Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 09:50:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pripremite se za Božićni post  (Pročitano 12302 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
davno sam ja rekao..nista papku ne moze nauditi kao knjiga...  Smile

sine ...tih par knjizica koje si procitao..naravno el.putem...sjebale su ti ionako zakrzljali mozak.. Smile

sto prije skontas da u glavi nemas ni k od mozaK a kamoli m... Smile prije ces se spasiti sopstvene propasti... Smile

ili idi skoci kroz prozor i oslobodi zivot iz sebe ...produktu van tjelesne oplodnje   Smile

jebo li te onaj ko ti je kupio racunar... Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
Samsung S7
A cime cu da "skontam" da nemam mozak, glupanderu neandertalski? Intelektualni razvitak ti je na nivou opanka broj 42 i po.

Sto bre lepo ne lupas glavom o zid pecine u kojoj zivish, da nas oslobodish svojih predebilnih recenica, pa da mozemo na miru da zivimo bez tebe. Ajde lepo, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup , tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup, tup

Jednom ce puci ta labrnja, nemoj samo da odustanes sad kad si na pola puta  Smile
« Poslednja izmena: 13. Jan 2016, 14:55:39 od bluesoniq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
jbt ovi gradjani drugog reda ...potomci seoskih smradova...nikad taj opanak nece izbaciti iz usta... Smile
pa tvoja krv ...amebo...nece se urbanizovati ni za deset narednih  koljena... Smile

vidis kakav si nakaradan  Smile kakv si izvjestacen..pa ne licis na ljudsko bice... Smile

vidi se iz aviona da ti praziluk viri iz pakasa.. Smile
mada to vjesto pokusavas "urbanom sminkom" sakriti... Smile

ali sine seoski..nema te sminke koja vas moze nasminkati da licite na neko urbano bice... Smile
te seljacke fore izdju na povrsinu kad tad... Smile

nemas cega da se stidis...seljaci su posteni ljudi..vredni radni... Smile
ali seljoberi...takvi ..kao ti... ili bolje receno to...sto si ti sam od  sebe napravio...oni nikome nisu ok...  Smile
vas ne vole ni ovi iz dagra a ni vasi ljacise... Smile

vi ste nus pojava svakog drustva... Smile

glavonja... Smile sto ne ides  na selo da kopas njivu... Smile
okani se kompjutera... Smile
pa vidis sta je napravio od tebe... Smile
prerdmet si sprdnje po forumima  Smile

msm meni ne smetas..ja te vala mogu uvijek zajebavati... Smile
meni cak i dobro dodjes..kad nemam sta da radim... Smile

ali ipak...idi ...idi i ne vracaj se... Smile Smile Smile Smile Smile  Smile
« Poslednja izmena: 13. Jan 2016, 15:16:17 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
Samsung S7
Aj sad lepo, da pojedes balu sena, pa na spavanje, volino.

Ko ti dade drzavni kompjuter da po njemu krljas tastaturu da mi je da znam  Smile

A neka, neka, i vama grbavim crvima neko ce vec prekratiti muke, kad odete u penziju pa kad vise nema portirisanja po zatvorenim fabrikama gnojiva i archenja drzavne imovine.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
ajde ne lupetaj tu vise..i ne smaraj ...budaletino... Smile
idi radi nesto....makar pomozi materi i ocu...usisaj kucu i operi sudje i kupatilo..olosu  mali  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
Samsung S7
Ide bre spali se pored vasheg poljskog WC-a, vreco govana, da ne trulish ovde vise. Vise ce koristi biti od tebe kad te upotrebe za gnojivo za njivu. Mozda izraste nesto, neki kurac od biljke, pa da lici na tvoju volovsku glavudzu.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Linux
Browser
Chrome 47.0.2526.76
Ono kad bobaka iznerviras.. a covjek flegman caknuti.

Blue, iskuliraj malo..tebi je ateizam stvarno religija kad se tolko primas. Ponasas se ko neki zadrti bogomolj.

Pusti ljude da vjeruju ako si vec pametniji i liberalniji toliko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
Samsung S7
Znas ono kad smo bili mali, pa naletish na neku budalu, pa ti onda stariji kazu, ma pusti budalu, vidish da je lud.

E tako i ti sada meni savetujes dobro, ali zbog toga sto smo se napustali tih budala se nakotilo toliko da su prekrili ceo horizont.

A znas onomad kad se onaj glumac izlecio od raka, a ono 10.000 komentara tipa: ima boga!

A sve idiot do idiota, pa gde im je taj bog bio kad se tolika silna deca razboleshe od raka i kojekavih grozota?

A ti si bar neki lekar, pa ti je verovatno muka kad doktori operisu nekoga 24 sata i spasu mu zivot, a onda dodju ovakvi govnomozgovi pa se zahvaljuju bogu, umesto hirurzima.

Vidis, druze, glupost ce skoro uvek pobediti, ali da nije bilo jednog Galileja i ostalih koji su se drznuli tada da se pobune protiv debilnih dogmi i ovih kvazi humanitaraca u zlatnim odajama, mi bi smo i dalje bili spaljivani na lomachama!

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Linux
Browser
Chrome 47.0.2526.76
Dosta lekara su vjernici. Meni je to neobicno, ali boli me k. dok god rade dobro svoj posao.

Glupi su glupi genetski, a ne zbog religije.

Mozda ima dosta High IQ ljudi i nobelovaca koji ateisti, ali to je statisticki..ne znaci da je svaki vjernik glup ili prosjecan. Naprotiv.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Citat
ali da nije bilo jednog Galileja i ostalih koji su se drznuli tada da se pobune protiv debilnih dogmi

Galilej se nije drznuo da se pobuni, odrekao se svojih učenja da ga ne bi spalili na lomači, tek pred smrt se nešto malo kurčio.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 09:50:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: post Pripremite
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.