.da ce se izmeniti i nikoga neces moci kriviti za propusteno vreme,niti vratiti propusteno. Udahni duboko i zivi svaki dan koji svane punim tempom,ispunjen ucenjem,kucnim obavezama,druzenjem sa drugaricama,... Prvo moras nauciti da volis i postujes sebe i svoje vreme,a onda ce se i pojaviti neko ko ce da te voli i postuje! Nemoj misliti da ces sazaljevajuci i cekajuci nekoga izazvati samilost i njegovo *otreznjenje* da on shvati kako ga ti stvarno volis,pa ce to ceniti i vratiti se.Ako dosada nije postovao i razumeo da ti je stalo,ocigledno da mu tvoje ponasanje i iskazivanje emocija nisu ono sto trazi,ako on sam zna uopste sta trazi i sta hoce od zivota!   
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1232
Zastava SCG
mob
SonyEricsson k700i
Pa kao sto sam vec rekla za ona rodjendan,otisla sam,on nije dosao sa devojkom i naravno nije me ni pozdravio.Medjutim on je otisao vec negde oko 10(da ne govorim da se strasno uobrazio i da je poceo da juri svku drugu devojku na ulici)jer je isao da saceka devojku(sa kojom je par dana u vezi) jer treba da prespava kod njega,a njegovi nisu kuci.E to me je dotuklo  Smile i da ne govorim da sam ostatak veceri plakala jer mi je u glavi stajala njena i njegova slika Smile Smile Smile :(Odvratno sam se osecala jer me je pre nego sto je otisao celo vece neprestano gledao,ne mogu da verujem kako ga nije sramota...
IP sačuvana
social share
Life is not measured by numbers of breath we take,but by moments that take our breath away...

Or else forget about it!

Cudno je to kako nam malo treba da budemo srecni,a jos cudnije je to kako nam to malo uvek nedostaje!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Smiri se, razmisli malo, takav decko ti definitivno nije potreban u zivotu.
Zasto da trosis svoje vreme na njega, zasto plakati zbog nekog ko to ni najmanje ne zasluzuje?

Polako samo naici ce neko koga ces zavoleti a i on tebe, ko ce ti posvetiti vise paznje i postovati te mnogo, mnogo vise od njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
I ne padaj na jeftine fore...svako ko je bio sa nekim , patice zbog tog nekog izvesno vreme ...i onda kao da nista nije bilo
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 533
Nikad necu moci da razumem zene / devojke / devojcice koje su u stanju da trpe takve skotove...
Nema veze koliko godina imas i da li po nekim pravilima treba da imas decka ili ne.. u ostalom.. gledajuci klinke oko nas mnogo je zdravije i normalnije imati decka sa 15 nego pojebati se sa pola kraja..
Svi mi (muzijaci) imamo povremeno napade agresije koje ispoljavamo na ovaj ili onaj nacin (vikanje, psovanje, odlazak nenajavljeno na basket ili u teretanu ili sta vec... pa do tuce, silovanja i cega sve ne.. zavisi naravno od osobe) ... iz ovih ili onih.. manje ili vise racionalnih razloga... ali... tolerisati i ne reagovati u takvom slucaju znaci samo raspirivati tako nesto... do kojih razmera to moze otici ne zelim ni da znam..
Jedno je sigurno.. nemas sta da trazis sa tim majmunom... i moras da naucis da vodis ipak malo vise racuna o sebi..
Ne slazem se da uvek treba sebe stavljati na prvo mesto... ali granice treba realno postaviti..

Upravo tako.. Da bi poshtovala druge, morash nauchiti kako da poshtujesh i cenish sebe.. Tako da, on ti uopshte nije potreban u tvom zivotu.. Sigurno si slatka i privlachna i mozesh privutji bilo god dechaka.. Ni jedan mushkarac, ma niti jedna osoba na ovom svijetu, osvim tvojih roditelja, ne smije da se izivljava na tobom.. A chak i da te unishtava psihichki i fizichki? To se nikako ne smije telorisati.. Nauchi da se samokontrolishesh i vladash svojim osjetjanjima, tako tje ti daleko biti lakshe.. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
"osim tvojih roditelja"
Smile

sta ovo treba da znaci....ako se njeni roditelji izivljavaju nad njom onda je u redu Smile
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1232
Zastava SCG
mob
SonyEricsson k700i
Uh,hvala vam ljudi mnogo mi pomazete...Pocinjem da shvatam neke stvari i postaje mi bolje,jer mi se ukus slobode i toga da ne moram da trpim jedno nasilno i ljubomorno-posesivno stvorenje,prilicno osladio.Medjutim kada mi fali jako malo da ubedim sebe da mi je bolje,uvek ga sretnem na ulici ili tako nesto i onda mi se prevrne u stomaku...i sav trud padne u vodi.najveci problem je kako preboleti jer mi se cini da mi sve odmaze u tome Smile Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Or else forget about it!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
E, o tome postoji bar 10 tema na ovom forumu...
I uvek je isti zakljucak - biti hrabar i ne vracati se na staro.. vreme leci sve...
Stvarno si mlada, bez uvrede, i takav skot ti ne treba... Tesko da je to bila prava ljubav, vise zaludjenost...
Mozda te neki fin, nezan decko vec ceka iza coska (stvorena sam za pisanje spanskih serija Wink) koji ce ti pokazati sta je prava ljubav Wink
Ne zuri Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.