Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prinudno iseljene romske porodice  (Pročitano 28027 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Nokia 
Citat
MunkaZe je GankaCi?

Smile

Logicko zakljucivanje, nema sta...

Logika nego sta. A sta drugo da zakljucim posle ovoga.
Citat
Mene bi bilo sramota da gajim toliku mrznju prema svom sopstvenom narodu
Citat
Ma normalno    Treba da zelim genocid svom narodu, to je sad in ... i da im to javno porucujem

Jednu stvar da se razumemo, niko ne mrzi cigane samo zbog toga sto su cigani. Niko ne moze mrzeti nekoga samo zato sto je on losiji od njega.

Ja vam kazem da cemo nasilnim ukljucivanjem cigana u drustvo samo stvriti nove probleme. Zivi bili pa videli.
« Poslednja izmena: 10. Jun 2011, 12:38:56 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ja to gledam ovako, u Uzicu je stadion u izgradnji, poceli na zapadnoj tribini da rade unutrasnje prostorije. Cigani su se pre 2 dana uselili tu i niko ne sme da ih dira jer cigane niko ne sme da dira Smile A ti cigani nisu iz Uzica nego su dosli ko zna odakle.
I lepo im je receno ako ne budu otisli do veceras otici ce im deset ljudi i polomice im i ruke i noge pa ce posle b92 da prdi o ugrozenim romima.

Prost primer i prosto resenje.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Apple 15
Citat
MunkaZe je GankaCi?

Smile

Logicko zakljucivanje, nema sta...

Logika nego sta. A sta drugo da zakljucim posle ovoga.
Citat
Mene bi bilo sramota da gajim toliku mrznju prema svom sopstvenom narodu
Citat
Ma normalno    Treba da zelim genocid svom narodu, to je sad in ... i da im to javno porucujem

Jednu stvar da se razumemo, niko ne mrzi cigane samo zbog toga sto su cigani. Niko ne moze mrzeti nekoga samo zato sto je on losiji od njega.

Ja vam kazem da cemo nasilnim ukljucivanjem cigana u drustvo samo stvriti nove probleme. Zivi bili pa videli.

Pa da znas istoriju, shvatio bi da je Hitler nameravao da istrebi pre svega Slovene... Tako da ona recenica - Steta sto Hitler nije zavrsio posao - pre moze da se odnosi na Srbe, nego Cigane...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Sad ce i kod mene, otoplilo, mada cudo jos ih nema da rasire satore po parkovima i da pocnu da prose, ciste sajbe na semaforima i slicno. Ima sviraca, trubaca, oni su vec dosli. Znaju da sviraju "Djurdjevdan" u centru grada, al trube, hebo te, otkidaju, profesionalci  Smile

Pa da znas istoriju, shvatio bi da je Hitler nameravao da istrebi pre svega Slovene... Tako da ona recenica - Steta sto Hitler nije zavrsio posao - pre moze da se odnosi na Srbe, nego Cigane...

Ma Hitler je tu dezurni krivac i resenje za sve probleme.  Smile
U Nemackoj je neki tip rekao zeni sto mu je okacila kaznu za pogresno parkiranje "Da je Hitler ziv, zavrsila bi u komori"  Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Jun 2011, 12:44:47 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
Nisam imala baš mnogo kontakata sa Ciganima, pa ne mogu da sudim. Poznajem ovde jednu porodicu iz Smederevske Palanke. Pater familias je doktor dramaturgije, sin pijanista..drže lutkarska pozorišta i hotee po Pragu.Ima ih ukupno 12 u 2 familije, sve fini ljudi, kulturni, obrazovani.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ти испод Газеле су добро прошли, колико се сећам једина замерка ових стренџера је била што нису смештени у ''објекте од зиданог материја'' или тако нешто него у монтажне контејнере. А то што нису били само Цигани у питању ... ето једнакости на делу и потврде да није у питању расна дискриминација.

Citat
shvatio bi da je Hitler nameravao da istrebi pre svega Slovene

дааа ... зато су они возови с картама у једном правцу били пуни Словена а не Јевреја и Цигана ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Nokia 
Smile Smile

Da je Hitler hteo da ocisti Srbiju od cigana uradio bi to za 3-4 godine koliko je bio ovde. Da je hteo da ocisti Srbiju od Srba danas bi pamtili mnogo strasnije dogadjaje od streljanja u Kragujevcu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Ти испод Газеле су добро прошли, колико се сећам једина замерка ових стренџера је била што нису смештени у ''објекте од зиданог материја'' или тако нешто него у монтажне контејнере. А то што нису били само Цигани у питању ... ето једнакости на делу и потврде да није у питању расна дискриминација.

Citat
shvatio bi da je Hitler nameravao da istrebi pre svega Slovene

дааа ... зато су они возови с картама у једном правцу били пуни Словена а не Јевреја и Цигана ...  Smile

Uključujući patriarha Gavrila Dožića i episkopa Nikolaja. Mada većinu nisu vozili tako daleko, na Banjicu ili Staro Sajmište
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ja napisah:

Citat
Ma meni žao što sa vama Hitler ne završi posao...

Molim lepo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Samsung SGH-E590
Nemce nisu toliko brinuli Srbi, veca pretnja su nam bili ustase, siptari i bugari...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.