Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prikazan snimak ubistva u Srebrenici  (Pročitano 32368 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Zasto bi mi trebali diskutovati o srebrenickom zlocinu??

Jel se to salis sa Ruandom??

Treba diskutovati upravo zato jer je u senatu SAD usvojena rezolucija u kojoj se za zlocin u srebrenici optuzuju bosanski Srbi, uz direktnu podrsku vlasti SRJ. Dakle ovo se tice i Repupblike Srbije, jer jedan od okrivljenih za zlocin u Srebrenici se krije na teritoriji Republike Srbije, i ako bude prosla tuzba BiH za ratu odstetu, to ce itekako debelo osetiti Republika Srbija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Srbomrzac mi nije ništa odgovorio.

Što se tiče Tomahawk...ja nju više ništa ne razumem, verovatno bi i ja tako prosipala djubre da mi je u glavi kaša.

A ovo što Costa piše, nisam znala za to. Ko zna šta će nam sve ''napakovati'' a nećemo ni znati za to Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Da, to nije tvoja tema -- jer nemas licni interes.
Sudbina "nekih tamo" Afrikanaca je za tebe irelevantna.
Nije ti na agendi.
Jer te niko ne placa da se bavis smrcu tih ubogih ljudi.

Ama covece tema je 'Prikazan snimak ubistva u Srebrenici '
Kazem ti da otvoris temu.

costa ja se ne salim. Smile jao zivote
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Što se tiče Tomahawk...ja nju više ništa ne razumem, verovatno bi i ja tako prosipala djubre da mi je u glavi kaša.

Sto pricas kad ne razumes?
Trudim se da budem objektivna,je li to toliko tesko shvatiti?Nemas nijedan argument protiv mog 'djubreta',osim uvrede da mi je u glavi kasha.

Kad se ne slazes s nekim elementarna kurtoazija je da ne vredjas.Inace imam isto misljenje pa mi ne pada na pamet da ga dajem jer bi me bilo sramota da to kazem sagovorniku.
Ne znam da li si primetila da pokusavam cinjenicama i argumentima?
« Poslednja izmena: 27. Jun 2005, 20:15:24 od tomahavkic »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Slazem se Sasha potpuno!

A sto se tice zlocina nad Srbima,posto sam shvatila u cemu je bio nesporazum...da ja previdjam precutkivanje zlocina nad Srbima,sve zasnovano na tezi svi su zlocini jednaki.Da,slazem se,za sve zlocine treba da se zna i nijedan ne treba da se precuti.Slazem se da je srpska strana cesto zapostavljena.Slazem se da se to radi u funkciji propagande.

Za razliku od toga,u Srbiji su sve ostale strane zapostavljene.U funkciji propagande.
U Americi se od pocetka prica samo o Srebrenici a ne i o zlocinima nad srpskim selima.
U Srbiji treba 10 godina da se pocne da prica za Srebrenicu,dotle se pricalo samo o zlocinima nad selima.
Nijedno nije u redu ali razlicito je precuteti 8000 ljudi u ime 200 nego 200 u ime 8000.

A sto se tice te proklamovane jednakosti na koju se svi ovde pozivate.Kako ste me napali kad sam ispricala o muslimanskoj zrtvi?Nasta to tebi lici?Na jednakost prema zlocinu? Ja sam djubre,krava sto sam nesrecna zbog muslimanske zrtve,da ne govorim da mi je prijatelj.Kolike sam uvrede dobila zbog toga

Smile

Čas pričaš jedno čas pričaš drugo..evo ovo me navelo da te ne razumem

Niko te nije napao zbog toga što ''braniš'' muslimanku, mene svačija nesreća pogadja (pa neka je i insekt u pitanju) ali ti ne znaš više šta drobiš...niti razumeš to što ti ljudi pišu. Čitaš li uopšte?

A to što te ne razumem je moja stvar, kao i što je takodje moja stvar šta ću prokomentarisati i ovde napisati.

Smiley  (pod ''kašom'' podrazumevam totalnu zbunjenost Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Baš brzo dodaješ bitne stavri Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Kad se ne slazes s nekim elementarna kurtoazija je da ne vredjas.Inace imam isto misljenje pa mi ne pada na pamet da ga dajem jer bi me bilo sramota da to kazem sagovorniku.
Ne znam da li si primetila da pokusavam cinjenicama i argumentima?

Kad bi ti znala koliko si mene uvredila! Za tebe sam ja, i ostali Srbi, krivi za npr.zločin u Srebrenici! Jesam li ih ja ubijala da tvrdiš sve ono što si već ispisala. Pa mi pričaj za kurtoaziju i vaspitanje ubuduće!

Sad pokušavaš činjenicama? Mislim...strašno!
« Poslednja izmena: 28. Jun 2005, 00:10:34 od Anea »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
E sorry bila sam uvredjena...meni nije jasno sta vama nije jasno kad meni  jeste. :)To sto mislis da ne citam sta ljudi pisu:u pravu si,verovatno treba da odgovorim sta mislim na svaki post pa ce biti jasnije.Mada priznajem da gubim entuzijazam

Puca veza...

3.I ja sam Srpkinja,tako da ne vidim kako bi mene mimoislo.
   Ne slazem se da sam odgovorna za Srebrenicu koja je hir Ratka Mladica.Kakvu ja   odgovornost snosim za njegovu odluku?Mogao je da odluci i da postuje ratne obicaje,na njemu je bilo.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2005, 20:25:21 od tomahavkic »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
A ja je videla.Mozes i ti.Izvoli.
Sta si ti videla? Sta sad majke ti mlatis da ti videla? Da si ti videla video bi ko je trebao pa svi oni koji su optuzeni za srebrenicu ne bi ko od sale diskreditovali svakog svedoka koji o njoj svedoci. Tako to biva kad o njoj pricaju ljudi koji su culi da se mozda bas tako desilo.. a mozda i nije...

Citat
Imas muslimansku rodbinu?Ili ne?Vidim imas objektivne izvore informacija,onako jednostrane kako si meni pricao.A i sto se tice njih kao izvora informacija i 'premisa'.Jesu li osteceni?Mislis da su povredjeni uvek objektivni?Mi treba da im verujemo?Ja im verujem sta su doziveli,i nista dalje od toga.To je poenta onog 'samo konkretno'
Imam rodbinu koja je tamo zivela, bliskog prijatelja ciji je kum musliman ubio njegovog rodjenog brata kasikarom... recimo... samo na primer.
Inace... ti koji su ti pricali sta je bilo.. da je tako bilo kako kazu, ne bi bili tu da svedoce... eventualno bi i oni mogli prepricavati.. Mojih se srecom od rodbine dovoljno izvuklo na vreme, ostali su im tamo samo najbolji prijatelji koje su ma koje nacionalnosti i veroispovesti bili pomagali ceo rat, svake nedelje su isli paketi hrane, pomoci, i para kada je za to prilike bilo.

Citat
Ja takodje tvrdim da znam sta NIJE istina,a to je vecina informacija koju pricaju nasi mediji,ili mnogo bolje receno vecina informacija koju PRECUTKUJU ili NEGIRAJU nasi mediji,dok ne budu morali da ih priznaju.Kao sto evo pocinje.I to su priznali samo jedan.Ja jos nigde nisam cula da se prica ni o Sarajevu.Nigde zlocina nigde nista.A pobijene Srbe ce uvek navoditi.Gde je tu ravnopravnost,'jednakost zlocina'?
Jednakost? Upravo u tome sto i njihove medije boli kurac za sve one poklane i pobijene Srbe.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.