Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prinudno iseljene romske porodice  (Pročitano 28043 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
ај пошто причаш у множини нећу губим време и вичем нисам нисам нисам ... ћу кажем шта јесам.

Не волим цигане и искрено јебе ми се ако неко мисли да сам лицемер јер се то не поклапа са не знам чим. Али ... с моје стране су безбедни, никад их нећу пљунути, нећу окретати главу од њих кад их сретнем на улици, нећу мењати место у возу кад код Земун поља улети пун вагон Цигана као неке либералне дојке ... а да не причам о неким радикалнијим ... методама

Имам комшије цигане, фини културни људи, поштено раде и чак живе прилично фино. Са њима нисам у ишта лошијем односу него с остатком комшилука. На славу ми сваке године дође ћалетов школски другар, Зоки циган, хармоникаш и алкос коме увек дајем пљуге и 20-30 динара који му увек фале за пиво испред продавнице. Једном му је нека скотина закачила 100 марака у хармонику Зоки се обрадовао почео да пичи наручене песме ... овај после пет минута скине тих 100 марака и каже му ''јбга што их ниси одмах ставио у џеп'' ... то је дно дна ... сељачко издркавање. Нисам такав.

Али у глобалу не волим их, не поштујем их ни зрнце док не докажу да су вредни поштовања, после није проблем. А за мој такав став су сами криви, до сад сам ваљда прерастао она дечија плашења ''однеће те Цигани'' И опет сматрам да сам и поред свега поштенији према њима и мањи лицемер од ових грађана и грађанки које дууууша заболи кад прочитају овако неку причу а у полупразном аутобусу ће изабрати празно место што је даље могуће од јединог Цигана у том бусу. Е тај фазон ... сва права Циганима док су што даље од мене и ја немам ништа с тим ... то је право лицемерје.

А што се тиче ових срцецепајућих прича из циганмала и вагона ... има таквих прича свуда. И међу припадницима Образа ... једну знам лично, пар сам их чуо.

И пуно ствари се исписа сад а све крену од једне реченице неког лика у пошти. Прочитај још једном ову реченицу није компликована за сконтати.

Citat
Има мала суптилна разлика између оног кад ти неко каже јебем ти матер а ти одговориш е па јебем ти и матер и сестру и све женско од фамилије што имаш по три колена унапред и назад ... и жеље да то спроведеш у дело.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Šta hoćeš da mi kažeš. Za peglanje veša i pranje kupatila i ostale obične svakodnevne poslove domaćinstva se plaća 800 dinara dnevnica, za veliko spremanje 1000 dinara. Branje višanja i malina je 1200 dnevno.  Čuvanje dece i starijih osoba je oko 30 000 mesečno, a kod nepokretnih staraca i do 60 000.  Ne treba nikakva škola ali ne može da bude štrokava kradljiva pijandura. I da li si nekad razmišljala kako je vlasnicima placeva ispod Gazele koji već 60 godina zbog komunističke bahatosti i političke korektnosti ne mogu da uđu u svoje posede. Ne smeju ni da prođu pored svojih imanja a da ih ne napadne neka kalaštura koja svoju decu prodaje, tera u prošnju i prostituciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Apple 15
Ti cigici ispod mostova nisu domaci cigici...
Dosli su iz Rumunije i Bugarske jer su culi da su ovde bolji uslovi...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Nokia 
MunkaZe je GankaCi?  Smile

Niko se ne informise o ciganima na forumu, ja zivim pored ciganmale ceo zivot i sa njima imam samo losa iskustva. Tacno je da i kod njih ima dobrih i losih ali im je svima zajednicko da su beskorisni paraziti i da su cigani (u onom negativnom smislu te reci).
Ono malo cigana sto je valjalo se vec integrisalo u drustvo i zive manje vise isto kao i mi. I ima jedan manji broj cigana koji zive po selima i bave se poljoprivredom, to su oni koje vidjamo po pijacama. Negde ih zovu i beli cigani. A ti nirmalni ne cine ni 5% od ukupnog broja cigani. Ovih ostalih 95% su samo za final solution.
Cak i kada bi mogli na silu da ih ukljucimo u drustvo zbog cega bi to radili? Zasto da se mesamo sa losijima od sebe?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Zmaje, nisam se tebi licno obracala, ne moras da navodis posebno svakog cigana koga poznajes. Reko si da ih ne volis, okej, to je tvoj stav. Niko nije lud za ciganima i njihovim nacinom zivota, a ono sto mene licno nervira je uopstavanje - svi su takvi. E pa nisu svi takvi i nisu svi koji zive pod mostovima cigani. To je bila poenta. A to bi znali da je neko zapravo i zasao malo pod te mostove da vidi te ljude i prica sa njima, samo toliko. Ja silom-prilika jesam, pa znam malo bolje kakva je situacija sto se tice naselja ispod Gazele. Za pancevacki most ne znam i zato o njemu i ne pricam. Ali za Gazelu znam pouzdano iz prve ruke da nisu samo Romi, da ima puno porodica koje rade .. pa nama je godinama u kuci peglala i sredjivala bastu romkinja koja zivi u vagonu pod mostom. Skoluje decu, radi. Gluvo-nema je inace. Ali nema gde da zivi, zivi u vagonu. Jebiga, ne moze da uzme kredit za stan... razapnimo je na krizhu hajde  Smile

Citat: simijon link=topi[quote
c=548550.msg9708688#msg9708688 date=1307699301]
Šta hoćeš da mi kažeš. Za peglanje veša i pranje kupatila i ostale obične svakodnevne poslove domaćinstva se plaća 800 dinara dnevnica, za veliko spremanje 1000 dinara. Branje višanja i malina je 1200 dnevno.  Čuvanje dece i starijih osoba je oko 30 000 mesečno, a kod nepokretnih staraca i do 60 000.  Ne treba nikakva škola ali ne može da bude štrokava kradljiva pijandura. I da li si nekad razmišljala kako je vlasnicima placeva ispod Gazele koji već 60 godina zbog komunističke bahatosti i političke korektnosti ne mogu da uđu u svoje posede. Ne smeju ni da prođu pored svojih imanja a da ih ne napadne neka kalaštura koja svoju decu prodaje, tera u prošnju i prostituciju.

Hocu da ti kazem - nisu svi ista govna.

Citat
MunkaZe je GankaCi?

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
dakle da rezimiramo. bice kao u doba komunizma, cigani ce harati gradom, šamarace decu i otimati im pare, seksualno ce uznemiravati bele žene, ...  istorija se ponavlja.
...беле, Аријевске, жене.  Smile

kladim se da kada bi dosao u BG na letnji raspist da bi molio moderatore da ti recikliraju "dekadu roma".
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Apple 15
Citat
MunkaZe je GankaCi?

Smile

Logicko zakljucivanje, nema sta...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Sto rece moj drug(a mislim da je to citat iz "Ivkove Slave") postoje Cigani, Cigani i Cigani.  Smile

Htedoh reci, nisu svi govna koja zive od socijalne pomoci, prose, kradu kablove i smatraju da su iznad samo zato sto su Cigani. Nazalost, ovi iz uvodnog posta verovatno jesu takvi tako da, izvinite, nesto mi se ne kuka nad njihovom sudbinom...
« Poslednja izmena: 10. Jun 2011, 12:27:06 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Nisu svi ista govna. Mila je koncertni majstor.  Ima pristojnih, civilizivanih, radnih. Iz iste porodice koju dobro poznajem najstarija sestra je završila višu medicinsku, druga se prostituisala i zaradila sifilis, otišla u čergu, fuj, treća živi u ciganskom selu ali radi, čista je i uredna, tako i brat, a najmlađa je tipičan parazit koji glumi mentalnu retardaciju i prodaje decu u prosjake. To je samo jedna porodica.

Pre nekoliko godina srela sam druga iz osnovne. On ima piceriju u Švedskoj. Pošao je odavde sa završenom srednjom školom, radio od skladišta do pica majstora i na kraju otvorio svoju piceriju. Njegova sestra od tetke je koncertni majstor. Čak i ljudi sa vrlo negativnim stavom o ciganima uvek su ih poštovali a društvo im je pomagalo kroz razne stipendije i besplatnu ishranu u školi. I kad ih vidim tako fine, uredne, radne ja se obradujem. Izljubimo se na ulici. A sa onom kalašturom neću bre ni da se pozdravim. Ja bi je osudila na prinudnu sterilizaciju i doživotnu robiju zbog sedmoro nesrećne dece koju je izrodila tako polublesava i koji prosjače da bi ona šljemala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Malo pre videh da se nesto dimi kod one obolaznice koju su vec palili... Makis... gde se skupljaju bf-ove omiljene radnice...

Hebo te, Pakistan  Smile

Ne prodje mesec dana da se ne pokida bar jedan opticki kabl ispod mostova u Beogradu. Uvek navataju optiku kod cigana, zajebu se u mraku, pa misle da je bakar.

Gipsy Error 400  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.