I eto, izpostili ste, otisli ste na liturgije, spalili citave sume za badnjak, primili malo hlepcica u usta, nakrkali ste se prasetine, sarme i ruskih salata...
, a onda ste se razisli kucama pa ste tamo u istom duhu: zaklali zenu, ubili sina, izboli oca sa nozem 19 puta, , upucali ste se sa puskom, slikali ste se za fejsbuk sa zlatnom krstacom oko vrata, pa onako u duhu hriscanstva pomogli jednom mladicu da se sto pre dokopa neba, potrosili 20 miliona evra na bahanalije i tako ste punih stomaka, otisli da legnete da spavate, jer dobri duh hrista, bdi nad svima nama i cuva nas od zla.
U zdravlje!
Ozbiljan covek, sa zenom i decom, da napise ovako nesto iz cista mira... Ne ide jednostavno...
Mrznja i kompleksi te unistavaju, postajes vec smesan sa tim svojim komentarima.
Ti si ko ovi muslimani ovde...cim prodje post prvi sat svi pijani...
Pa i to je greh jbt...
ma jok bre....ja sam stalno pijan salim se ja sada ni ne postim...citav post...ono osnovno odradim...i cao...
ali pre jesam...ali ne svaki post..ali ...jedan- dva ...pa sledece godine preskocim..i tako... i to citav post...samo hljeb i voda...ujutru i navece..i preko dana voce... i svaki treci dan.. jedan obrok ...sa pasuljem ili krompir salatom... ili ribom...
a brate ovi danasnji postovi...sa nenormalnim prezderavanjem...od dvije kile ribe dnevno...2 kile banana...2 kile krompir salate..ili trista pita i pitica posnih...te morskih plodova...te tona kiselisa..
jbt to nije post...kad se ti za vreme posta udebljas 5 kila... to su bahanalije...
zna se sta je post...kruh i voda.. i voce...i kad se detaljno procistis...i kad "prepolovis" sopstvenu zivu vagu za vrijeme posta.. a za to i sluzi post ...da se procisti orgnizam... a neko jace znacenja na vjerskom planu..da post ima.....jock...samo to ljudi uglavnom i ne znaju...
I eto, izpostili ste, otisli ste na liturgije, spalili citave sume za badnjak, primili malo hlepcica u usta, nakrkali ste se prasetine, sarme i ruskih salata...
, a onda ste se razisli kucama pa ste tamo u istom duhu: zaklali zenu, ubili sina, izboli oca sa nozem 19 puta, , upucali ste se sa puskom, slikali ste se za fejsbuk sa zlatnom krstacom oko vrata, pa onako u duhu hriscanstva pomogli jednom mladicu da se sto pre dokopa neba, potrosili 20 miliona evra na bahanalije i tako ste punih stomaka, otisli da legnete da spavate, jer dobri duh hrista, bdi nad svima nama i cuva nas od zla.
U zdravlje!
Ozbiljan covek, sa zenom i decom, da napise ovako nesto iz cista mira... Ne ide jednostavno...
Mrznja i kompleksi te unistavaju, postajes vec smesan sa tim svojim komentarima.
Nije on smesan, samo nam dolazi iz napredne i progresivne EU...sve atejisti, браћала!!!1 dugo zivi u tom progresu, pa mu ovaj balkanski sabanizam i seljastvo nisu bas najjasniji.
Nema razlike izmedju tih "vernika" koji se ozderavaju za Bozic i te malogradjanske boranije koja je otisla u "progresivnu EU" (konc. logor), pa leci komplekse i drzi predavanja na ovaj nacin i jedini smisao zivota je da ispadne veci u odnosu na vernike, jer se u njima prepoznaje, a taj deo sebe ne voli i ...nastaje kurslus.
U zdravlje!
Nije on smesan, samo nam dolazi iz napredne i progresivne EU...sve atejisti, браћала!!!1 dugo zivi u tom progresu, pa mu ovaj balkanski sabanizam i seljastvo nisu bas najjasniji.
Nema razlike izmedju tih "vernika" koji se ozderavaju za Bozic i te malogradjanske boranije koja je otisla u "progresivnu EU" (konc. logor), pa leci komplekse i drzi predavanja na ovaj nacin i jedini smisao zivota je da ispadne veci u odnosu na vernike, jer se u njima prepoznaje, a taj deo sebe ne voli i ...nastaje kurslus.
U nemoj brate samo tebe da stave na chelo svetosavskih prasecih brigada, da odredjujes ko je pravi vernik, a ko ne.
P.S. (Po nacinu naglasavanja pojedinih fraza vidi se da si iskompleksiran sto si iz manjeg mesta)
----
Ja sam ateista od svoje 5 godine, a ti 85-narkitju sto baljezgash ovde po bureku, pazi da te komsa ne zakolje sa sekiricom, kad se popnes na panj da preko plota bacish pogled dalje od svoje avlije.
A mi smo narod, stoka, eno onomad se pobishe oko cesnice. Jadna smo mi bagra kad nam Ceca, majka svih nas, drzi slovo u duhu hriscanstva i postenju. Skupilo se tu stosta sve nashih VIPovki, po manastirima, pa se sve ubishe koja ce bolje da se uslika za selfi i belfi sa vremeshnim popama i u belim bundama. Pa nece valjda u vijetnamki da dolazi, 'ladno je.
haha kako si duhovit... sigurno si to naucio od svog sektaskog gurua
idi ubij se majmuncino retardirana...i ne normalna... i ne seri tu vise po forumu .. s tim svojim poganim i izvjstacenim zmijskim jezikom...ne truj ovaj forum..sotono... ubit cete neko idiote
U zdravlje!
i ja isto mislim sem ako ne troluje i namerno podbada vernike pa mu smešno kad se nalože
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava. Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
haha kako si duhovit... sigurno si to naucio od svog sektaskog gurua
idi ubij se majmuncino retardirana...i ne normalna... i ne seri tu vise po forumu .. s tim svojim poganim i izvjstacenim zmijskim jezikom...ne truj ovaj forum..sotono... ubit cete neko idiote
Cudo da tebi nisu napunili praznine u glavi sa govnima, pa da nesto bar imas u mozgu.