Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prikazan snimak ubistva u Srebrenici  (Pročitano 32334 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
mob
Samsung e730
@ S-Mario
Cekaj, stani, prikoci... Ako vec, na neki nacin, (ne)namerno kao olaksavajucu okolnost zlocina koje je pocinila hrvatska strana navodis reakciju, onda sa sigurnoscu mozemo da tvrdimo da su zlocini koje su pocinile srpske snage reakcija na ono sto se desilo '41, a rane nisu nikada zalecene.
Da se razumemo, svaki zlocin je zlocin, prekinuti ljudski zivot ne moze da se vrati, krivaca ima sa obe strane, ali, oprostices mi na konstataciji da srpska vojska devedesetih godina nije isla ruku pod ruku sa pravoslavnim svestenicima i pokrstavala jednu trecinu hrvatskog stanovnistva, drugu proterivala a trecu ubijala. Ne secam se srpskih koncentracionih logora u kojima su masovno spaljivani Hrvati.
"Reakcija" je mizerno opravdanje, ali ako ga vec koristis da bi opravdao zlocine koje je pocinila hrvatska vojska ( u kojoj znam da je bilo i casnih ljudi, ali i skinheada iz Nemacke i Austrije koji su rat u Hrvatskoj videli kao sjajan nacin da pomognu "saveznike" ), onda zagrebi malo dublje po povrsini. Dig deeper.
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
Kao prvo, broj zločina s hr. strane je neusporedivo manji, radilo se o pojedinačnim slučajevima, i većina ih je počinjena od strane pojedinaca, nakon završetka akcije.. Očito je da nije bilo želje za osvetom, jer u protivnome, broj žrtava mogao je biti daleko daleko veći! Vjeruj mi da znam o čemu pričam, jer bio sam neposredni sudionik! Sama akcija bila je zamišljena uz što manju upotrebu vojne sile, gađani su isključivo opravdani vojni ciljevi, za razliku od srpske strane koja je nekoliko godina bombardirala sela i gradove, od Dubrovnika, Zadra, Zagreba, Osijeka do Vukovara!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
@superMario

Definitivno nemas pojma sta pricas kad kazes da su Hrvati manje imali zlocina nego Srbi ili Muslimani. Ako mislis na akciju oluje nema vise o cemu da pricamo jer ono sto si rekao gore je cista laz i glupost koju plasiraju hrvati. A koliko se sjecam bombardovanje je dozvoljeno u ratu!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
@supermario

a evo ti takodje par primjera koliko nas Hrvati vole! Skinuto s njihovog foruma

Veceras,citajuci Englesku stampu,naisao sam na pricu, da su Srbi najbolji ljubavnici na svetu,i to izjavljuje neki kosarkaski trener,koji inace ovde u Londonu vazi za uglednu licnost kod Srba.Kao oni su nezniji od Italijana,zavodljiviji od Francuza,imaju vece kite od crnaca i tako dalje.....A i oni sami znaju ,ali kriju,da su veliki mastrurbi
Sta vi mislite o tome???

P.S.Ja se izvinjavam za moj srpski akcenat,ali sta cu,to se duzi tome sto sam rodjen u Beogradu a i tamo ziveo do svoje 20-te.A to,kakva sam sranja dozivljavao,u Beogradu kao Hrvat, od "dobrih" drugova,to nije za pohvalu.Samo jednu stvar znam sa sigurnoscu,a to je:DOBAR SRBIN JE MRTAV SRBIN!!!

ejj...reci nam malo sta su ti drugovi radili...sta je bilo?

Koce srba jebiti kad zivu u srvbiji?? to je pitanje... oni se hvale da su naj bolji u svemu....za to samo da kazem...OLUJA BRE

GDE STE SERE BIJANCI!!!!!!!!!!!

Kaj je Yugo?
Jedini Srb kojeg možeš popraviti!

IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
No coment

Papir svašta trpi, i najveće gluposti i najveće glupane, i izljeve mržnje i sve moguće nebuloze:)
Tvoji postovi su najbolji dokaz tome, i ovime završavam svaku daljnju raspravu s tobom..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
To dal ti hoces samnom pricati ili ne zabole me ona stvar ali nemoj da plasiras gluposti kako su Hrvati cinili manje zlocine i kako su u planu imali samo opravdane vojne ciljeve od kojih je pobijeno ko zna koliko Srba. O tome ti pricam ne o mrznji, ali vjerovatno ti inteligencija ne dozvoljava da razmislis o tome. A ko koliko koga mrzi zna se, nazalost mi smo Srbi nekako s#ebani i znamo da oprostimo za razliku od hrvata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Ljudi moji, ovo je strašno... Smile

@SuperMario,
pre nego da bilo šta napišeš ovde, mogao si prvo ''pročešljati'' ovaj forum čisto da shvatiš kakva je struktura ljudi. Pa ako ti se ne bi dopalo to kako se odnosimo prema tebi, onda si s pravom trebao doći ovde, u ovaj thread, i popljuvati nas kao što jesi. Šta je tebi bitno u životu...ccc...  Smile

@cg_ac,
ma nisi trebao ubacivati onaj post gore, ne razmišljaju svi Hrvati tako o nama, to je sigurno   Smile Ovo gore je slučaj bolesnog čoveka.
 Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
Kad pronađeš potpredsjednika neke Hr parlamentarne stranke, koji je putovao u drugu zemlju, da bi se mogao izživljavati nad nemočnim stracima i ubijati ih, javi mi se!
Ali prvo bi se ti sam morao suočiti sa zvjerstvima tvojih sunarodnjaka, koji su počinjeni u prevelikome broju slučaja..

Nabrajanje mjesta masovnih grobnica, logora i stratišta.. u Srbiji, Vojvodini i svim drugim okupiranim mjestima, gdje su se oni izživljavali nad tisućama nedužnih ljudi, prekapanje masovnih grobnica, seljenje kostiju, uništavanje tragova zločina.. uglavnom, SVE što samo bolestan um može zamisliti i izvesti.. pokušaj se suočiti s time, pa se onda javi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
Ma znam nego samo sam htio da dokazem cinjenicu da je jedan dio Hrvata strasno gostoljubiv i mnogo nas vole, kao i cinjenicu da tu Oluju spominju stalno jer vjerovatno su gadjali vojne ciljeve pa im drago zbog toga. A nije ni cudo sto nas svi mrze jer ima ljudi koji stalno prosipaju neistinite price tako da ljudi nas zamisljaju kao kopija Hitlera. Nemam nista protiv Hrvata ali nisu ni oni bili tolke cvecke koliko pricaju. To me boli i nervira sto mi za sve ispastamo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
mob
LG 
Nagradno pitanje:
superMario je podatke o kojima mase ovdje saznao :
a) gledajuci HTV
b) o tome je ucio u skoli
c) na sastanku bilo koje politicke partije iz Hrvatske
d) gledajuci B92

Za tacan odgovor slijedi nagrada  Smiley 1

Predpostavljam da je nakon ovog tvog posta Mario dosao mrmot i zamotao cokoladu u celofan.
IP sačuvana
social share
Bolje je biti bogat cijeli zivot, nego jedan dan siromasan.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.