Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 19:08:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: problematicni romi  (Pročitano 11153 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Ma i ja ne mogu više!
Alo,ne razumete.Ja nisam rekao da su svi cigani loši!Ja nisam rekao da ih mrzim!Ja nisam rekao da ih treba iseliti i istrebiti!
Ja dokazujem samo da (evo i odgovora tebi Viktore):oni možda nisu branili psa već su se skupili da bi branili odmah jedni druge,možda bi pretukli čoveka i opljačkali...
Mom drugu su eto nekoliko njih veoma mali otimali pljeskavicu i jurili ga motkama oko zgrada i na kraju je jedva pobego,a jurili su ga i dalje iako mu je ispala...I zato kažem bar 300.000 od tih 400.000,radi to...Ali kažem i da nisu svi takvi!
« Poslednja izmena: 17. Jan 2014, 13:48:29 od 20ilija01 »
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 67
OS
Windows XP x64
Browser
Chrome 28.0.1500.72
odu romi i u nemacku, dodju ovde sa parama, kupe kuce u zemunu. ne krivim ih, zaradili su svoj dinar, govore jezike koliko toliko itd. jbg. i ja kad sam neraspolozena, imam obicaj da otvorim gmail i dva puta za redom da mi se desi da u roku od 1.3 ili 1.4 sekunde neko se uloguje u isto vreme a jedva ga i poznajem i do sada nikom nisam rekla u pijanom stanju sta gledas, a ni u treznom.
« Poslednja izmena: 17. Jan 2014, 16:10:54 od branimirka81 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
tne otvraju ti nalog cigani... Smile
a i trebas prestat cugat  jbg... Smile Smile  samo vikendom... Smile il- se prestani logovat na taj gmajl  Smile Smile
« Poslednja izmena: 17. Jan 2014, 16:21:43 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia 
Jebes mi sve, sedim i citam temu, i razmisljam :"Kad si Sandra cula nesto pozitivno o Ciganima?" I mislim, i mislim i nista.
Nista pozitivno!
Ili ih gledam kako prose, ili kako puse sa 3 ili 4 godine, ili kako duvaju lepak, ili kako kradu i obijaju objekte i auta, ili o tome kako su usavrsili ugriz "psa" da bi dobili odstetu (ubiju i skuvaju psa, iskoriste celjust). Ili kako se biju, secam se jedan kako je za kosu vitlao zenu po samom centru, ili kako prodaju voce sa kvantasa, i ka prodjes pijacom osetis njihov govno-zivotinjski vonj, kako imaju vaske, kakvi su musavi, pocepani, skrnavi...

Nista pozitivno!

Imam memoriju kao kornjaca od 200god, foto pamcenje, i "listam" sada po neuronima gde mi je nestala pozitivna informacija o ciganima? Nema je Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
pa sta mislis zbog cega su takvi....

kad si cula da je neka vlast pomogla toj populaciji....kad je neko zaposlio cigane...
pomazu sve ..moguce....vrste..cak i o psima vecu brigu vode....o nekim herojima koji su pre 500 godina
crkli...i pitanje je i dal su postojali....i o tome se briga vise vodi...
ali nikad niko njima ne pomaze...

gdje oni zive....i kako zive...
niko od nas 1 g tako ne bi mogao ...ubio bi se svako od nas...

i kad se takva neka bijela porodica pojavi..sa svih strana dobri ljudi se sjate i pomognu..

ali oni uglavnom svi tako zive....samo mali broj njih zivi dostojanstveno..mozda nekih 10 posto....

svi bi mi to isto radili da smo na njihovom mjestu...i gore stvari milion puta..

a oni i pored svega igraju i pjevaju i spremni uvijek na zajebanciju....

sve u svemu jedinstveni su....kao narod...nikoga slicnog nema s njima da uporedis....

eto djej je cigan i ona mala savicka tanja cini mi se...djus je polu cigan...
i svi oni zive normalno..

ali njima je drustvo pruzilo sansu....

sto opet dovodi do nas...da smo mi ti zbog cega su oni takvi...
« Poslednja izmena: 17. Jan 2014, 16:36:04 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung GT-S7580
Citat
oni možda nisu branili psa već su se skupili da bi branili odmah jedni druge,možda bi pretukli čoveka i opljačkali...

Сад ти се отворило и треће око.  Smile

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Hahahahahahahaha,ti bobak još uvek ne razumeš!Hahaha!
Kao prvo bar 40% njih živi "luksuzno".Kao drugo oni žive tako zbog svojih dela...Kao treće njima država ne pomaže jer znaju i oni kakvi su.Eno u mom gradu,kod cigan male,kao sve oni žive u zagađenom i lošem mestu.A oni bacaju jedini đubre tu Smile.Opština im je dala bolje uslove:očistili su im sve okolo!Dali svakoj porodici određenu sumu novca.I šta posle?Posle mesec dana opet:đubre,mrtvi kučići i mačke...i šta još nema tu...
I lepo je rekla Sandra da nema ničeg pozitivnog što su oni uradili.A ja one koji bar ne rade ništa loše,svrstavam u NORMALNE!Ne mora on sad da bud pun para,da je kulturan i obrazovan,ali bar ne mora da krade.Pa čak i takvi "kulturni" i "obrazovani",vole da ga malo... Smile
Ja sam ti već Lazo rekao da sam vidovit!Saalam! Smile
A to što su spremni na igru i zajebanciju,to je zato što i ne žive toliko loše.Neki da...ali to ne opravdava da sad uzmu i kradu...I kada bi mogli da žive bolje,ostali bi isti! Wink
« Poslednja izmena: 17. Jan 2014, 17:00:58 od 20ilija01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 67
OS
Windows XP x64
Browser
Chrome 28.0.1500.72
tne otvraju ti nalog cigani... Smile
a i trebas prestat cugat  jbg... Smile Smile  samo vikendom... Smile il- se prestani logovat na taj gmajl  Smile Smile

ajde sto je bilo xx:58 ali sto su u pitanju sekunde a i koga briga, moja filozofija je daleko sira, obuhvata veca prostranstva. ja se nadam da ovde ima razumnih ljudi, ali ajde za promenu da ih zovemo romi. i nismo otvorili temu u drustvenoj hronici nego ovde, nema veze.
« Poslednja izmena: 17. Jan 2014, 17:04:54 od branimirka81 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
eto nek  ja ne razumejm sa 40 godina ...a ti razumijes sa dvadest.... Smile
o kakvom luxuzu pricas...o onim cigancicima sto u papucama i carapicama hodaju po snijegu... oko moje zgrade...i skupljju karton i plasticne boce....Smile

kad si vidio na ulici  roma od 60 godina..muskarca...neces ga nikad vidjeti...rijetko sam ih i ja vidio....za ovog svog vijeka....
ti ljudi umiru ko muve....od bijede i neimastine....i bolesti..samo to nikoga nije briga....

razmisli malo..nemoj da te neosnovana mrznja vodi..kroz zivot....

ne gledaj u pojedinca gledaj u vecinu....

kod nas su oni cigani....i  ne smeta im da ih tako zovemo....
« Poslednja izmena: 17. Jan 2014, 17:07:14 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Ne umiru oni!Već šalju decu da bi se ljudi sažalili!
Kod nas su cigani,jer jesu to.I već sam rekao da ih ja ne mrzim!Samo ih izbegavam,jer ih ne volim!
« Poslednja izmena: 17. Jan 2014, 17:10:15 od 20ilija01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 19:08:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.