jbt ovi gradjani drugog reda ...potomci seoskih smradova...nikad taj opanak nece izbaciti iz usta... pa tvoja krv ...amebo...nece se urbanizovati ni za deset narednih koljena...
vidis kakav si nakaradan kakv si izvjestacen..pa ne licis na ljudsko bice...
vidi se iz aviona da ti praziluk viri iz pakasa.. mada to vjesto pokusavas "urbanom sminkom" sakriti...
ali sine seoski..nema te sminke koja vas moze nasminkati da licite na neko urbano bice... te seljacke fore izdju na povrsinu kad tad...
nemas cega da se stidis...seljaci su posteni ljudi..vredni radni... ali seljoberi...takvi ..kao ti... ili bolje receno to...sto si ti sam od sebe napravio...oni nikome nisu ok... vas ne vole ni ovi iz dagra a ni vasi ljacise...
vi ste nus pojava svakog drustva...
glavonja... sto ne ides na selo da kopas njivu... okani se kompjutera... pa vidis sta je napravio od tebe... prerdmet si sprdnje po forumima
msm meni ne smetas..ja te vala mogu uvijek zajebavati... meni cak i dobro dodjes..kad nemam sta da radim...
ali ipak...idi ...idi i ne vracaj se...
« Poslednja izmena: 13. Jan 2016, 15:16:17 od bobaK_bl »
Aj sad lepo, da pojedes balu sena, pa na spavanje, volino.
Ko ti dade drzavni kompjuter da po njemu krljas tastaturu da mi je da znam
A neka, neka, i vama grbavim crvima neko ce vec prekratiti muke, kad odete u penziju pa kad vise nema portirisanja po zatvorenim fabrikama gnojiva i archenja drzavne imovine.
Ide bre spali se pored vasheg poljskog WC-a, vreco govana, da ne trulish ovde vise. Vise ce koristi biti od tebe kad te upotrebe za gnojivo za njivu. Mozda izraste nesto, neki kurac od biljke, pa da lici na tvoju volovsku glavudzu.
Znas ono kad smo bili mali, pa naletish na neku budalu, pa ti onda stariji kazu, ma pusti budalu, vidish da je lud.
E tako i ti sada meni savetujes dobro, ali zbog toga sto smo se napustali tih budala se nakotilo toliko da su prekrili ceo horizont.
A znas onomad kad se onaj glumac izlecio od raka, a ono 10.000 komentara tipa: ima boga!
A sve idiot do idiota, pa gde im je taj bog bio kad se tolika silna deca razboleshe od raka i kojekavih grozota?
A ti si bar neki lekar, pa ti je verovatno muka kad doktori operisu nekoga 24 sata i spasu mu zivot, a onda dodju ovakvi govnomozgovi pa se zahvaljuju bogu, umesto hirurzima.
Vidis, druze, glupost ce skoro uvek pobediti, ali da nije bilo jednog Galileja i ostalih koji su se drznuli tada da se pobune protiv debilnih dogmi i ovih kvazi humanitaraca u zlatnim odajama, mi bi smo i dalje bili spaljivani na lomachama!