Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prikazan snimak ubistva u Srebrenici  (Pročitano 32498 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Ako mi ne verujes da sam trosila vreme i trud da pogledam izvestaje svih strana zaista vise nemamo o cemu da pricamo.Iz svega toga ja govorim ovo sto govorim.

Ne mogu da razumem da se oko takvih stvari toliko trudiš i trošiš svoje vreme.
Dakle ništa ti ne verujem.
Pa pošto ti ne verujem, rekla si da nemamo o čemu više da pričamo, tako da je ovo moj poslednji post upućen tebi.
Pozdrav!

« Poslednja izmena: 22. Jun 2005, 23:40:20 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Po cemu ti sajtovi nisu relevantni?I nisu to jedini sajtovi koje sam pregledala,vec mnogo njih.

A za zlocine nad Hrvatima i muslimanima koje sam takodje pregledala,izvolite se sami snadjite

Ne pada mi na pamet da neko potcenjuje moje vreme i trud na osnovu kojih sve ovo govorim

Kad na nekom site-u pronadjem priče,snimke ''svih strana'' e možda tad poverujem da je to relevantan site.
 Neće ti pasti kapa sa glave ako nam daš site-ove koje si gledala a da pišu o ostalim zločinima... ako si ih uopšte i gledala. Ja ovo samo komentarišem, nije nikakav problem i nauka da se nešto izgoogla na netu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
A sto je tebi toliko stalo da istrazis u vezi zlocina koje su pocinili Srbi, i zasto verujes recimo mudzahedinima?

Špijuni su medju nama Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Alo ne seri.Devojka kojoj su pobili deo rodbine u Srebrenici zvala u goste.Nisam zelela da pricam o ovome ali sad cu reci.Pre je to deo mog zivota nego tvog.Jel bi ti imao muda da ides medju takve?Sta mislis kako ce me gledati njena rodbina?Sta mislis,jel me frka?
Mnogo muda treba da odes kod nekog ko je sve izgubio, a ti nista. Mnogo muda.. svakako.
Citat
Pravda je da svako dobije ono sto zasluzuje,a ne da krivci prodju nekaznjeno.Pravda za SVE.
Ti pricas samo o zlocinima jedne strane i to zlocinima za koje vec neko odgovara.. to sto za tudje zlocine ne odgovara niko nema veze.. ovde treba obesiti i ptice koje su preletale, ako su srpske.
Citat
Velika svetska internet zavera?
Ti taman i da ti je cilj nisi u stanju napraviti tako nesto.
Citat
A je li to moj posao i jesam ja placena da vam to radim? Ili sam trazila sama jer sam htela da znam sta se desavalo,sto ti ocito neces
A tvoj je posao da pokopavas sopstveni narod? To ti je draze nego da bude pravda za sve.
Citat
Izvini u odnosu na Srebrenicu su mila majka.A to sto je dokaz glup i sto je na snimku ubijeno samo sest ljudi ne izjednacava zlocin koji je ucinjen sa onim prikazanim na radikalskim snimcima
Kao sto rekoh ti mozes samo da prepricavas prepricane price nekog ko je od nekog cuo kako ovaj misli da se desilo. Zato u tom genocidu u srebrenici nisu nasli ni jedan ljudski dokaz i niko nije osudjen niti ce biti.
Zlocina svakako jeste bilo, ali sasvim ustaljenog za ratne uslove.
Citat
Daj se informisi,zivota ti.
Daj dozivi nesto, nemoj samo citati s papira i ekrana.
Citat
Ne jedi govna.Zaboravila sam da dodam,usrala sam se od vas
Hvala, ne mesam se drugima u obrok, preskocicu, kad budem toliko ocajan svakako cu te kontaktirati ne bi li podelila svoju svakodnevnu dozu samnom.
Citat
Ovo bih mogla i ja da odgovorim.Neko ko iz guzice ruke nije izvukao da proveri ono sto govori i ja koja sam na to potrosila vreme...na zalost odgovor je da.
Kao sto cuveni vic rece: Da si cutao mislili bi da si filozof.
Citat
Pa kakvu osvetu sprovode kad me zovu u goste?
Mislim da je i njima jasno da ti imas sa ovim narodom manje veze nego vetar koji ovuda dune i ode dalje.
Ajde bas bih voleo da vidim kako bi bilo koja srpska porodica koja je sve ovo prezivela, odreagovala da joj ti dodjes u posetu.
Citat
Pa ja ne mislim da se Srbima treba osvetiti
Kljucna rec.. misliti, odnosno ne misliti...
Citat
Ali treba onima koji su takve stvari uradili.
Mislis, treba onima ako su srbi, ako nisu to ce neko drugi.. ako iko uopste bude.. kao sto nece.
Citat
Ma ne bih se ni njima osvetila samo bi ih stavila vec jednom u zatvor
U odnosu na druge sasvim je dovoljno ljudi u zatvoru za te zlocine. U odnosu na sve druge zlocine sa prostora SFRJ.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Ovakvu kravetinu ja u zivotu svom sreo nisam Majke mi moje.  Ajd sto sam sjeban totalno i jos moram da pisem na ovakve gluposti. Nemam vremena da vadim citate od doticne osobe koja verovatno zivi u velikoj zabludi i uzivanju da pljuje po svom (sve vise sumljam da ona uopste i zivi u srbiji i da je srpkinja) narodi i svojoj zemlji. Uz to podrzava i cita o mudzahedinima. Na idi kod njih nek ti oni decu prave i odgajaju **** ti materina. Kako mozes da valjas ovakve gluposti.

Ko odgovara za ubistva (ovo ponavljam po ko zna koji put) srpskih porodica u Sarajevu???

Da mozda neces ti nesto da kazes po tom pitanju??? ne kravo tebi je bitnija srebrenica.

Ko odgovara za silovanje srpskih zena u Sarajevu??? Kupi knjigu "stradanje Srba u Sarajevu" ako nemozes da nadjes samo javi dostavicu ti to. Ali misli da neces normalno spavati pola godine ili mozda hoces to su ipak SRBI.

Neznam samo malo volje jos da imam za ovakva sranja mogao bi do sutra da pisem ali....

Sve bi ja to rado terao u groblja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Ehej... ajd' malo time out! Smile

Tema jeste zapaljiva i rane jos nisu zarasle, ali ako vec diskutujete, molim vas bez licnih uvreda i pogrdnih naziva!
« Poslednja izmena: 23. Jun 2005, 01:35:21 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Krava je, po meni, najlepša životinja! Zato Mladjo odmah da si se izvinio ... Wink

Reći nekome da jede govna, to je pogrdno..a klevetanje celog srpskog naroda od strane nekog ograničenog uma je ...pa ne znam kako da to okarakterišem. Ako se to dalje nastavi, i ja ću ''ispucati''.
Dakle nek ona malo uvuče jezik i sve će biti u redu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
A, ja cu imati pune ruke posla... e, blago meni Smile

U svakom slucaju, ja sam za razmenu misljenja u granicama pristojnosti, ma koliko me suprotna strana nervirala, osim u posebnim slucajevima, ne spustam se ispod odredjenog nivoa!

Ili sto bi stari Latini rekli:

Audiatur et altera pars!
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
E, aj stvarno svi sad lepo ponovo procitajte sve sto ste napisali i kako ste se fino izvredjali pa se malo postidite, nisam hteo da se mesam i nemam nameru jer ko sto Anea rece nisam to proziveo i nisam nimalo kompetentan da pricam o tome ali znam da je ovaj forum do sada bio vrlo tolerantno mesto uz par extrema pa zato svi malo iskulirajte...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.