Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prikazan snimak ubistva u Srebrenici  (Pročitano 32570 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Rasprava nema svrhe kad niko ne zeli da bude objektivan, svima je najbitnije samo da isteraju svoje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Čitaš li od početka?
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Tema jeste zapaljiva i rane jos nisu zarasle, ali ako vec diskutujete, molim vas bez licnih uvreda i pogrdnih naziva!
Jeste... mnogo ova mora jos da uci da bude Natasa Kandic.. ova prvo za sta se hvata u diskusiji su govna, sranje... Sefica to nikad ne bi uradila.. Nastavimo vezbati, daleko je olimpijada.

Citat
E, aj stvarno svi sad lepo ponovo procitajte sve sto ste napisali i kako ste se fino izvredjali pa se malo postidite, nisam hteo da se mesam i nemam nameru jer ko sto Anea rece nisam to proziveo i nisam nimalo kompetentan da pricam o tome ali znam da je ovaj forum do sada bio vrlo tolerantno mesto uz par extrema pa zato svi malo iskulirajte...
Koji deo da iskuliram? To sto neki nizi oblik zivota navodno pripadnik moga naroda koristi svaku priliku da po tom narodu opljune i unizi ga?
Nece to niko od mene doziveti.

Citat
Rasprava nema svrhe kad niko ne zeli da bude objektivan, svima je najbitnije samo da isteraju svoje.
Ovde niko ne moze da bude objektivan
  • Oni koji su preziveli nikad nece biti dovoljno ravnodusni da o tome pricaju mirne glave.
  • Oni koji nisu preziveli i ne znaju ni priblizno kako je to (kao neki koji se ovde najvise dernjaju) mocice samo da citaju brojke i da u svojoj maloj glavici zamisljaju kako to izgleda rat, jel to ko na filmu il ko na igrici.

On the other hand.
Svi (sem odredjene osobe.. ako je i osoba uopste) se slazu da svi za svoje zlocine trebaju odgovarati. Kljucna rec "svi"
Ako nece svi odgovarati za ono sta su radili, ne treba niko da odgovara jer bolje je nikakva nego selektivna pravda.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Citat
Citat
Ovde niko ne moze da bude objektivan
  • Oni koji su preziveli nikad nece biti dovoljno ravnodusni da o tome pricaju mirne glave.
  • Oni koji nisu preziveli i ne znaju ni priblizno kako je to (kao neki koji se ovde najvise dernjaju) mocice samo da citaju brojke i da u svojoj maloj glavici zamisljaju kako to izgleda rat, jel to ko na filmu il ko na igrici.

Upravo sam to i mislila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pa vidis, o tome najvise mlati praznu slamu jedna osoba, dakle to nije masovna pojava...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Svi je mlate koliko sam primetila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Svi se slazu oko jednog i pricaju u skladu sa time sem nje, a to je:
Citat
Sto se mene licno tice, nek obese na terazijama sve one koji su van klasicnih ratnih zbivanja nesto nazao bilo kome uradili, ali da Haradinaja pustaju na slobodu, da Seselja 2 godine drze a da ne podignu ni optuznicu, da Slobu drze i da konkrento 3 tri godine sudjenja on (a oduvek sam bio protiv njega) bez ikakvih problema diskredituje svakog svedoka.. Jel problem nekog posthumno proglasiti za zlocinca, nije, zasto je Tudjman heroj, Alija heroj a Sloba i u svojoj zemlji omrazen i napolju... Zasto da Mladic i Karadzic odgovaraju kad sa druge strane niko ne odgovara za sve sto se radilo. Nema potebe mlatiti praznu slamu, lepo svi koju su nesto radili nek budu obeseni za muda, ili niko
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
mob
LG 
Jos juce sam citala postove na ovoj temi i trebalo mi je vremena da se smirim pa i danas prije nego sto nesto napisem (A doslo mi je da napisem tri puta gore nego Mladjo). Najvise me nerviraju ljudi koji misle da su realni, samo ako pljuju po sopstvenom narodu i vise vjeruju drugima, nego sopstvenim ljudima.
Nedavno mi jedan drug musliman rece: " To samo vama srbima polazi za rukom daa od 4000 stanovnika Srebrenice vi pobijete 8000". I oni prave vic od ovih cifara. Da ne govorim o tome sto je za vrijeme izbora vecina sa spiska ubijenih glasala. Sto su spremili vrece zaa 500 ostataka, pa nisu ni trecinu mogli iskoristiti (cak i nakon sto su ih rasporedjivali).Sto su na spisku i oni ,umrli prirodnom smrcu, od raznih bolesti, u drugim borbama, oni koje je Naser Oric pobio jer su se htjeli predati srbima (vjerujte da ih ima vise ljutih na njega, nego na Srbe).
Da li Bi ti Tomahavkic nakon ovoga sto si napisala mogla doci kod mene u posjetu, s obzirom da su muslimani (sarajevski, ne mudzahedini), pobili 14 clanova moje porodice, a samo jednog smo uspjeli dobiti na razmjeni (1 mrtav srbin - tri ziva muslimana, kojim dlaka sa glave nije falila) i to ga nismo prepoznali, jer mu je koza bila oguljena. Ostale ni dan danas nismo nasli. Da li bi dosla kod sada djevojaka, a tada djevojcica od 14 godina koje su muslimani drzali zatvorene u podtumu, silovali ih svaki dan i poslali ih nasoj strani, njih 18, svaka trudna sedmi mjesec. A kod vecine Sarajevskih porodica i ne mozes otici u posjetu, nemas kod koga, svi su pobijeni, citave porodice. Napisala bih ti jos koliko hoces i za Kravicu(srpsko selo u okolini Bratunca u koje je upao Naser Oric, sa svojim pulenima i pobio zene, djecu i starce na nas bozic), kao i Bjelovac (takodje on pobio cijelo selo, tu je nadjena djevojcica od 16 godina odsjecene dojke koja joj je bila u ustima). Imas li muda tamo otici.
Sram te bilo!!!!!!!!!!!!!!
Nas niko ne pita, mi i onako nismo navikli da pravimo cirkus od tuge.
IP sačuvana
social share
Bolje je biti bogat cijeli zivot, nego jedan dan siromasan.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Ja sam par puta bio na meti da pljujem po svom narodu, da sam mazohista i sta ja znam. Ja se znam nekad iskaliti na Srbe sto zbog lose stuacije, sto zbog nekih drugih stvari, ali u biti nikada ne bih ovako odstupio od Srba kao sto radi tomahavkic, ako je srpkinja. I sam sam se iznervirao na ove njene postove. Ne znam sta da pomislim kakvi su je tripovi uhvatili. Jedno vreme sam se druzio sa jednom devojkom, istina madjarica, ali koja je presla Bosnu uzduz i popreko, bila u Jajcu, bila u Maglaju tucala se sa raznim mudzahedinima bivsim i sadasnjim, i ponekad govorila protiv Srba, i kada sam vidio kako je jadna i bedna, vise je nisam hteo ni videti. E sad nesto me ova situcija podseca na tomahavkic. Nesto, ili neki razlog tebe tera da se priklanjas muslimanima. Da te pogodi toboze njihova tragedija, a od podignutog nosa ne vidis tragediju koji je doziveo tvoj sopstveni narod. Ili si muslimanka, hrvatica, ili srpkinja, a ludo zaljubljena u nekog muslica, trece ne vidm sta bi moglo biti osim one najtuznije stvari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Opet kazem.. bez vredjanja sa svih strana i spustanje na jos nizi nivo... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.