Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 12:20:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: problematicni romi  (Pročitano 11143 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
kako to izgleda slucajno sutnuti kuce..kako ja nikad slucajno ne sutnem kuce ili mace ili ptice..ili bilo sta sto se vrzma oko mojih nogu..
nisam nikad....zato sto znam da ih mogu povrediti i zato pazim....i meni je to jos drago..kad mi pridje...uvijek se poigram s njima...ako mogu kupim im nesto da pojedu... Smile

cigani znaju d budu zajebani...ali znaju i oni s kim mogu da se zajebavaju...a s kim ne mogu... Smile

tvoj otac je trebao  da pozove policiju....

inace vecina cigosa su okej likovi....

to sto oni vazda zive na rubu egistencije to je druga prica..
i sto na njih niko ne obraca paznju.... cak oredjeni ljudi imaju i
gadjenje neko prema njima....i tako....

uglavnom najveci problem sto su neki cigani takvi kakvi jesu...
smo mi ...i nas nacin ophodjenja prema njima...

nije teko biti fin...kad nisi fin prema nekome ne mozes da ocekujes da on bude fin prema tebi....

kod nas u republici je skoro jedan cigan i zavrsio skolu mupa... i dobio je posao i sada radi kao policajac...

ljudi su  kao i svi drugi ljudi....i manje su netrpeljivi prema bilo kome ..
nego nasi bijeli pojedinci...prema njima...

oni su uglavnom za vecinu stanovnistva nepoznanica ..
niti ih zele bolje upoznati ....niti znaju sto o njima..
ali ipak i na najmizernije nacine mogu da ih osudjuju..
tipicno za dananju mladez...bez mozga i bez srca i bez duse...

« Poslednja izmena: 16. Jan 2014, 20:42:27 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung GT-S7580
Citat
Niko ne može da zlostavlja životinje ali isto tako niko ne može da u ime zaštite zivotinja da pravdu sprovodi sam,za to postoje nadležni organi a ne ekipa garavih da zavodi red,da je tog psa šutnula grupa navijača i romi bi ga šutirali sa njima.Osetili su se moćniji od nekoga,odmah su to sproveli u delo.

Аутор теме је драмаквин, тако да како су поступали с ћалетом, не знам. Нико није повређен, нико никога није пребио, зато ни ти не драми, молим те.  Smile

То што су се они понашали мало борбеније него што је требало може се приписати и афекту, али ајде, ти никада ниси одреаговао у афекту, то је само за ниже расе.  Smile

Citat
I pošto ima dosta vas koji vole rome,onaj koji mi pokaže sliku sa rodjendana gde su mu romi na slici,ili sliku gde mu je rom bio kum,ili sliku sa svadbe gde su mu gosti romi,njemu se duboko izvinjavam.Ostali što ih mnogo volite,mislite zašto ih nema na vašim slikama.

Не дружим се тренутно ни са једним. У основној сам имао другарицу, јесте она луда и све, али је ипак дискриминисана само због тога што је циганка. Што је одвратно. А гледао сам на Експлозиву једног рома хемичара, вероватно један од ретких који завршава факултет.

Не кажем ја да они не краду, али нису сви исти и то је реално. Делити људе на добре и лоше је за будале.

Можда ниси запазио на пример, али циганској деци која просе се сви подсмевају, зајебавају их и покушавају само некако да ставе на јутјуб. И то раде цивилизовани белци што не краду.  Smile Иако децу нико не може да криви.
« Poslednja izmena: 17. Jan 2014, 00:18:34 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Aman bre Lazo!Pa i Džoni odustao...
Video bih tebe da živiš u malo zabačenijem naselju kao ja.Pa ovde bre oni dolaze sa konjima,šibaju ih udaraju ih,pretovare ih,pa ajmo!Ovde kad dođu razbacuju đubre,blizu tu je reka pa sve tamo,jednog psa što je lajalo na konja ubili i bacili u reku!Alo!I posle oni će da pričaju o zlostavljanju životinja(možda je njen ćale kao što je već rekla,slučajno ZAKAČIO psa)...I još kad dođu ovde pored igrališta kao kose travu za konja,pa se on nasere svuda!I još kradu gde i šta stignu,retko koji to ne radi!I zato ih ja zovem CiGaNi!!!
« Poslednja izmena: 17. Jan 2014, 01:25:48 od 20ilija01 »
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung GT-S7580
Citat
I posle oni će da pričaju o zlostavljanju životinja..

Јеси ти нормалан, а?

Ти цигани немају ништа са циганима који су рекли матором да не дира јадну животињу.

Генерализујеш. Рекли смо без генерализовања. Понављам: То ти је као када би Јапанац рекао да су Срби насилни, јер их је видео на тевеу како се туку због трешања.  Smile

Престани да лупаш. Ја нисам рекао да не постоје лоши цигани. Постоје, али у овој причи они нису лоши.

Могу ли они некад испасти добри јебогати?
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
mob
Nokia 
Na konto Cigana u svakom kontekstu...

Ako mi je koga žao, onda su to oni i crnci.
Toliko nepravde ih je bilo od kad znaju za sebe. Ni vi ni a ne znamo kakav je dan,a ne cijeli život jednog Roma i treba svaki dan da se zahvaljujemo bogu što je tako.
Toliko je odbacivanja od društva, toliko bijede na te ljude da mi se svaki put kad na njih pomislim želudac okrene.
Žalosno
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.72
sledeći put pištolj.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Kad bi se oni ponašali normalno pa i ajde bilo bi mi ih žao!A Lazo,nisam ni ja rekao da ne postoje normalni cigani,već eto kao primer:dobro je poznato da se oni skupljaju kao da se dele bombone!Znam i sam,bilo gde,na pijaci,na bazenu,bilo gde u gradu.Ako kažeš jednom bilo šta,on ili ona odmah:šta hoćeš!?,šta ti mene gledaš!?I skupljaju se momentalno,i odmah bi da se biju!Pa sad...A Sofija što se tiče tvog posta:da se oni barem potrude u nečemu NORMALNO,onda u redu.Ali nee oni sve moraju na drugačiji način.Evo ubijte me,smem da se zakunem da nema ciganina koji nikad nije ništa ukrao!I posle kad im neko nešto kaže,izbaci ih autobusa (glup primer,ali oni za to hoće da se pokolju) jer ne kupuju karte,oni se odmah bune kako njih maltretiraju i kako su oni odbačeni...A evo i čistog primera:sa mnom u odeljenje ide jedan ciganin,i nema dana kada se vraćamo iz škole da on ne kaže "ajde da maznemo odavde nešto!" ili "da vidite ja jednog kako sam zeznuo,ukrao sam ovo,ono...",geni su to!A Lazo,ako tebe dosad ni jedan nije zajebo,evo zapamti ovo što ti ja sad kažem!Doći će dan kad će oni bar pokušati da ti nešto ukradu ili da te zeznu!Pokušaju,ako već ne uspeju...
CIGANI su to,zapamti!
I mogu da ispadnu dobri ako hoćeju,al neće slonče u lonče...
« Poslednja izmena: 17. Jan 2014, 01:51:46 od 20ilija01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
mob
Nokia 
Da imaju bolje uslove garant bi bili I oni bolji.
A kad ih društvo tretira k'o da su od govana, onda ne mogu biti doktori nauka
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Pa nisam ni ja doktor nauka i nisu ni oni.Niko to ne traži od meni,ni od njih.A ima i onih koji nisu siromašni,a ima i onih koji žive kao snobovi a opet traže još,još i još!Jer su odbačeni... Bili bi ti pojedini u boljim uslovima,žive tako zbog sopstvenih dela!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
mob
Nokia 
tgh tghjtrigtjhoi thir jer su odbačeni g hggjhtgrtkjgtjk
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 12:20:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.