Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prinudno iseljene romske porodice  (Pročitano 28021 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ma normalno  Smile  Treba da zelim genocid svom narodu, to je sad in ... i da im to javno porucujem... u redu u posti  Smile

Dok me vlast pljacka na sve moguce nacine i vodi ovu zemlju u propast ...

Odrastite  Smile

Има мала суптилна разлика између оног кад ти неко каже јебем ти матер а ти одговориш е па јебем ти и матер и сестру и све женско од фамилије што имаш по три колена унапред и назад ... и жеље да то спроведеш у дело.

То што је лик некоме одбрусио како заслужује нема везе с тим што је дотична циганка.

Можеш и ти слободно да одрастеш и престанеш да верујеш у политичку коректност. У њу ионако верују само они који су плаћени да је пропагирају. А и то је питање.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Samsung SGH-E590
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Ne prodje mesec dana da se ne pokida bar jedan opticki kabl ispod mostova u Beogradu. Uvek navataju optiku kod cigana, zajebu se u mraku, pa misle da je bakar.

Dalje, zasto cigansturu u javnom prevozu kontrola uopste i ne pita za kartu?
Po kom osnovu oni imaju besplatnu zdravstvenu zastitu, a ja lepim moju slicicama ko album ninja kornjaca?
Da li ih bolest sprecava da bacaju svi djubre na jedno mesto, a ne svuda i sto je jaca fora, bacaju ga oko svoje supe, pisaju i seru odmah kod ulaza u jazbinu.

A u tekstu stoji da su dobili kontejnere bez namestaja, pa me interesuje kakav su to namestaj imali ispod pancevca? Verovatno "corak" ili "bosnjacki".

Da su nedeljno krali po jednu ciglu, imali bi bar bolju izloaciju. Ali zasto da radi kad moze da kenja do sutra?

Pazi kurca mu, ova matora ojebina prica kao da su je preselili sa Beverli Hilsa, kao da je pasla travu na jelisejskim poljima. A ispod pancevca nisu takodje imali vodu, struju su krali sa lokalnih bandera, prosle godine su poginula dvojica cigana "nesrecno" pri pokusaju "implementacije" elektricne energije u svoje hacijende. A dalje, od pancevca ka tehnohemiji, vrvi od tamnoputih kurvi. Silom prilika sam radio u tehnohemiji puna dva meseca, oko zgrade leglo kurvestija, kamiondizje samo sviraju, odma se "mala" penje.

Prosidba, prostitucija i kradja su osnovni izvor prihoda cigana, narocito ovih sto zive ispod mostova, kao i onih sa cukarice. Put za obrenovac vrvi od temnoputih dama drecavih suknjica.

I sta god da kazes protiv njih, odmah se jave nase NVO i odmah prozivaju ljude da su nacisti, klerofasisti, obrazovci i navijaci.

Jedini poklon od drzave koji sam u zivotu dobio su onih 20 evra od cika Dinkica. (mada mi dodje jos 980 evra, sumenko)

Kladim se da onaj kontejner vredi bar 100 puta vise. Nemaju sta da rade? Imaju dve mogucnosti, jedna je da pocnu da rade kao posteni narod ili da obradjuju zemlju (seljacki rad je krvav i tezak, mozda nece imati da idu na more kao sto su do sada isli ali sigurno nece biti gladni). Druga mogucnost je da skapaju od svog nerada i oslanjanja na drzavu.

Svojevremeno je u Bugarskoj bio projekat zbrinjavanja cigana i pokusaja da se od njih naprave normalni i civilizovani ljudi, pa su tako u gradu Jambolu na istoku Bugarske napravljeni citavi blokovi zgrada visespratnica sa ciljem da se udome i da zive normalno. Tokom prve dve godine, sva vrata, prozori i parket su poskidani i sluzili su za ogrev ili su to prodavali, sjebali su vodovod, tako sto su cevi povadili i prodavali, navodno, vodovod im nikad nije stigao, zatim su poceli da stvaraju od naselja dzinovsku deponiju. Nekoliko puta im je drzava slala gradsku cistoicu pa su te deponije ciscene, medjutim su ih i dalje stvarali. Gradska opstina je zatim prestala da zalazi u taj deo grada, pa ih sada EU jebe sto ne vode racuna o njima. I naravno, po starom dobrom scenariu, svi su bolesni, svi nepismeni, kukaju kako ih drzava muci i nista im ne da.

Naravno, nemojte meni da verujete, ja sam navijac, obrazovac, nacista i sadista, pogledajte video:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
HTC Wildfire S
E pa kad tako postaviš neke stvari, onda ispada kao da neki odavde ne preziru ciganiju zato što su tobože, fašisti i balavi rasisti... već naizgled... imaju nekog konkretnog razloga za to..

Stvarno nema smisla to što radiš...
« Poslednja izmena: 10. Jun 2011, 02:32:51 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
dakle da rezimiramo. bice kao u doba komunizma, cigani ce harati gradom, šamarace decu i otimati im pare, seksualno ce uznemiravati bele žene, ...  istorija se ponavlja.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Nokia 
dakle da rezimiramo. bice kao u doba komunizma, cigani ce harati gradom, šamarace decu i otimati im pare, seksualno ce uznemiravati bele žene, ...  istorija se ponavlja.
...беле, Аријевске, жене.  Smile
« Poslednja izmena: 10. Jun 2011, 07:41:46 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ne, bele,  Srpkinje, naše majke i sestre ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ma normalno  Smile  Treba da zelim genocid svom narodu, to je sad in ... i da im to javno porucujem... u redu u posti  Smile

Dok me vlast pljacka na sve moguce nacine i vodi ovu zemlju u propast ...

Odrastite  Smile

Има мала суптилна разлика између оног кад ти неко каже јебем ти матер а ти одговориш е па јебем ти и матер и сестру и све женско од фамилије што имаш по три колена унапред и назад ... и жеље да то спроведеш у дело.

То што је лик некоме одбрусио како заслужује нема везе с тим што је дотична циганка.

Можеш и ти слободно да одрастеш и престанеш да верујеш у политичку коректност. У њу ионако верују само они који су плаћени да је пропагирају. А и то је питање.

Mene bi bilo sramota da gajim toliku mrznju prema svom sopstvenom narodu ... ako nista osecala bih se kao licemer sto, sa jedne strane na sva usta branim svoj narod kad mu se nanosi nepravda bilo koje vrste od strane drugih naroda, a sa druge strane da pljujem po ciganima do te mere kao da si meni licno pobili pola familije. Kao da su mi ONI najveca pretnja u prosperitetu, a ne vlast koju bira VECINA. Koliko to govori o vecini i sta je realan problem u ovoj drzavi... a ne, izvinjavam se, ciganshture su najveci problem Srbije. Kad njih iselimo/pobijemo/skolujemo - preporodicemo se, duhovno i ekonomski i svi cemo ziveti u nirvani.

Sta da ste rodjeni ispod mosta,a? Da niste rodjeni u toplini vasih divnih velikih kuca i stanova od majke i oca koji vas vole i zele vam najbolje u zivotu ... sta onda.. onda limun  Smile Do jaja je jebati majku ciganima preko tastature.

Ne, sad cete da mi vristite ovde kao zaklana telad kako biste VI, to sve sasvim drugacije uradili, organizovali, otisli bi na fakultet, napravili bi zivot vredan "verovali ili ne" ... vazna je volja... kako da ne.

Gde se rodis - u najvecem broju slucajeva - to ti je. Oni imaju strasno mnogo mana i uzasni su "stanari"' ove zemlje, ali oni su nas narod i ima ih mnogo. Pri tom medju njima nema samo Roma, tu ima mnogo raseljenih lica, socijalnih slucajeva i slicno...

Jel neko od vas IKADA prosao ulicom Brace Krsmanovic pored Save ... eno sedite na bajs, provozajte se i pricajte sa ljudima malo, umesto sto se o Romima informisete na forumu i sto vam se gadi kad pogledate sa Gazele dole... Koliko tamo zivi ljudi iz Hrvatske, sa KiM, iz Bosne ... stotine. Bili su deca kad je bio rat i nisu imali gde, sad zive u kartonu. I mnogi od njih RADE. Rade za Zeleznice Srbije, za Sajam, za gradsku cistocu i komunalna preduzeca, peru vagone recimo. "Nega Kola" ih je zaposljavala svojevremeno posle rata jer su im naselili stotine starih vagona i nisu imali gde, i dan danas zive u tim vagonima. Moj otac ih je zaposlio oko 300 '93 . godine, skoro svi rade i dan danas. Za par hiljada mesecno, ali rade, peru.

Znam dva ratna vojna invalida koji zive u vagonu. Kad je trebalo da se isplacuju pare RVI, onda ste bili najglasniji kako je sramota da drzava tako hrabrim ljudima nece nista da da, drali ste se ovde na forumu danima... a oni nemaju gde da zive i oni su realno - problem. Obojica prodaju novine na raskrsnicama... zaradjuju isto par hiljada mesecno od toga.

Tako da, nisu to sve cigansture koje zive od socijalne pomoci i teraju decu da prose. Vi polazite od toga da su price tih ljudi sve iste. Da im je svima isti nacin zivota i pogledi na svet. Koji je to stadijum ...  Smile

Citat
Можеш и ти слободно да одрастеш и престанеш да верујеш у политичку коректност.

Jebe mi se za politicku korektnost. To je i ovako termin koji se koristi onako kako kojoj strani odgovara kao argument u raspravi.
Meni je vazna korektnost u bilo kom smislu i ono sta je realno. Bas me briga kako me karakterise bilo ko.
Ne mozes da posmatras jednu grupu ljudi na nekom prostoru i da joj dodeljujes svima iste karakteristike. To je nerealno.
« Poslednja izmena: 10. Jun 2011, 10:34:31 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Android 10.54
mob
Apple 15
Mother mi radi u CK... nije sve tako crno kad su oni u pitanju...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Samsung SGH-E590
Mother mi radi u CK... nije sve tako crno kad su oni u pitanju...
Nekad su musavi od bele cokolade! Smile

Koju su ukrali! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.