Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 08:24:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: problematicni romi  (Pročitano 11125 puta)
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung GT-S7580
Јеси ти Илија прочитао ову тему?

Желим да чујем твој коментар на тему, а не на тамо неке цигане који бију коња. Хвала што си нас обавестио, иначе.
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
I najsmešnije mi ovo tvoje Lazare!Da deca prose Smile
Jeste,prose...ali ta deca dnevno zarade po 2000 do 3000 dinara (i to šalju decu da bi se ljudi "kao" sažalili).A posle nedelju dana (u šta sam se i sam uverio) opa bato!Samsung Galaxy s 3 u ruke... što ja nemam to a?I sad neko meni kaže lele siromašan,nema pare!,ja trebam da se žalim odmah televiziji kao i oni!Iako možda imam kao i oni,gotovo sad,oni ne odustaju,samo dobiju još!Bilo šta i ako im ne treba!
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung GT-S7580
Али је у реду понашати се према деци као према говнима, зар не?

Неко ти забранио да просиш? Правац улица.  Smile

И даље нико не жели да прихвати да су добро људи поступили, па то ти је.
« Poslednja izmena: 17. Jan 2014, 02:09:31 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Da si lepo i detaljno pročitao sve moje postove saznao bi.Napisao sam...Možda njen ćale nije namerno to uradio,možda pas nije zacvilio,možda je pas njega napao pa je pokušao da se odbrani.............sto komentara mogu da napišem na temu...
I glavno za ovaj tvoj zadnji post.Meni ta deca,pa ni odrasli,što prose,ne smetaju. Wink A ovi što su branili psa mogli su jednostavno da kažu fino: "zašto si to uradio?" pa onda kad bi im on objasnio da kažu "u redu,pazite sledeći put,zaista volimo tog psa..." a ne odmah da se skupljaju i da su im namere samo tuča...
I da je njima toliko stalo do tog psa kog su "branili",oni bi ga kasnije odveli kući,pa bi ga čuvali,pa hranili redovno,pa bi se igrali s njim,pa bi ga dresirali...a mogu da se kladim da su ga pokupili onako iz zabave i posle kogajebe...
I Sofija,ne nerviraj se...ja se ovde ne raspravljam ni sa kim,samo dajem činjenice da nisu oni takvi u kakvom ih vi svetlu prikazujete... Smiley Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung GT-S7580
Citat
Da si lepo i detaljno pročitao sve moje postove saznao bi.

Толико глупости да читам, искрено не могу.

Citat
Napisao sam...Možda njen ćale nije namerno to uradio,možda pas nije zacvilio,možda je pas njega napao pa je pokušao da se odbrani.............sto komentara mogu da napišem na temu...

Наравно, само да цигани нису у праву. Тако је!  Smile

Citat
I da je njima toliko stalo do tog psa kog su "branili",oni bi ga kasnije odveli kući,pa bi ga čuvali,pa hranili redovno,pa bi se igrali s njim,pa bi ga dresirali...a mogu da se kladim da su ga pokupili onako iz zabave i posle kogajebe...

Кол'ко сереш како се не умориш.  Smile 

Пас уз малу помоћ других може преживети на улици. Твоја идеја да неко купи сваку луталицу са улице је бесмислена да бесмисленија не може бити, мислим да је сваки мој коментар бесмислен, јер видим на ком нивоу размишљаш.

Citat
I Sofija,ne nerviraj se...ja se ovde ne raspravljam ni sa kim,samo dajem činjenice da nisu oni takvi u kakvom ih vi svetlu prikazujete...

Чињеница подразумева и то да се од 400.000 Рома сваки понаша онако како си ти навео. Твоје чињенице су чињенице само за тебе и још неке. 

Нико овде не брани Роме опет генерално, али у овој ситуацији имају моју пуну подршку. Злостављање животиња  делује на човека, као што рекох човек је некад вођен емоцијама.

Као кад би неко ударио жену, а ти питао: Извините, јесте ли ви то ударили жену? Занте, не смете то да радите.

Не, ти си видео да је неко ударио жену, крај приче. Прилазиш изнервиран (све под условом да си нормалан) и реагујеш грубље него што би хтео.

Јака ствар.  Smile
« Poslednja izmena: 17. Jan 2014, 02:33:57 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Ne,ne razumeš Smiley
Što serem,serem da bih ti dokazao...
Što samo da cigani nisu u pravu,ovaj put,nisu...
Da se umorim,ne,jer ja sam već rekao da se ne nerviram...
I nek hrane ti po ulicama te psove Smile ali poenta  je to što su se ti tamo ponašali kao da su zaštitnici a ne šiljkaju ga dva posto,već,eto ajmo tuča,brane odmah jedan drugog Wink
E sad ako se ti nerviraš,krivo ti je zbog nečega... druga stvar Wink
I,ne,ja ne mislim da ih treba sve pokupiti (mislim na pse),ali kad se već ponašaju kao zaštitnici,neka urade to. Wink I od tih tvojih 400.000,njih 300.000 se ponaša tako...
« Poslednja izmena: 17. Jan 2014, 02:53:59 od 20ilija01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5701
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Otkud ti znas koji je razlog njihove takve reakcije? Ti si se susretao sa nekim nasilnim romima ili sta vec pa su ti sad svi isti. Da nisu tebe kojim slucajem zlostavljali?  Smile
Inace, svaka cast za ove ljude koji su branili kuce.  Smile
IP sačuvana
social share
- Besramno, Mefisto, zaista besramno - reče zgađeno Gospodar Raja i stade pred mene, ne skrivajući docrtane rupe od zarđalih eksera. Apostolke rupe, masna kosa preko ramena i belo haljinče. Gospodar Raja. Tužno i smešno u isti mah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 67
OS
Windows XP x64
Browser
Chrome 28.0.1500.72
nazalost bilo je toga u novinama, romi napadaju starije osobe. ako imate oko 65 godina, cuvajte se. posebno ako su skladno odeveni i dovoljno blesavi. naravno, mrznje na rasno nivou ne bi trebalo da bude iz prostog razloga sto mi nemamo zasta da im se svetimo. sto kaze moj otac, on je dovoljno lud da ne odstupi i imao bi mozda snage da slozi tog jednog ali sta posle da radi. tako da je jedino mogao da se okrene i ode posto mu je neki covek za tezgom pokazao rukom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
kod nas konkretno ..cigani ne smiju da prdnu po tom pitanju..
napadanja starijih osoba i otimanja ovoga onoga...
rijetko rijetko se desi.....

stariji treba da se paze olosa malog...danasnjeg....
i narkomana..najcesca meta njihova i jesu stariji..slabi i nemocni...

nije da se hvalim  ...radio sam to nekolicinu puta....i jos vece one mozda i nepromisljene poduhvate..u trenutku kad se dese.... Smile

ali skoro sam dva mala olosa  ganjao...koji su oteli jednoj zeni torbicu...
stigao jednog ...onog kod kojeg je bila torbica...

i takodjer u tih par dana...sam i jednog starijeg ciku...mislim da je beskucnik..ako nije onda je samac i bespomocan je..jer je uzasno jadan i neuredan bio....
odbranio od dvojice malih olosa..

daleko veci problem za drustvo i vece problem pravi nasem drustvu upravo takav nas mali bijeli olos...

da su svi ko cigani po tom pitanju .....super bi nam bilo..bilo bi kao u vreme tita...

meni je smijesno kad neko osudjuje nekoga koga vjerovatno i ne poznaje..
a kamoli kad neko ko ima godinu dana licnu kartu...osudjuje citav jedan narod..a da pri tome ne poznaje nijednog pripdnika tog naroda..nego sere samo nesto..sto je cuo negdje i tako....

zao mi je svakoga ko je prisiljen da krade ..da prosi ili bilo sta... u tom smislu...da bi jeo...
to sto vecina njih zivi tako..bez adekvatnoig smjestaja..bez mogucnosti za obrazovanje i bez ikakvih sansi za bilo kakav prosperitet....je nasa sramota....

te price o organizovanim prosenjima ..to sve stoji..ali to je prica za amsterdan ..kopnehagen...
brisel..london..i tako dalje...
kod nas cigani uglavnom rade za sebe...

veseo narod...pozitivan..i okej su ljudi.....
ali kao i u svakom narodu ima olosa..a olos je svugdje isti....bez obzira na naciju ..rasu..i bilo sta...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Aman bre Lazo!Pa i Džoni odustao...

Ilija, džoni je odustao jer mu je muka da dokazuje stvari koje smatra normalnim i opštepoznatim i jer mu je muka kad pročita mišljenja drugih ljudi Smile a i ima dušu pa spava... uglavnom, pročitaj šta pišu laza sofija i bobak, pošto mislim isto što i oni samo mi je dosta prepucavanja, i ubuduće me ne koristi kao argument... zahvaljujem Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 08:24:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.