Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 12:58:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pripremite se za Božićni post  (Pročitano 12292 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
I eto, izpostili ste, otisli ste na liturgije, spalili citave sume za badnjak, primili malo hlepcica u usta, nakrkali ste se prasetine, sarme i ruskih salata...

, a onda ste se razisli kucama pa ste tamo u istom duhu: zaklali zenu, ubili sina, izboli oca sa nozem 19 puta, , upucali ste se sa puskom, slikali ste se za fejsbuk sa zlatnom krstacom oko vrata, pa onako u duhu hriscanstva pomogli jednom mladicu da se sto pre dokopa neba, potrosili 20 miliona evra na bahanalije i tako ste punih stomaka, otisli da legnete da spavate, jer dobri duh hrista, bdi nad svima nama i cuva nas od zla.

U zdravlje!

Ozbiljan covek, sa zenom i decom, da napise ovako nesto iz cista mira... Ne ide jednostavno...

Mrznja i kompleksi te unistavaju, postajes vec smesan sa tim svojim komentarima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Smile Smile Smile

Ti si ko ovi muslimani ovde...cim prodje post prvi sat svi pijani...

Pa i to je greh jbt...

ma jok bre....ja sam stalno pijan  Smile  Smile
salim se  Smile
ja sada ni ne postim...citav post...ono osnovno odradim...i cao...

ali pre jesam...ali ne svaki post..ali ...jedan- dva ...pa sledece godine preskocim..i tako...
i to citav post...samo hljeb i voda...ujutru i navece..i preko dana voce...
i svaki treci dan.. jedan obrok ...sa pasuljem ili krompir salatom... ili  ribom...

a brate ovi danasnji postovi...sa nenormalnim prezderavanjem...od  dvije kile ribe dnevno...2 kile banana...2 kile krompir salate..ili trista pita i pitica posnih...te morskih plodova...te tona kiselisa.. Smile

jbt to nije post...kad se ti za vreme posta udebljas 5 kila... Smile to su bahanalije... Smile

zna se sta je post...kruh i voda.. i voce...i kad se detaljno procistis...i kad  "prepolovis" sopstvenu zivu vagu za vrijeme posta..  Smile
a za to i sluzi post ...da se procisti orgnizam... Smile
a neko jace znacenja na vjerskom planu..da post  ima.....jock...samo to ljudi uglavnom i ne znaju... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
I eto, izpostili ste, otisli ste na liturgije, spalili citave sume za badnjak, primili malo hlepcica u usta, nakrkali ste se prasetine, sarme i ruskih salata...

, a onda ste se razisli kucama pa ste tamo u istom duhu: zaklali zenu, ubili sina, izboli oca sa nozem 19 puta, , upucali ste se sa puskom, slikali ste se za fejsbuk sa zlatnom krstacom oko vrata, pa onako u duhu hriscanstva pomogli jednom mladicu da se sto pre dokopa neba, potrosili 20 miliona evra na bahanalije i tako ste punih stomaka, otisli da legnete da spavate, jer dobri duh hrista, bdi nad svima nama i cuva nas od zla.

U zdravlje!

Ozbiljan covek, sa zenom i decom, da napise ovako nesto iz cista mira... Ne ide jednostavno...

Mrznja i kompleksi te unistavaju, postajes vec smesan sa tim svojim komentarima.
Nije on smesan, samo nam dolazi iz napredne i progresivne EU...sve atejisti, браћала!!!1 dugo zivi u tom progresu, pa mu ovaj balkanski sabanizam i seljastvo nisu bas najjasniji.

Nema razlike izmedju tih "vernika" koji se ozderavaju za Bozic i te malogradjanske boranije koja je otisla u "progresivnu EU" (konc. logor), pa leci komplekse i drzi predavanja na ovaj nacin i jedini smisao zivota je da ispadne veci u odnosu na vernike, jer se u njima prepoznaje, a taj deo sebe ne voli i ...nastaje kurslus.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
kristal je car   Smile  definitivno najduhovitija persona na bureku  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
Samsung S7

U zdravlje!

Nije on smesan, samo nam dolazi iz napredne i progresivne EU...sve atejisti, браћала!!!1 dugo zivi u tom progresu, pa mu ovaj balkanski sabanizam i seljastvo nisu bas najjasniji.

Nema razlike izmedju tih "vernika" koji se ozderavaju za Bozic i te malogradjanske boranije koja je otisla u "progresivnu EU" (konc. logor), pa leci komplekse i drzi predavanja na ovaj nacin i jedini smisao zivota je da ispadne veci u odnosu na vernike, jer se u njima prepoznaje, a taj deo sebe ne voli i ...nastaje kurslus.

U nemoj brate samo tebe da stave na chelo svetosavskih prasecih brigada, da odredjujes ko je pravi vernik, a ko ne.

P.S.
(Po nacinu naglasavanja pojedinih fraza vidi se da si iskompleksiran sto si iz manjeg mesta)

----

Ja sam ateista od svoje 5 godine, a ti 85-narkitju sto baljezgash ovde po bureku, pazi da te komsa ne zakolje sa sekiricom, kad se popnes na panj da preko plota bacish pogled dalje od svoje avlije.

A mi smo narod, stoka, eno onomad se pobishe oko cesnice. Jadna smo mi bagra kad nam Ceca, majka svih nas, drzi slovo u duhu hriscanstva i postenju. Skupilo se tu stosta sve nashih VIPovki, po manastirima, pa se sve ubishe koja ce bolje da se uslika za selfi i belfi sa vremeshnim popama i u belim bundama. Pa nece valjda u vijetnamki da dolazi, 'ladno je.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
ateista od 5 godina  Smile Smile Smile Smile
ajde mrs odavde... budaletino plasticna i nakaradna  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
Samsung S7
mama mecka ti je plasticna i nakaradna, a babo ti je retardirani poklopac WC sholje.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
haha kako si duhovit... Smile sigurno si to naucio od svog sektaskog gurua  Smile

idi ubij se majmuncino retardirana...i ne normalna... Smile i ne seri tu vise po forumu ..
s tim svojim poganim i izvjstacenim zmijskim jezikom...ne truj ovaj forum..sotono...  Smile
ubit cete neko idiote  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Ericsson jeste

U zdravlje!

i ja isto mislim
sem ako ne troluje i namerno podbada vernike pa mu smešno kad se nalože  Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
Samsung S7
haha kako si duhovit... Smile sigurno si to naucio od svog sektaskog gurua  Smile

idi ubij se majmuncino retardirana...i ne normalna... Smile i ne seri tu vise po forumu ..
s tim svojim poganim i izvjstacenim zmijskim jezikom...ne truj ovaj forum..sotono...  Smile
ubit cete neko idiote  Smile

Cudo da tebi nisu napunili praznine u glavi sa govnima, pa da nesto bar imas u mozgu.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 12:58:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: post Pripremite
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.